only greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σημερα το απογευμα ηταν στο 136Συναγωνιστές,κανένα νέο από Νταιάνα-Τζένη(Φυλής 136)......
Σημερα το απογευμα ηταν στο 136Συναγωνιστές,κανένα νέο από Νταιάνα-Τζένη(Φυλής 136)......
Σ'ευχαριστώ φίλε...Σημερα το απογευμα ηταν στο 136
στις κυριες μπηκα σημερα αλλα δεν ελεγε τιποτα για ποιες μερες δουλεύει...Τι εννοείς που θα τη βρούμε ρε φίλε; Στο Κηφισού 30 δούλευε χθες και θα είναι και απόψε μετά τις 11. Εργάζεται επίσης και στο Αριστοτέλους 5.
Ψάξε και λιγάκι.
για παντα??Σταμάτησε.
Όπως καταλαβαίνεις αυτό μόνο η ίδια το ξέρει.
Γνωρίζει κανένας που βρίσκονται τα κορίτσια του εργάζονταν στο Studio 71 Τατοιου (πριν τις σαρωτικές αλλαγές και τισ νέες παρουσίες..) ; Πχ Αλεξάνδρα, Ινα. Μιχαέλα κλπ ..; Που μπορούμε να τις βρούμε τώρα εννοώ.
Επιτόπιος έλεγχος Τρίτη 30-07 απόγευμα....Καμμία Τζένη-Νταιάνα παρά μία ΤΖΙΝΑ,μελαχρινή,περίπου 25,απλό στα 20...Αυτά...Σημερα το απογευμα ηταν στο 136
έχει γυρίσει στην χώρα της.Η Εβελινα που δουλευε στο αγκυρας 12 και στο διδυμου 20 πρωινες ωρες ξερουμε που χαθηκε;;;
μόνιμα???εγω καπου ειχα διαβασει εδω οτι πήρε άδεια...έχει γυρίσει στην χώρα της.
έλειξε η τρίμηνη αδεια της και γύρισε στην πατρίδα της...Εισαι συγουρος η να παθο κανα καρδιακο στα συγουρα;;
και αυτή σε άδεια?μόνιμα???εγω καπου ειχα διαβασει εδω οτι πήρε άδεια...
γιατί κανονικά στην πατρίδα της δούλευε???έλειξε η τρίμηνη αδεια της και γύρισε στην πατρίδα της...
τώρα αν ξαναέρθει θα το μάθουμε....
εσυ νομιζω οτι το ειχες γραψει αν θυμάμαι καλά...και αυτή σε άδεια?
που να ξέρω ρε τύπε να δούλευε στην πατριδα της?γιατί κανονικά στην πατρίδα της δούλευε???
επειδη εγραψες οτι τέλειωσε η τρίμηνη της άδεια για αυτό ρώτησα...που να ξέρω ρε τύπε να δούλευε στην πατριδα της?