Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Θα σας πάω πολύ πίσω: Αντριάννα, Γερμανίδα, Μιλφάρα και άλογο, με τα πλαστικά βυζιά και το μεγάλο τριαντάφυλλο τατού σε όλη την πλάτη. Αγνοείται από το 2007. Ακούσατε τίποτα;

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Θα σας πάω πολύ πίσω: Αντριάννα, Γερμανίδα, Μιλφάρα και άλογο, με τα πλαστικά βυζιά και το μεγάλο τριαντάφυλλο τατού σε όλη την πλάτη. Αγνοείται από το 2007. Ακούσατε τίποτα;
πω πω που την θυμήθηκες  !!!!! αστερι απο τα λιγα , μαζι με την Ντοριν που τοτε ηταν στα ιδια μαγαζια !!!!!

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε παιδια η Λευκορωσια? Ξερει κανεις η Μargo απο Ιεροφαντων & πιο παλια Λελας που βοσκει? Επισης η Αλιναρα απο Βουρβαχη γιοκ?

Asiliptos

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες, έχουμε καμιά πληροφορία για Τζουλιάνα από Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος)??

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
αυτη δικε μου δουλευε και φυλης για ενα φεγγαρι

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Λέγεται ότι σταμάτησε........λόγω έρωτα.... :boobies:
και που σταματησε δεν χασαμε και τιποτα μουναρα αλλα απο υπηρεσιες για το ν πουτσο τελειως γιαυτο την σουταρισε και η αντζελα

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε King_James που βρίσκεσαι? Εσυ μαλλον κατι θα ξερεις! Το Νταιανακι τελικα θα επιστρεψει και ποτε? Αν θες στειλε και πμ!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Εμθανίσθη κάπου ή νεαρά ??  :think: :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και που σταματησε δεν χασαμε και τιποτα μουναρα αλλα απο υπηρεσιες για το ν πουτσο τελειως γιαυτο την σουταρισε και η αντζελα
Δεν την είχα πάρει ποτέ(ς)............. :P

clockwork alex

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
την πατριτσια την ξανθια μιλφ που ητανε ελλης 3 τελευταια μηπως την ειδε κανεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46586

Επισκέπτης
Παιδιά, ξαναρωτάω για Σαβίνα (πρώην Αλεξάνδρα ή Σάντρα)από Κασσάνδρας 3-κάτω, γιατί η ανάρτησή μου θάφτηκε!Λεπτή με σγουρά μακριά μαύρα μαλλιά,ψεύτικο στήθος 3,5-4 και θηλές κάγκελο!Ξέρει κανείς αν θα ξαναεμφανιστεί στις βάρδιες ή αν δουλεύει κάπου αλλού;Έχει να φανεί από αρχές Νοεμβρίου...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι εγινε ρε παιδια η Λευκορωσια? Ξερει κανεις η Μargo απο Ιεροφαντων & πιο παλια Λελας που βοσκει? Επισης η Αλιναρα απο Βουρβαχη γιοκ?
Η Μαργκω απο Ιεροφαντων εργαζεται σαν Ευα στο Αθανασιας 3 και Βριλησσου 46
Η Αλινα εχει αποσυρθει απο την ενεργο δραση παραποανω αποι ενα χρονο και εχει γυρισει στην πατριδα της.

ggiannakopoulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Like
14
Πόντοι
0
φιλαράκι δεν έχεις δίκιο. έχω επισκευθεί την συγκεκριμένη κοπέλα κάμποσες φορές και ΚΑΘΕ φορά ήταν καταπληκτική.  :tits: απλά τα έδινε όλα. κρίμα που σταμάτησε  :( (αν σταμάτησε)... αν κάποιος την δει ας ενημερώσει κι εμάς τους "fan" της.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδιά, ξαναρωτάω για Σαβίνα (πρώην Αλεξάνδρα ή Σάντρα)από Κασσάνδρας 3-κάτω, γιατί η ανάρτησή μου θάφτηκε!Λεπτή με σγουρά μακριά μαύρα μαλλιά,ψεύτικο στήθος 3,5-4 και θηλές κάγκελο!Ξέρει κανείς αν θα ξαναεμφανιστεί στις βάρδιες ή αν δουλεύει κάπου αλλού;Έχει να φανεί από αρχές Νοεμβρίου...
Δεν υπαρχει κατι νεοτερο για την Σαβινα φιλε μου.

Εχει να φανει, οπως ειπες εδω και καιρο......
Εγω τουλαχιστον δεν την εχω δει καπου

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom