DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.380
- Πόντοι
- 41.129
Λαουρα απο φυλης 65 β πρωινη που εχει χαθη
εχει περιοδο τυπε μου από 4 του μηνα υπολογιζε μερες και ψαξτη μετα
Λαουρα απο φυλης 65 β πρωινη που εχει χαθη
Νασαι καλα τυπε μου , και εχω παθη στεριτικο...Ειναι σαν να πηγαινο με την γυναικα μου που εχουμε βαρεθη μεν...αλλα εχουμε και εντονη χημεια...και καυλα..εκτος αυτου δενουν και τρελα τα γεννητικα μας οργανα...εχει περιοδο τυπε μου από 4 του μηνα υπολογιζε μερες και ψαξτη μετα
Στιε βαρδιεσ της ειχε μπει το χριστινακι τα πρωιναεχει περιοδο τυπε μου από 4 του μηνα υπολογιζε μερες και ψαξτη μετα
Νασαι καλα τυπε μου , και εχω παθη στεριτικο...Ειναι σαν να πηγαινο με την γυναικα μου που εχουμε βαρεθη μεν...αλλα εχουμε και εντονη χημεια...και καυλα..εκτος αυτου δενουν και τρελα τα γεννητικα μας οργανα...
Δικέ μου !!! Τί είπες τώρα !!! έτσι σαν το κλειδί στην κλειδαρότρυπα
είναι και το δικό μου κορμί όποτε είμαι με την Ρενατούλα !!!
Εμείς οι δυο ταιριάζουμε, Σαν δυο σταγόνες μοιάζουμε.
Μες τα φιλιά χανόμαστε, Και στη φωτιά καιγόμαστε. Αφιερωμένο στα Μωράκια
που Ταιριάζουμε...Με πολύ Αγάπη !!!
εχει περιοδο τυπε μου από 4 του μηνα υπολογιζε μερες και ψαξτη μετα
Πέρασα τέλεια με το Ρενατάκι.....
Στείλε κάνα PM με details ...χεχεχε ,
εγώ βαργιόμουνα το απόγευμα, γιατί είχα 'δωθεί' στη βαλέρια το πρωί.
μαγκες τη Ρωξανη απο Φωκαιας 17α 3η βαρδυα μελαχροινη ρωσιδουλα τη θυμαστε ? που εξαφανηστηκε μεχρι πριν δυο μηνες πρεπει να επαιζε
Δεν λέει την Λάουρα την "τατουαζάτη" με τις βυζάρες από Φυλής 67.
Λέει την μελαχροινή Λάουρα με το ωραίο πρόσωπο που δούλευε σχεδόν πάντα πρωί στο Φυλής 65 όροφος και έχει πάει και στο Μεταξουργείο,στο Κεραμεικού 15 και Κολωνού 27α.
Την είδα την ώρα που τσαρκάραμε σήμερα το πρωί με Zero,Αχαρνών και Ιουλιανού-οπότε επέστρεψε από την πατρίδα της και μάλλον όπου να'ναι επιστρέφει στη δουλειά.
Φολάρα.
είναι αυτή που χαζευει από το παραθυρο συνεχεια
Καλησπέρα γνωρίζουμε κάτι για Ελένη από Αλκιβιάδου;
Φολάρες πες καλύτερα...Δεν λέει την Λάουρα την "τατουαζάτη" με τις βυζάρες από Φυλής 67.
Λέει την μελαχροινή Λάουρα με το ωραίο πρόσωπο που δούλευε σχεδόν πάντα πρωί στο Φυλής 65 όροφος και έχει πάει και στο Μεταξουργείο,στο Κεραμεικού 15 και Κολωνού 27α.
Την είδα την ώρα που τσαρκάραμε σήμερα το πρωί με Zero,Αχαρνών και Ιουλιανού-οπότε επέστρεψε από την πατρίδα της και μάλλον όπου να'ναι επιστρέφει στη δουλειά.
Φολάρα.
Παιδιά η Αναστασία milf από Ρωσία που δούλευε Αγκύρας 12Α που βρίσκεται;
Ναι...αυτην λεω.Σ'ευχαριστω για την απαντηση.αν λες την Ρωσιδα αδυνατη μιλφ εχει σταματησει και αγνοειται
νάσαι καλά φιλε σε ευχαριστώ πολύ για τη Ντέλια την πρώτη που λές με τα τατουάζ στα μπούτια λεω α ειναι στη θεσαλονίκη ξέρεις μήπως πότε θα κατέβει Αθήνα σε ευχαριστώ και πάλι φιλαράκιΩπα για να διευκρινήσουμε !!!!
Εαν εννοεις την Ντέλια με τα τατουαζ στα μπουτια (δουλευε και Κηφισου 30 και Πειραιως 193 πριν το Σ144) ειχε σταματησει για μεγαλο διαστημα.
Υστερα δουλεψε στα μαγαζια της αλυσιδας στην Πατρα και Θεσσαλονικη. Τελευταιες πληροφοριες θελουν να ειναι στην συμπρωτευουσα.
Εαν εννεοις την Ντέλια/Νταλία (απο το Αμνεζια που γραφει ο Γουμαν) αυτο τον καιρό ειναι στην Ρουμανια και εντος των ημερων θα επιστρεψει.
Επειδη η "δευτερη" απο οσο ξερω δεν εχει κανει βαρδιες στο Τριγγετα 3, υποψιαζομαι οτι αναφερεσαι στην πρωτη.......