pokahonontas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Τζωρτζια απο διδυμου 7 δεξια τι εγινε???
Είναι σε "σχέση" αρχηγέ. Όταν ξεμείνει από €, θα εργαστεί πάλι.Η Τζωρτζια απο διδυμου 7 δεξια τι εγινε???
χαχαχα ευχαριστώΕίναι σε "σχέση" αρχηγέ. Όταν ξεμείνει από €, θα εργαστεί πάλι.
Αντριανα απο διδυμου εθεαθει πουθενα?
ναι φιλετο γκιλφονι λες?
Πολύ σωστά, αρκετές φορές έχει ειπωθεί. Απορίας άξιον που την ψάχνουν ακόμη.Τα χουμε ξαναπεί χίλιες φορές για τη Ρομίνα. Έχει σταματήσει εδώ και 4 χρόνια και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει.
...Πολύ σωστά, αρκετές φορές έχει ειπωθεί. Απορίας άξιον που την ψάχνουν ακόμη.
Η Ρομινα από Βριλησσου 42 τι απέγινε και η Σίντυ από Βριλησσου 46 σταμάτησε;
Ναι ρε φίλε λέω τι απέγινε... Παντρεύτηκε...έφυγε εξωτερικό... αυτό ρώτησα.Τα χουμε ξαναπεί χίλιες φορές για τη Ρομίνα. Έχει σταματήσει εδώ και 4 χρόνια και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει.
Η Σίντυ συνεχίζει κανονικά στο Βρ. 46, το Σάββατο βράδυ θα την έβρισκες στο πόστο της.
Ήταν η πρώτη πουτανα με την οποία πήγα και ήθελα να μάθω τι απέγινε. Καμία σχέση για έρωτες... Αυτή είναι μόνο για μεγάλες τσέπες...Αν εσυ εισαι τσιμπημενος με την Ρομινα εγω ειμαι τρελα τσιμπημενος με την Τζουλι απο το στουντιο φυλης 104. Αληθεια εχουμε τιποτε νεοτερο για την κοπελα τη εχει απογινει. Ειμαι ακομη σε θεση να παω και στην Ρωσια για να την βρω. Μιλαμε ευχαριστηθηκα γυναικα στην αγκαλια μου.
Σταμάτησε.Η μιλφ Ελλη από Βέργας 3 πάντα πρωινή εμφανίζεται κάπου?
Ρε παπαροβιτς τι θα γινόταν αν μου έλεγες τι απέγινε; Για άλλες πως λένε; Έλεος... Τέλος πάντων, έμαθα από αλλού...Σου αρκεί ότι σταμάτησε και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει. Δε χρειάζεται να γνωρίζεις κάτι παραπάνω.
;)Ναι ρε φίλε λέω τι απέγινε... Παντρεύτηκε...έφυγε εξωτερικό... αυτό ρώτησα.
εισαι περιεργος φιλε....οταν μια κοπελα σταματαει απλα σταματαει....εχει τους δικους της λογους και απο τη στιγμη που ιδωτευει δεν εχει κανενας δικαιωμα να ρωταει λεπτομερειες...τωρα επειδη εγω ειμαι και καλος χριστιανος θα σου πω οτι η κοπελα ειναι πλεον στα ζεστα και απαλα χερια της μονης Μυλοποταμιάς και εχει κανει νεα αρχη με ρασα και νηστειες αλλα και πολλες προσευχες!Ρε παπαροβιτς τι θα γινόταν αν μου έλεγες τι απέγινε; Για άλλες πως λένε; Έλεος... Τέλος πάντων, έμαθα από αλλού...
εισαι μεγαλη σαίτα!Ρε παπαροβιτς τι θα γινόταν αν μου έλεγες τι απέγινε; Για άλλες πως λένε; Έλεος... Τέλος πάντων, έμαθα από αλλού...
Απλά μου είπαν και τελείωσε η υπόθεση. Τώρα γιατί συνεχίζεις, δεν μπορώ να καταλάβω.εισαι μεγαλη σαίτα!
Καλά,μην τον αποπαίρνεις και συ.Ήταν η πρώτη του πουτάνα.Μάλλον η πρώτη του επαφή με γυναίκα.Όσο νά΄ναι η πρώτη μας γυναίκα δεν ξεχνιέται ποτέ.Πες του τι απόγινε αν θες.Σου αρκεί ότι σταμάτησε και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει. Δε χρειάζεται να γνωρίζεις κάτι παραπάνω.