You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
θυμισε μου οποια λες ωραια να μην περναω ουτε απ εξω! πλακα κανω... αλλα εμενα δν μ αρεσει καθολου στο προσωποΕχει γοητευτικο προσωπο και ειναι και προστυχοφατσα ;) οχι και ασχημη
rollefermat
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δε λέμε την ιδια Μαριάννα.Εγω αυτη που λέω δουλευε Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 μαζί με τη Μαρία τη ψηλή.Είναι μελαχρινή,ψηλή και κάπως γεμάτη.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Εχει ωραια βυζια και απο τις πιο καλες δουλεις οσο αναφορα συλικονι... ;) κολαρα,μπουταρες,ωραια σκαφτη μεσουλα,καλο σερβις...οχι gfe,,πιο πολυ pse τις βγαινει,,τωρα το προσωπο Λοιπον ειναι αυτο που λεμε ασχημομορφη...ενοω εχει γοητια..καλες γωνιες..εκφραστικα ματια..μια προστυχια..δεν σου βγαζει οτι ειναι κανα κα8υστεριμενο κτλ..φαινετε εξυπνη..οκ δεν εχει τα τελεια χαρακτηριστικα..αλλα ρε τυπε μου εκει κολας ;;;;θυμισε μου οποια λες ωραια να μην περναω ουτε απ εξω! πλακα κανω... αλλα εμενα δν μ αρεσει καθολου στο προσωπο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
έλεος..........................
μπές στο σαιτ του στούντιο και δές....
Νεος δεν σημαινει παντα και ανοητος. Για να ρωταω παει να πει οτι εχω κανει τους απαραιτητους ελεγχους. Στα στουντιο που εχουν φωτος της σε κανενα δεν ειναι στις βαρδιες αυτης και της μισης προηγουμενης βδομαδας. Ομως επιπλεον η ποιο προσφατη κριτικη ειναι από τις 6/8/2012.
Ελπιζω να εγιναν κατανοητοι οι λογοι της ερωτησης μου και αν γνωριζεις κατι πιο συγκεκριμενο να μου το πεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
αυτό τι σχέση έχει..........υποτιμάς τον εαυτό σου..........Νεος δεν σημαινει παντα και ανοητος. Για να ρωταω παει να πει οτι εχω κανει τους απαραιτητους ελεγχους. Στα στουντιο που εχουν φωτος της σε κανενα δεν ειναι στις βαρδιες αυτης και της μισης προηγουμενης βδομαδας. Ομως επιπλεον η ποιο προσφατη κριτικη ειναι από τις 6/8/2012.
Ελπιζω να εγιναν κατανοητοι οι λογοι της ερωτησης μου και αν γνωριζεις κατι πιο συγκεκριμενο να μου το πεις.
Νεος δεν σημαινει παντα και ανοητος. Για να ρωταω παει να πει οτι εχω κανει τους απαραιτητους ελεγχους. Στα στουντιο που εχουν φωτος της σε κανενα δεν ειναι στις βαρδιες αυτης και της μισης προηγουμενης βδομαδας. Ομως επιπλεον η ποιο προσφατη κριτικη ειναι από τις 6/8/2012.
αυτό τι σχέση έχει..........υποτιμάς τον εαυτό σου..........
Δεν ειναι ετσι...απλα εχω αυστηρο και οργανωμενο κριτηριο... Η εγω ποσταρα κατι ανοητο ή εσυ ποσταρες κατι ανουσιο και βιαστικo. Αν δεν γνωριζεις κατι για την απαντηση και τιποτα για αυτον που ρωταει τι νοημα εχει να ποσταρεις κριση επι της ερωτησης ? Το ερωτημα αυτο ειναι ρητορικό.
Το πραγματικο ερωτημα : Η Νικολ θα ξαναφανει ????
loudovik9s
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Geias Kyrioi
8a i8ela na rwthsw ean gnwrizei kaneis poy douleyei, h ean doyleyei h alexandra mia eytrafeis(xontri) xan8ia rwsida pou douleye gia kana 6 mino toulaxiston, kiriws apogeymatina sta tsimpoukadika tis agyras 12 kai merikes fores katw stin attiki.epanalambanw anaferome stin xontri 26-32 etwn rwsida kai oxi sto konto milf pou douleyei twra.prosefere akapoto kai teleiotiko.
eyxaristw poly...
8a i8ela na rwthsw ean gnwrizei kaneis poy douleyei, h ean doyleyei h alexandra mia eytrafeis(xontri) xan8ia rwsida pou douleye gia kana 6 mino toulaxiston, kiriws apogeymatina sta tsimpoukadika tis agyras 12 kai merikes fores katw stin attiki.epanalambanw anaferome stin xontri 26-32 etwn rwsida kai oxi sto konto milf pou douleyei twra.prosefere akapoto kai teleiotiko.
eyxaristw poly...
Γνωρίζω ότι η Νικόλ είναι διακοπές στην πατρίδα της και ότι θα επιστρέψει σύντομα.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Μιλούσα στο Badoo μ'αυτή. Την ξέρει κανείς; Δουλεύει Athens ή Σαλόνικα κι αν ναι που;
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Και απο το Βελγιο εφυγε.Έφυγε για Βέλγιο. Φημολογείται πως θα επιστρέψει σύντομα.
Αυτο το διαστημα ειναι Γερμανια.
Οντως φημολογειται οτι θα επιστρεψει συντομα.
την ξερει κανεις την κοπελα να μου πει που εργαζεται μεχρι προτεινως ηταν στο ιωαννινων3α ισογειο και εφυγε και εχασα την μπαλα το τηλ ειναι απο το στουντιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις