dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εχω ενημερωθει ηδη,αλλα θενκς.υπαρχει
εχω ενημερωθει ηδη,αλλα θενκς.υπαρχει
Το Φ104 το διάλυσε???
Ξέρουμε τι έγιναν η Βέρα, Βανέσσα?
Το Φ104 το διάλυσε???
Ξέρουμε τι απέγιναν Βέρα, Βανέσσα?
Σταμάτησαν ή πήγαν αλλού?
Τα καλύτερα μωρά,χάσαμε... :o
Αυτή η Βέρα πραγματικά είχε απίστευτη φινέτσα, ειδικά όταν φορούσε και τα γυαλάκια της ήταν σκέτη κάβλα... Και το λέω εγώ αυτό που μ' αρέσουν αποκλειστικά οι νταρντάνες!
Εχει δει κανεις πουθενα την Χριστινα(μαλλον) απο Ιασωνος 31.Γυφτισσα με σουπερ κωλαρα
Εχει πετύχει κανείς τη Βάλια την Ελληνίδα, που είχε τελευταίο στέκι το Ελλης 3 πριν περίπου 2 χρόνια?
Δουλευει σαν call girl με το ονομα Ναντια.Εχει πετύχει κανείς τη Βάλια την Ελληνίδα, που είχε τελευταίο στέκι το Ελλης 3 πριν περίπου 2 χρόνια?
Ρε παιδιά την Ηρα (Ξανθούλα) από Σερβιών 26 τελευταία και από Προύσσης 22 παλιότερα ξέρουμε τίποτα;
Ευχαριστώ θα περάσω να δω.Τελευταία δούλευε στο Αγκύρας 12, το αριστερό αλλά αυτή την εβδομάδα, όσες φορές έχω περάσει, δεν ήταν εκεί.
Ευχαριστώ θα περάσω να δω.
Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τύπε;Ποιος άραγε θυμάται την Ναόμι που δούλευε στο Βέργας 6 υπόγειο την περίοδο τέλη 2008 μέχρι τα μέσα 2009? Μιλάμε ήταν η πιο όμορφη και τούμπανο μαυρουλα που έχω συναντήσει! Στο δωμάτιο φοβερή και φυσικά ήταν το στανταρακι μου εκείνη την περίοδο μαζί με την Κάρλα την καύλα!
Ναι το περασμένο Σάββατο την έκανα την εξέταση και όλα καλά, βέβαια θα πάω να κάνω και σε δυο μήνες για να είμαι 100% σίγουρος ;)Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τύπε;
Ρε σείς η Ρενάτα η Μολδαβέζα από Φυλής 66Α απογεύματα η μελαχρινή κάβλα
'το ελαφάκι' που χάθηκε; ξέρει κανείς;
Έχω καιρό να την σκίσω και έχω πάθει στερητικό...μου λείπει το μωρό.