filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Ψάξε φίλε στο Φρατζή 47. Λογικά θα την πετύχεις!Η Άννα από Κασσάνδρας 4 ξέρετε τι έγινε?
Ψάξε φίλε στο Φρατζή 47. Λογικά θα την πετύχεις!Η Άννα από Κασσάνδρας 4 ξέρετε τι έγινε?
Ειναι εδω και καιρο στην πατριδα της.παιδια ξερει κανεις που χαθηκε η αν δουλευει καπου η ευα απο πιπινου 118?
Την εχει κανει απο μαρτιο και μετα, απο ενα χρονο πριν μου ειχε πει οτι θα σταματουσε οριστικα αυτη την εποχη, δεν εχω δει ή διαβασει για ιχνη της, μαλλον σταματησε το εκανε αυτο που ελεγε, ή μαλλον προσπαθει...παίδες
η Αλεξάνδρα (πρωην Φρατζή 47, Βουλιαγμένης 83, Σερβιών 26, Θαρύπου 10 κλπ κλπ) τελευταία εργαζόταν προς Βέργας μεριά.
Είναι ακόμα εκεί ή την έκανε;
Μου ειχε πει εμενα προσωπικα την τελευταια φορα που την ειδα πως σκεφτετε να σταματησηΗ Λουίζα από την Κασσανδρο - αλυσίδα γνωρίζουμε που έχει πάει;
καλημερα ,εχει πετυχει κανεις τη ρενατα?
Μία Κατερίνα μιλφ απο Ρωσία ξανθιά που δούλευε ενα δίαστημα πριν 3 μήνες περίπου στο Κωνσταντινουπόλεως 61 ξέρει κάποιος που βρίσκεται;
Κηφισου 30 ειναι αλλα λειπει σε διακοπες .Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αυτή την περίοδο την νταρντάνα Ελληνίδα Αφροδίτη που παλιά δούλευε Βριλλησού 42, Βουλιαγμένης 68 και Κιφησού 30;
Στο λινκ φέρεται ως dominique, αλλά από τις φώτος οι συναγωνιστές μπορούν να καταλάβουν ποια εννοώ από τις φώτος της...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Κηφισου 30 ειναι αλλα λειπει σε διακοπες .
Παρασκευη επιστρεφειΕυχαριστώ για την ενημέρωση.