master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
η σιμονα απο μεταξουργειο εφυγε στην πατριδα της?
ετσι ειπε μια τσατσα ακυρη,αλλα δεν ειναι εγκυρη πηγη....
δεν ειχε δουλεψει μαζι της αρκετα..
η σιμονα απο μεταξουργειο εφυγε στην πατριδα της?
ετσι ειπε μια τσατσα ακυρη,αλλα δεν ειναι εγκυρη πηγη....
δεν ειχε δουλεψει μαζι της αρκετα..
καλησπερα εχω ρωτησει και παλιοτερα.......για την βαλια(εληνιδα milf μετρια εμφανιση αλλα γουστα ειναι αυτα) απο ελλης 3!καποιος φιλος μου απαντησε οτι εγινε call girl εχουμε καποια αλλη επιπλεον πληροφορια ???
πολλοί την ψάχνουν... περίμενε και θα πέσει ανακοίνωση μόλις υπάρχει νέο για δαύτην!εχει οετυχει κανεις την καρλα την γλαβλα πουθενα?
μάλλον για την Σόνια την "Ιταλίδα" το στυλιάρι θα λες...H Σονια απο Φυλης 874α παιζει πουθενα ,εχω καιρο να την δω ?
3η βάρδια στο Φ.61!Καλημέρα! Μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκεται η Βίκυ, από Κολωνού 27Β(υπογειο); Μου είπαν ότι έχει πάει Φυλής, αλλά δεν τη βρίσκω. Ευχαριστώ!
εκεί γύρω βόσκει, στα 27αρια, στο 24αρι και ίσως να την πετύχεις καμιά φορά στο Διδύμου 8Β (ισόγειο) και Διδυμου 27...Την Λαρίσα απο τη Φωκαιας τη μικροκαμωμενη, την εχει δει κανεις καπου προσφατα;;;;
εκεί εξακολουθεί να είναι, απλώς ίσως να μην την πέτυχες στη βάρδια της!Η Ολγα που ηταν στο Περγαμου 27Β που βρισκεται τωρα;
πολλοί την ψάχνουν... περίμενε και θα πέσει ανακοίνωση μόλις υπάρχει νέο για δαύτην!
μάλλον για την Σόνια την "Ιταλίδα" το στυλιάρι θα λες...
έχει φύγει μόνιμα από όσο μου είχε πει καιρό τώρα μια υπηρεσία του οίκου αυτού!
3η βάρδια στο Φ.61!
εκεί γύρω βόσκει, στα 27αρια, στο 24αρι και ίσως να την πετύχεις καμιά φορά στο Διδύμου 8Β (ισόγειο) και Διδυμου 27...
εκεί εξακολουθεί να είναι, απλώς ίσως να μην την πέτυχες στη βάρδια της!
Εχει σταματησει.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΝΑΝΣΥ ΑΠΟ Φ104
Εχει σταματησει.
Προς το παρον ? μονιμα ?
Θα δειξει.
Καλα στεφανα ρεΛογικά.....μόνιμα..........
Ουδέν προσωρινότερον του μόνιμου.
Δεν είμαι εγώ ρε.........Καλα στεφανα ρε
ασχολειται μονο με την βιζιτα τωρα μαλλονΟυδέν προσωρινότερον του μόνιμου.
Έπρεπε να ξέρεις τι παίζει......... ;)ασχολειται μονο με την βιζιτα τωρα μαλλον
ρε billy13 ο ορισμός του στυλιαριού λέμε... Οδοντογλυφίδα ήταν!Όχι και στυλιάρι η Σόνια.......
ρε billy13 ο ορισμός του στυλιαριού λέμε... Οδοντογλυφίδα ήταν!
αυτή και αν είναι!Πλάκα κάνεις.......δηλαδή η Αλεξάνδρα η "Σέρβα"...τι είναι τότε........
Οχι.Παιδες καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις...
η μιχαελα που δουλευει αποψε στο κασσανδρας 4γ ειναι η γνωστη μιχαελα που δουλευει και σαν νικολετα?η μιλαμε για αλλη κοπελα?
ευχαριστω εκ των προτερων.