You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης λες τυπε?Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας είχα σχεδον ένα χρόνο αποχή από το "άθλημα".Θέλω τη βοήθειά σας.Ξέρετε που θα βρώ τη Φωτεινή από Καλύμνου 36Α?Πριν 1 χρόνο δούλευε Περγάμου 27Β (κάτω),πήγα προχθές αλλά δεν.
Κάποιος είπε ότι την απήγαγαν κάτι Ινδοί σωματέμποροι..............Τι εγινε η Μπαρμπορα η καυλα ρε παιδια?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λινκ τυπεΚάποιος είπε ότι την απήγαγαν κάτι Ινδοί σωματέμποροι..............
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
λινκ τυπε
Καλησπέρα συναγωνιστές έχω κάτι για την Μπάρμπoρα από έμαθα η Μπάρμπoρα έπεσε θύμα κάποιου σωματέμπορο από Ινδία και την πίρε μακριά από την συγκάτοικο και την έχει σπιτώσει σε δικό του χώρο κάποιος συναγωνιστής που είχε το τηλέφωνο της μίλησε μαζί της από τη μου είπε η συγκάτοικος και ήταν στα κακά τη χάλια γι αυτό χάθηκε από το μαγαζί φωκαίας 27 στο πρώτο όροφο που δούλεψε
απο ΑΣΤΕΡΑΣ69
στην Ημερησια σελις 2928...
Νομίζω στο "ημερήσια ενημέρωση" το είχα δει.......λινκ τυπε
Αυτό...............χαχαχαχαχαχαχαχά...............Καλησπέρα συναγωνιστές έχω κάτι για την Μπάρμπoρα από έμαθα η Μπάρμπoρα έπεσε θύμα κάποιου σωματέμπορο από Ινδία και την πίρε μακριά από την συγκάτοικο και την έχει σπιτώσει σε δικό του χώρο κάποιος συναγωνιστής που είχε το τηλέφωνο της μίλησε μαζί της από τη μου είπε η συγκάτοικος και ήταν στα κακά τη χάλια γι αυτό χάθηκε από το μαγαζί φωκαίας 27 στο πρώτο όροφο που δούλεψε
απο ΑΣΤΕΡΑΣ69
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καλησπέρα συναγωνιστές έχω κάτι για την Μπάρμπoρα από έμαθα η Μπάρμπoρα έπεσε θύμα κάποιου σωματέμπορο από Ινδία και την πίρε μακριά από την συγκάτοικο και την έχει σπιτώσει σε δικό του χώρο κάποιος συναγωνιστής που είχε το τηλέφωνο της μίλησε μαζί της από τη μου είπε η συγκάτοικος και ήταν στα κακά τη χάλια γι αυτό χάθηκε από το μαγαζί φωκαίας 27 στο πρώτο όροφο που δούλεψε
απο ΑΣΤΕΡΑΣ69
κορυφαιο δικε μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε μπας και ηταν ο αχαχουχας που την απηγαγε?Αυτό...............χαχαχαχαχαχαχαχά...............
μεταμφιεσμενος σε ινδο
Απ΄τα καλύτερα που έχω ακούσει στο site...........ρε μπας και ηταν ο αχαχουχας που την απηγαγε?
μεταμφιεσμενος σε ινδο
Mixanodigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που δουλεύει η Στέλλα η ''Φλαμανδή'', η οποία εργαζόταν στο Φωκαίας 17Α και ήταν κι ένα φεγγάρι στο Φωκαίας 19 ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν ηταν φλαμανδη τυπεΠαιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που δουλεύει η Στέλλα η ''Φλαμανδή'', η οποία εργαζόταν στο Φωκαίας 17Α και ήταν κι ένα φεγγάρι στο Φωκαίας 19 ?
απτην βαλλωνια ηταν
Mixanodigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Όπως και να'χει, δουλεύει κάπου στη Φυλής ή τριγύρω, αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω σε Βαλλωνία και Φλαμανδία ή όπως αλλιώς λέγεται... :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε καλο ειναι να το ξεκαθαριζεις γιατι καποτε υπηρχαν χοντρες παρεξηγησεις σχετικα με την καταγωγη της :SΌπως και να'χει, δουλεύει κάπου στη Φυλής ή τριγύρω, αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω σε Βαλλωνία και Φλαμανδία ή όπως αλλιώς λέγεται... :S
zwnianos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλησπερα μαγκες!!η καβλοθεια ζανα απο αγκυρας 12 με το φοβερο γλυψιμο σε κωλοτρυπα χερει κανεις που εργαζεται????
Έτσι...............δεν ηταν φλαμανδη τυπε
απτην βαλλωνια ηταν
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.957
- Πόντοι
- 6.030
Οχι ρε γμτ! Εγκατελειψε η μιχαελα. Εχω καιρο να πηδηξω σε στουντιο και θα ηθελα μεα στο μηνα να της τον ριξω. Κριμα ρε γμτ!Εγκατελειψε την ενεργο δραση.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.957
- Πόντοι
- 6.030
:ΓΜΤ
Στεναχωρια σκετη