Ρε σείς η Ρενάτα η Μολδαβέζα από Φυλής 66Α απογεύματα η μελαχρινή κάβλα
'το ελαφάκι' που χάθηκε; ξέρει κανείς;
Έχω καιρό να την σκίσω και έχω πάθει στερητικό...μου λείπει το μωρό.
Και εγώ νόμιζα ότι είναι Ρωσίδα....
[move]
[/move]
Ρε σείς η Ρενάτα η Μολδαβέζα από Φυλής 66Α απογεύματα η μελαχρινή κάβλα
'το ελαφάκι' που χάθηκε; ξέρει κανείς;
Έχω καιρό να την σκίσω και έχω πάθει στερητικό...μου λείπει το μωρό.
Και εγώ νόμιζα ότι είναι Ρωσίδα....
[move]
[/move]
"Καλά κρασά!!! Orchestra
Τώρα το πήρατε χαμπάρι ότι λείπει η Ρενάτα;"
Είναι μεγάλη απώλεια για τη Φυλής, για αυτό το κατάλαβαν τώρα _ειρωνικά το λέω! Απ ότι έχω καταλάβει αυτή βγάζει λεφτά χάρη στους σταθερούς της, γιατί από συμπεριφορά πόρνης είναι βιαστική, απότομη κ κυριολεκτικά στη κοσμάρα της!!
Φιλε μου ζητας κοπελες που εχουν σταματησει απο τα studio τουλαχιστον 2,5 με 3 χρονια.Ξέρει κανείσ συναγωνιστής αν δουλεύει κάπου η ΣΑΣΑ από Βουρβαχη?
επιπλέον ξάχνω και την ΑΝΝΑ. Δουλευε Μ. Αλεξανδρου 133 και πιο πριν στο Παγρατι στο Gheisa..
Ευχαριστώ
Τίποτα δεν έκανα εγώ, στον Αλάνη αναφέρεσαι εσύ! ;) Και ξέρεις πολύ καλά πως τον μπλέξανε χωρίς να έχει κάνει κάτι το παλικαράκι.. Αλλά δε τα λέμε αυτά δημόσια, γιατί ΑΝ κάναμε κάτι τέτοιο, δε θα είχε δουλειά η μισή αλυσίδα..!
Θα τα πω εγώ μαζί του,από κοντά... ;)
Ναι,μην γράφεις δημόσια....
Απλά,πρέπει να κρατάμε αποστάσεις από τις κορασίδες....
Εχει σταματησει.η αλικη απο το στουντιο 104 σταματησε ξερουμε κατι εχει παει καπου αλλου;
Συναγωνιστες,τη νταρντανα Ισαμπελλα (Ελλης 3, Διδύμου 18Β, Αλκιβιαδου 16) σε ποιο μαγαζι θα την πετυχω αυτη την εποχη ??
1.ΝΤΙΑΝΑ απο Φυλης 65α,Φυλης 65β , εχει εργαστει και σε στουντιο με το ονομα Μπιανκα.Εργαζονταν μερικες ημερες τα πρωινα στη Φυλης το περασμενο καλοκαιρι και το φθινοπωρο.
2.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ απο Αγκυρας 12α , μια Ρωσιδα προμιλφ με βυζαρες.Εργαζονταν περυσι μερικες ημερες στον συγκεκριμενο οικο.
3.ΕΥΑ απο Διδυμου 20 , Αγκυρας 12β.Μια νεαρη ψηλη Ρωσιδα μουναρα που δουλεψε για λιγο το καλοκαιρι.