zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εισαι μεγαλη σαίτα!Ρε παπαροβιτς τι θα γινόταν αν μου έλεγες τι απέγινε; Για άλλες πως λένε; Έλεος... Τέλος πάντων, έμαθα από αλλού...
εισαι μεγαλη σαίτα!Ρε παπαροβιτς τι θα γινόταν αν μου έλεγες τι απέγινε; Για άλλες πως λένε; Έλεος... Τέλος πάντων, έμαθα από αλλού...
Απλά μου είπαν και τελείωσε η υπόθεση. Τώρα γιατί συνεχίζεις, δεν μπορώ να καταλάβω.εισαι μεγαλη σαίτα!
Καλά,μην τον αποπαίρνεις και συ.Ήταν η πρώτη του πουτάνα.Μάλλον η πρώτη του επαφή με γυναίκα.Όσο νά΄ναι η πρώτη μας γυναίκα δεν ξεχνιέται ποτέ.Πες του τι απόγινε αν θες.Σου αρκεί ότι σταμάτησε και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει. Δε χρειάζεται να γνωρίζεις κάτι παραπάνω.
Πώς θα έκανα; Και τώρα που έμαθα δεν θα κάνω τίποτα. Ξ-Ε-Κ-Ο-Λ-Α.Για να μην του λέω προφανώς θα υπάρχει κάποιος λόγος.
Φαντάσου αν τον ένοιαζε πάντως πως θα έκανε.
η μπιουτυ δουλευει δεν διαβασες ενημερωση
Γεια σας παίδες, είμαι νεο μέλος αλλά παλιος επισκέπτης.
Ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή η όμορφουλα μαυρούλα νομίζω Σακίρα ?
Την έχω πετύχει μόνο μετάξι αλλά εδώ και πολυ καιρό δεν τη βλέπω πια?
Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι.
Σ΄ ευχαριστω πολυ συναγωνιστη μηπως ξερεις για την Κιαρα επειδη σκεφτομαι να ανεβω συμπροτευουσα και καθεται κουτι μαυτο που μου ειπες, πως μπορω να την βρω δουλευει με το ιδιο ονομα ως ανεξαρτητη ή σε γραφειο;Η Κιάρα δουλεύει ως call girl/city tour, κυρίως στη Θεσσαλονίκη.
Η Κλαούντια σταμάτησε.
αδερφε ευχαριστώ θα σου ειμαι υποχρεως αν θυμασαι όνομα που εχει τωρα αγγελια ή οτιδήποτεΑνεξάρτητη πρέπει να είναι φίλε γιατί δουλεύει σποραδικά και πηγαίνει συχνά σε πόλεις της επαρχίας και νησιά.
Η Άντζελα ξανθιά Βουλγάρα που δούλευε στο υπόγειο στην κωνσταντινουπολεως 166Β πάντα βράδυ γνωρίζει κάποιος που βρίσκετε?