TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
μονο απο ερωτα δεν σταματησε η αμανταερωτας ala Αμαντα ? αυτη παντως φαινεται να το εννοει τοσο καιρο που λειπει
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μονο απο ερωτα δεν σταματησε η αμανταερωτας ala Αμαντα ? αυτη παντως φαινεται να το εννοει τοσο καιρο που λειπει
πω πω που την θυμήθηκες !!!!! αστερι απο τα λιγα , μαζι με την Ντοριν που τοτε ηταν στα ιδια μαγαζια !!!!!Θα σας πάω πολύ πίσω: Αντριάννα, Γερμανίδα, Μιλφάρα και άλογο, με τα πλαστικά βυζιά και το μεγάλο τριαντάφυλλο τατού σε όλη την πλάτη. Αγνοείται από το 2007. Ακούσατε τίποτα;
Που τη θυμήθηκες ρε φίλε; Αυτή έχει σταματήσει εδώ και δύο χρόνια.
αυτη δικε μου δουλευε και φυλης για ενα φεγγαριΘα σας πάω πολύ πίσω: Αντριάννα, Γερμανίδα, Μιλφάρα και άλογο, με τα πλαστικά βυζιά και το μεγάλο τριαντάφυλλο τατού σε όλη την πλάτη. Αγνοείται από το 2007. Ακούσατε τίποτα;
και που σταματησε δεν χασαμε και τιποτα μουναρα αλλα απο υπηρεσιες για το ν πουτσο τελειως γιαυτο την σουταρισε και η αντζελαΛέγεται ότι σταμάτησε........λόγω έρωτα....![]()
Δεν την είχα πάρει ποτέ(ς).............και που σταματησε δεν χασαμε και τιποτα μουναρα αλλα απο υπηρεσιες για το ν πουτσο τελειως γιαυτο την σουταρισε και η αντζελα
Εχει σταματησει αυτο το διαστημαη νανσυ απο το 104 ξερει κανεις που βρισκεται?
Η Μαργκω απο Ιεροφαντων εργαζεται σαν Ευα στο Αθανασιας 3 και Βριλησσου 46Τι εγινε ρε παιδια η Λευκορωσια? Ξερει κανεις η Μargo απο Ιεροφαντων & πιο παλια Λελας που βοσκει? Επισης η Αλιναρα απο Βουρβαχη γιοκ?
Η Ρενατα απο το Ιακχου 7α δεν ειναι αυτη τρισμεγιστε ?
φιλαράκι δεν έχεις δίκιο. έχω επισκευθεί την συγκεκριμένη κοπέλα κάμποσες φορές και ΚΑΘΕ φορά ήταν καταπληκτική.και που σταματησε δεν χασαμε και τιποτα μουναρα αλλα απο υπηρεσιες για το ν πουτσο τελειως γιαυτο την σουταρισε και η αντζελα
Δεν υπαρχει κατι νεοτερο για την Σαβινα φιλε μου.Παιδιά, ξαναρωτάω για Σαβίνα (πρώην Αλεξάνδρα ή Σάντρα)από Κασσάνδρας 3-κάτω, γιατί η ανάρτησή μου θάφτηκε!Λεπτή με σγουρά μακριά μαύρα μαλλιά,ψεύτικο στήθος 3,5-4 και θηλές κάγκελο!Ξέρει κανείς αν θα ξαναεμφανιστεί στις βάρδιες ή αν δουλεύει κάπου αλλού;Έχει να φανεί από αρχές Νοεμβρίου...