TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μονο απο ερωτα δεν σταματησε η αμανταερωτας ala Αμαντα ? αυτη παντως φαινεται να το εννοει τοσο καιρο που λειπει
μονο απο ερωτα δεν σταματησε η αμανταερωτας ala Αμαντα ? αυτη παντως φαινεται να το εννοει τοσο καιρο που λειπει
πω πω που την θυμήθηκες !!!!! αστερι απο τα λιγα , μαζι με την Ντοριν που τοτε ηταν στα ιδια μαγαζια !!!!!Θα σας πάω πολύ πίσω: Αντριάννα, Γερμανίδα, Μιλφάρα και άλογο, με τα πλαστικά βυζιά και το μεγάλο τριαντάφυλλο τατού σε όλη την πλάτη. Αγνοείται από το 2007. Ακούσατε τίποτα;
Που τη θυμήθηκες ρε φίλε; Αυτή έχει σταματήσει εδώ και δύο χρόνια.
αυτη δικε μου δουλευε και φυλης για ενα φεγγαριΘα σας πάω πολύ πίσω: Αντριάννα, Γερμανίδα, Μιλφάρα και άλογο, με τα πλαστικά βυζιά και το μεγάλο τριαντάφυλλο τατού σε όλη την πλάτη. Αγνοείται από το 2007. Ακούσατε τίποτα;
και που σταματησε δεν χασαμε και τιποτα μουναρα αλλα απο υπηρεσιες για το ν πουτσο τελειως γιαυτο την σουταρισε και η αντζελαΛέγεται ότι σταμάτησε........λόγω έρωτα....
Δεν την είχα πάρει ποτέ(ς).............και που σταματησε δεν χασαμε και τιποτα μουναρα αλλα απο υπηρεσιες για το ν πουτσο τελειως γιαυτο την σουταρισε και η αντζελα
Εχει σταματησει αυτο το διαστημαη νανσυ απο το 104 ξερει κανεις που βρισκεται?
Η Μαργκω απο Ιεροφαντων εργαζεται σαν Ευα στο Αθανασιας 3 και Βριλησσου 46Τι εγινε ρε παιδια η Λευκορωσια? Ξερει κανεις η Μargo απο Ιεροφαντων & πιο παλια Λελας που βοσκει? Επισης η Αλιναρα απο Βουρβαχη γιοκ?
Η Ρενατα απο το Ιακχου 7α δεν ειναι αυτη τρισμεγιστε ?
φιλαράκι δεν έχεις δίκιο. έχω επισκευθεί την συγκεκριμένη κοπέλα κάμποσες φορές και ΚΑΘΕ φορά ήταν καταπληκτική. απλά τα έδινε όλα. κρίμα που σταμάτησε (αν σταμάτησε)... αν κάποιος την δει ας ενημερώσει κι εμάς τους "fan" της.και που σταματησε δεν χασαμε και τιποτα μουναρα αλλα απο υπηρεσιες για το ν πουτσο τελειως γιαυτο την σουταρισε και η αντζελα
Δεν υπαρχει κατι νεοτερο για την Σαβινα φιλε μου.Παιδιά, ξαναρωτάω για Σαβίνα (πρώην Αλεξάνδρα ή Σάντρα)από Κασσάνδρας 3-κάτω, γιατί η ανάρτησή μου θάφτηκε!Λεπτή με σγουρά μακριά μαύρα μαλλιά,ψεύτικο στήθος 3,5-4 και θηλές κάγκελο!Ξέρει κανείς αν θα ξαναεμφανιστεί στις βάρδιες ή αν δουλεύει κάπου αλλού;Έχει να φανεί από αρχές Νοεμβρίου...