Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
ΤΗν Αλβανιδα από την Κέρκυρα λες; Φυλής 134 και παλιοτερα Ιασωνος στα ζακια;Κατερίνα η κοντή! το τελειο κοντοπουτανο...ξερεις κανεις που βρισκετε.?
ΤΗν Αλβανιδα από την Κέρκυρα λες; Φυλής 134 και παλιοτερα Ιασωνος στα ζακια;Κατερίνα η κοντή! το τελειο κοντοπουτανο...ξερεις κανεις που βρισκετε.?
κι εγω ψαχνω την αλεξανδρα απο τατοιου 71 ρε μαγκες ηταν το στανταρακι μου... ξερει κανενας?
Λεβέντες μου αν θέλετε μια σύμβουλη να πνίξετε τον πόνο σας για την απώλεια... Νικόλ από Τριγγέτα... Κρίμα που μένω χιλιάδες μίλια μακρυά..Και εγώ είχα στείλει μήνυμα (την προηγούμενη βδομάδα) πρωτίστως για την Αλεξάνδρα (και δευτερευόντως για τισ υπόλοιπες κοπέλες του 71).
Ειχα λάβει απάντησει μόνο για την Ινα.
Γνωρίζει κανείς κάτι για την Αλεξάνδρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΗν Αλβανιδα από την Κέρκυρα λες; Φυλής 134 και παλιοτερα Ιασωνος στα ζακια;
στην μια πλευρα που αρχιζαν απτην ομωπλατη και εφταναν ως την λεκανη τυπε?
σαν καψιματα?
δεν ηταν και ασχημη αυτη τυπεΝαι, αυτή.
εσυ γιατι δεν γραφεις καμια κριτικη η ενημέρωση για τα αθηναικα μπουρδελα μιας και εχω παρατηρησει οτι εχεις γνωσεις πανω σε αυτον τον τομεα ;) ;)δεν ηταν και ασχημη αυτη τυπε
αλλα δεν εχει πολυ καιρο που χαθηκε απτα μπουρδελα?
Εχω να τη δω 2 χρονια ακριβως...μου κανε κατι πιπες...Πολύ καλό το κοντό!Δεν σου γέμιζε το μάτι εμφανησιακά, αλλά ''μέσα'' ήταν φωτιά και λαύρα!
Αν μάθεις ότι βρίσκεται εδώ γύρω, βγάλε ανακοίνωση!
ρε τύπε δεν είμαι εγώ ο πρόεδρός.......παρατηρω το τελευταιο διαστημα οτι εχουν εξαφανιστει:
Μιραντα το μπισκοτακι που λεει ο προεδρος απο Φ69
Νικολ το ξανθο ζυμαρακι που λεει παλι ο προεδρος απο Κολωνου 30 / Λεωνιδου 28 και δεν ξερω και που αλλου
παρατηρω το τελευταιο διαστημα οτι εχουν εξαφανιστει:
Μαρινα απο Φωκαιας 27 με τα βυζια τα τεραστια
3άρια ήταν
Μιραντα το μπισκοτακι που λεει ο προεδρος απο Φ69
Μαγια απο Φ 71 που μου'χει κανει μαγια μαγια
εκτός Ελλάδας και οι δυό
Εβελινα απο Αγκυρας/Δυδυμου
εγώ ξέρω ότι γύρισε στην πατρίδα της , άλλος έγραψε ότι είναι στην Κύπρο.
Ναομι απο Ιασωνος 20Γ, ισως το πιο ομορφο μωρο που εχει περασει απο τη μπουρδελοπιατσα, αλλα ταυτοχρονα και το πιο ζαβο
Δεληγιώργη 39
ξερουμε τιποτα για καποια απο αυτες;;; Πιο πολυ απ' ολες με ενδιαφερει το ζυμαρακι! μου ελειψε το σκασμενο!!!
δεν ηταν και ασχημη αυτη τυπε
αλλα δεν εχει πολυ καιρο που χαθηκε απτα μπουρδελα?
Νταϊάνα - Τζένη απο Φυλής 136 (Αλκιβιάδου 16 Α) ξέρει κανείς τίποτε...........
είταν στανταράκι μου για μεγάλο διάστημα !