J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
λειπει σε αδεια...θα επιστρεψει σε συντομο χρονικο διαστημα...Νταιανα απο φυλης 56 ξερει κανεις τιποτα?? Που εξαφανίστηκε???? Ξερει κανεις αν θα επιστρεψει και ποτε????
λειπει σε αδεια...θα επιστρεψει σε συντομο χρονικο διαστημα...Νταιανα απο φυλης 56 ξερει κανεις τιποτα?? Που εξαφανίστηκε???? Ξερει κανεις αν θα επιστρεψει και ποτε????
Χωρις παρεξηγηση KING_JAMES επειδη ειμαι καινουργιος στο σαιτ, εισαι σιγουρος για αυτο??? Και αν ναι πως????λειπει σε αδεια...θα επιστρεψει σε συντομο χρονικο διαστημα...
ναι τυπε ειμαι σιγουρος,αν ξερεις υπαρχει και το π.μΧωρις παρεξηγηση KING_JAMES επειδη ειμαι καινουργιος στο σαιτ, εισαι σιγουρος για αυτο??? Και αν ναι πως????
Τι ειναι το π.μ.??? Οπως σου ειπα ειμαι καινουργιος.....ναι τυπε ειμαι σιγουρος,αν ξερεις υπαρχει και το π.μ
προσωπικο μηνυμα...Τι ειναι το π.μ.??? Οπως σου ειπα ειμαι καινουργιος.....
λειπει σε αδεια...θα επιστρεψει σε συντομο χρονικο διαστημα...
Θες να μου εξηγησεις πως μεσω π.μ. εμαθες για την Νταιανα???προσωπικο μηνυμα...
το βρηκες που ειναι η θα σου στειλω τσαμπα???Θες να μου εξηγησεις πως μεσω π.μ. εμαθες για την Νταιανα???
Το βρηκα και σου εστειλα δυο φορες αλλα δεν ξερω αν τα πηρες??? Μηπως εχω προβλημα και δεν μπορω να στειλω, τα ελαβες?????το βρηκες που ειναι η θα σου στειλω τσαμπα???
ναι ρε και σου απαντησα...Το βρηκα και σου εστειλα δυο φορες αλλα δεν ξερω αν τα πηρες??? Μηπως εχω προβλημα και δεν μπορω να στειλω, τα ελαβες?????
καλημερα σε ολους η τζενη απο φυλης 136 η πρωην αλκιβιαδου εχει πολυ καιρο να εμφανιστει η μιλφαρα γνωριζει κανεις αν σταματησε η λειπει διακοπες πολυ κριμα αν σταματησε φτωχαινει ολο το συστημαΗ Αλεξάνδρα μια νταρντάνα τσέχα, από Φυλής 104, μετά ένα γρήγορο πέρασμα από Θησέως 365, Κασσάνδρας 8, Αθανασίας 3 για να καταλήξει στο Αγρίνιο , που βρίσκεται τώρα..????
Πριν μια βδομάδα που ρωτήσαμε στα "κεντρικά" της Αθήνας μας είπαν πως είναι ακόμη στο υποκατάστημα της αλυσίδας στο Αγρίνιο.
Δεν το εμφανίζει το μαγαζί αυτό αλλά ουτε και την Ίρα Τατάρα στο σάιτ.Κοίταξες στο Κωνσταντινουπόλεως 94;
kanena neo...?καλημερα σε ολους,
η ψηλη ξανθια κοντο μαλλι,νταρντανα ρωσιδα
βικτωρια απο αγκυρας 12 και διδυμου 20
εχει εντοπιστει απο καποιον συναγωνιστη?
Δεν το εμφανίζει το μαγαζί αυτό αλλά ουτε και την Ίρα Τατάρα στο σάιτ.
πιθανον να σταματησε οριστικαkanena neo...?