john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
καμία σχέση με αυτή...Αν λες την Γκμοχ είναι στο μεταξουργείο.
καμία σχέση με αυτή...Αν λες την Γκμοχ είναι στο μεταξουργείο.
Φημες λενε οτι δοκιμαζει την τυχη της στο εξωτερικο.Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Λάουρα απο Κασσάνδρας 3????
To πιπινι η Μάγια εργαζεται στο X-BAR στην οδο Συγγρου 144. Την Τεταρτη που ημουν εκει με κερναγε... πατατάκια με ταμπάσκο!Κανενα νεο απο Μαγια και Μιραντα εχουμε;;; που εχουν χαθει αυτα τα βρωμοπιπινα;;;
Δεν την πήρες?To πιπινι η Μάγια εργαζεται στο X-BAR στην οδο Συγγρου 144. Την Τεταρτη που ημουν εκει με κερναγε... πατατάκια με ταμπάσκο!
Οχι. Πηρα την 19χρονη Βάντα απο την Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Τετοιο πανεμορφο πιπινι δεν ειχα ξαναπαρει ποτε. Ποτε δεν εχω ξαναδει τοσο ομορφη γυναικα να κανει αυτη τη δουλεια. Αυτο το καταξανθο μωρακι ηταν ενα πραγματικο μοντελο, και στο δωματιο ηταν δυναμιτης.Δεν την πήρες?
Οχι. Πηρα την 19χρονη Βάντα απο την Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Τετοιο πανεμορφο πιπινι δεν ειχα ξαναπαρει ποτε. Ποτε δεν εχω ξαναδει τοσο ομορφη γυναικα να κανει αυτη τη δουλεια. Αυτο το καταξανθο μωρακι ηταν ενα πραγματικο μοντελο, και στο δωματιο ηταν δυναμιτης.
Έχω τεράστια ανάγκη ξεβρακωκέφαλο Ηλεκτράκι από Φ.54-56-66Α.....Δ.7Α.............
μία από τις υπηρεσίες μου είχε πει πως σταμάτησε οριστικά και δεν πρόκειται να ξανά επιστρέψει!συναγωνιστες η μαρια απο λεωνιδου 28 ξερει κανεις αν και ποτε θα γυρισει??εμενα μου ειπε οτι δεν ηξερε τι θα κανει..και οτι ειχε ενα παιδι στη χωρα της.ερωτηση 2-τι παιζει με αυτο το χ-βαρ,τιμες?
Μας τελειωσαν αμφοτερες..........κιμ απο βριλισσου 46 και νταιανα απο κασσανδρας?
εχει βρει "θυμα" και το αρμεγει .Για Μαντόνα από Κασσάνδρας ξέρει κανείς τίποτα? σταμάτησε εντελώς? θα ξαναγυρίσει?
To πιπινι η Μάγια εργαζεται στο X-BAR στην οδο Συγγρου 144. Την Τεταρτη που ημουν εκει με κερναγε... πατατάκια με ταμπάσκο!
Διδύμου 16 και καμμιά φορά Περγάμου,στα μιλφογκιλφάδικα.....Η Ισαβέλλα η νταρντανομιλφαρα με την τεράστια κωλάρα από Έλλης 3 που είναι εξαφανισμένη?
Είπαμε τύπε...είναι στην χώρα της......... :SΓια την Νταιάνα από Φ.56 γνωρίζει κανείς που βρίσκεται?