Arhidatos!
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Και επίσης γιατί η Ίρα Τατάρα δεν είναι πια σε στούντιο;
Καλησπέρα συνμπουρδελιάρηδες, καλή χρονιά με υγεία! Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Άννα ξανθούλα γύρω στα 22-23 καλο κορμί που έλεγε πως είναι από τα Ιωάννινα και δούλευε το καλοκαίρι, το πρωί στο φυλής 134 και το απόγευμα στο Περγάμου 1 ξέρουμε τίποτα;
Και επίσης γιατί η Ίρα Τατάρα δεν είναι πια σε στούντιο;
Αυτό δεν το ξέρω.
Αύριο που θα πας από εκεί ρώτα την και πες μας για να μάθουμε! ;)
Σε ευχαριστώ πάντως.
Θυμαται κανεις μια ουκρανεζα Μαρινα ξανθια 40 χρ με ωραιο κορμι? Ηταν στη Βεργας 6 Λιοσιων...ειδικοτητα να γλυφει αρχιδ....και κωλο δυνατα..πριν 3 χρ ηταν συνεχεια εκει
Τώρα μου ήρθε ποια λες!!!
Έχει η Αλβανία, Γιάννινα;;;
Εξαφανίστηκε-η υπηρεσία που δούλευε μαζί της στο Φυλής 134 είπε ότι έφυγε για την πατρίδα της λόγω συγκεκριμένου προσωπικού προβλήματος.
ξεροθμε τιποτα ποθ νε η βικτωρια φωκαιασ για να παμε να φιγοθν τα μελομακαρονα και οι κοθραμπιεδεσ των γιορτωνε!
δεν βρικα καποιο καλο μοντελο αφτεσ τισ μερεσ !ψαχνω καποιο ποθ λητοθργει με τη σκεψι ανσιρματα!η εστω με φονητικη εντωλη!πιραις πλικτρωλωγοιω τηπαι γειασου?
Στο Φυλής 86β, στο ισόγειο δηλαδή, θα την βρεις κάθε ημέρα, σε διπλή βάρδια(λόγω εορτών) από τις 5 το απόγευμα ως το άλλο πρωί.
Χρονια πολλα σε ολους μηπως ξερει κανεις τι εγινε η μαριανα η βυζαρου απο βεργας 6? βρηκα στην θεση της την σονια.
Κάποιος δεν διαβάζει τις ενημερώσεις...Τί λες; Επέστρεψε επιτέλους η Σόνια;