Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.002
- Πόντοι
- 5.015
Κάποιος δεν διαβάζει τις ενημερώσεις...
Το ομολογώ! Κάποιος δε διάβαζε γενικά το site τις μέρες των εορτών... Θα επανορθώσω!
Κάποιος δεν διαβάζει τις ενημερώσεις...
Καλή χρονιά σε όλους και να έχουμε υγεία. Τι έγινε η Ζοζεφίν ή Καρολάιν απο τους γερμανούς? Χορεύτρια , call girl ή έφυγε?
Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή
καλησπερα σε ολους τους αθλητες....ξερει κανεις που θα βρω σημερα τι ριτα απο ιουλιανου 71 που ηταν τωρα στις γιορτες...μου ειπε πριν απο λιγο η τσατσα οτι αλαξε μαγαζι πηγα και ιωαννινων 3 εφυγε και απο κει.....
εχουμε νεα απο σαμπρινα βεργας 3 και καιτη κολωνου 53 και Αγκυρας 12???
εμενα το βουρλο μου ειπε οτι σταματησε και ηταν μια ζακλιν στη θεση της
Πρόκειται γιά την Ευα από Περγάμου 27Β. Φυσικά χαμένη δεν είναι αφου δουλευει στο εκεί "σπίτι" . Θα ήθελα να ρωτήσω (παράκληση) , μήπως κάποιος φίλος την έχει δεί σε κάποιο άλλο σπίτι να δουλευει ΠΡΩΙ ? Ευχαριστώ πολύ.
παιδιά καλησπέρα καλή χρονια να έχουμε με υγεία και πολλά γαμίσια σας εύχομαι και λεφτά σε όλους ξέρει κανείς μήπως που έχει πάει μια Ντέλια που δούλευε στο συγγρού144 και στο τριγγέτα3; ευχαριστώ παιδιά
Ωπα για να διευκρινήσουμε !!!!παιδιά καλησπέρα καλή χρονια να έχουμε με υγεία και πολλά γαμίσια σας εύχομαι και λεφτά σε όλους ξέρει κανείς μήπως που έχει πάει μια Ντέλια που δούλευε στο συγγρού144 και στο τριγγέτα3; ευχαριστώ παιδιά
Δεν συνουσιάζεσαι ίνα λευκανθής.πιραις πλικτρωλωγοιω τηπαι γειασου?
Καλησπερα...σε ολους.Γνωριζει καποιος αν η βικη (πρωην Βικτωρια στο Αχαρνων85) απο βεργας 6β (μεταμεσονυχτια βαρδια) που δουλευει αυτον το καιρο? Σε ερωτηση μου στο Βεργας 6β...μου απαντησαν οτι σταματησε απο 'κει...