You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εκανες καμια τσαρκα,να μας πεις για κανα νεο μουνι/στυλιαρι?εκεινη η ουανα από κολ27 που χαθηκε παλι ....
όχι βιλλ αυριο θα παω να καταθεσω αλλα δεν εχω αποφασισει που... σκέφτομαι να παω σε καποια για κωλο ή για ακαποτο λαρυγγωτο ή σε καμμια απλη μοντελα.
σεςληνιασμενος εισαι μυστη μου
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Παιδιά ανακαλύψαμε μήπως πού βρίσκεται τώρα η Μαριάννα, το ξανθό granny με τις βυζάρες που δούλευε μέχρι προσφάτως στο Βέργας 6Α μέχρι που επανήλθε στη βάρδια η Σόνια; Παλιότερα και για πολύ καιρό είχε δουλέψει και Περγάμου.
Δεν πίνει μόνο τον καφέ, αλλά σου τον λέει κιόλας, με την προϋπόθεση να είναι Ελληνικός ...
Ελληνικοτατος, πειτε μας που και φυγαμεεεεεε
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
2.Η Αναστασία υποτίθεται ότι στα μέσα Ιανουαρίου θα επέστρεφε από την πατρίδα της που είχε πάει λόγω εορτών.
Ακόμη την περιμένουν...
3.Η Εύα όταν έφυγε για την πατρίδα είχε πει ότι δεν θα επέστρεφε.
Προς το παρόν το τηρεί...
Η Ευα αν δεν κανω λαθος ειχε δουλεψει κανα 2 βδομαδες!!! Τι στον πουτσο ερχονται για 10 ημερες και μετα εξαφανιζονται!!! Αρπαχτες?!
Και συνήθως είναι σε επαρκή σωματική και ψυχική κατάσταση να ξαναδουλέψουν,ή περιμένουν να έχουν δουλειά με τον... αυτόματο πιλότο,στηριζόμενες στους παλιούς τους πελάτες;Επειδή είμαι πολύ νέος στη βόλτα,δεν έχω πέσει ακόμα σε ''χαμένη'' ιερόδουλη!¨Όταν τελειώσουν τα χρήματα, συνήθως επιστρέφουν στα παλιά τους λημέρια. Άκοπα βγαίνουν τα χρήματα στα πορνεία.
Αλήθεια,η Άννα,(Ρουμάνα μου είχε πει ότι είναι),τρια χρόνια πίσω στο Φ.69 στον όροφο,(πρωινά την έβρισκα,και την είχα βρει πάλι αργότερα στο Φ.134 β' βάρδια),υπάρχει στην πιάτσα;
ξέρουμε παιδιά αν δουλεύει πουθενά?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Ξερει κανεις που ειναι η Λαουρα απο ταταιου
Γι' αυτήν ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Επαρχια. ;)ξερει κανεις που ειναι η Λαουρα απο ταταιου
Γιατι ? θα πας ?Γι' αυτήν ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Συγκεκριμενα στην ΚρητηΕπαρχια. ;)
agoraios2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ρε παιδες μια Γιαννα που ηταν στο Φ.66Α πριν ερθει η αννα ξερει κανεις που ειναι? (δουλευε εκει περιπου πριν 1-2 χρονια. μαυρα μαλλια, πολυ ωραιο σωμα γυρω στα 20-25).
Θά ενοείς μια Ρωσίδα νεαρή μελαχροινη με μακρυά μαλλιά και πλουσιο στήθος. Δεν πρέπει να την μπερδεύομε με τη Γιάννα μελαχροινη απο Διδύμου 7
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις