Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στο φόρουμ, Μαριάννα Αναγνωστοπούλου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η ΜΙΛΦ ΝΑΝΤΙΑ,λεπτη  με ξανθο κοντο μαλλι απο βουλγαρια  που δουλευε πρωινα στο ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 45 ξερει κανεις τι απεγινε η αν εχει εμφανηστη που8ενα τωρα με αλλο ονομα;;;ΕΤΧΑΡΗΣΤΩ  Headbaning!

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
                                                                                      Εχει γοητευτικο προσωπο και ειναι και προστυχοφατσα  ;) οχι και ασχημη  :grin:
θυμισε μου οποια λες ωραια να μην περναω ουτε απ εξω! :2funny: :2funny: πλακα κανω... αλλα εμενα δν μ αρεσει καθολου στο προσωπο

rollefermat

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δε λέμε την ιδια Μαριάννα.Εγω αυτη που λέω δουλευε Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 μαζί με τη Μαρία τη ψηλή.Είναι μελαχρινή,ψηλή και κάπως γεμάτη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
θυμισε μου οποια λες ωραια να μην περναω ουτε απ εξω! :2funny: :2funny: πλακα κανω... αλλα εμενα δν μ αρεσει καθολου στο προσωπο
                                                                                        :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:      Εχει ωραια βυζια και απο τις πιο καλες δουλεις οσο αναφορα συλικονι... ;) κολαρα,μπουταρες,ωραια σκαφτη μεσουλα,καλο σερβις...οχι gfe,,πιο πολυ pse τις βγαινει,,τωρα το προσωπο  :think: Λοιπον ειναι αυτο που λεμε ασχημομορφη...ενοω εχει γοητια..καλες γωνιες..εκφραστικα ματια..μια προστυχια..δεν σου βγαζει οτι ειναι κανα κα8υστεριμενο κτλ..φαινετε εξυπνη..οκ δεν εχει τα τελεια χαρακτηριστικα..αλλα ρε τυπε μου εκει κολας ;;;;  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οσο αναφορα ΝΑΝΤΙΑ ΜΙΛΦ ΑΠΟ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 45 ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ.. δεν βλεπω να γνωριζι κανεις,,, >:(

ZeroXp

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Εχει κανεις γνώση για το αν εργάζεται ακόμη η Νικολ απο Τριγγετα ? Προς αποφυγην μπερδεματος μιλαω για την Νικολ και οχι για την Nicole και παραθετω φωτο.

Thanks!

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    335,3 KB · Εμφανίσεις: 73

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
έλεος..........................
μπές στο σαιτ του στούντιο και δές....

Leon33

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
99
Πόντοι
0
απο Μπαρμπορα (φωκαιας 27 πάνω ... & Αδάνων ) ... έχουμε κάποιο νέο ...που βρίσκεται ;;;

ZeroXp

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Νεος δεν σημαινει παντα και ανοητος. Για να ρωταω παει να πει οτι εχω κανει τους απαραιτητους ελεγχους. Στα στουντιο που εχουν φωτος της σε κανενα δεν ειναι στις βαρδιες αυτης και της μισης προηγουμενης βδομαδας. Ομως επιπλεον η ποιο προσφατη κριτικη ειναι από τις 6/8/2012.

Ελπιζω να εγιναν κατανοητοι οι λογοι της ερωτησης μου και αν γνωριζεις κατι πιο συγκεκριμενο να μου το πεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Νεος δεν σημαινει παντα και ανοητος. Για να ρωταω παει να πει οτι εχω κανει τους απαραιτητους ελεγχους. Στα στουντιο που εχουν φωτος της σε κανενα δεν ειναι στις βαρδιες αυτης και της μισης προηγουμενης βδομαδας. Ομως επιπλεον η ποιο προσφατη κριτικη ειναι από τις 6/8/2012.

Ελπιζω να εγιναν κατανοητοι οι λογοι της ερωτησης μου και αν γνωριζεις κατι πιο συγκεκριμενο να μου το πεις.
αυτό τι σχέση έχει..........υποτιμάς τον εαυτό σου..........

ZeroXp

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

αυτό τι σχέση έχει..........υποτιμάς τον εαυτό σου..........

Δεν ειναι ετσι...απλα εχω αυστηρο και οργανωμενο κριτηριο... Η εγω ποσταρα κατι ανοητο ή εσυ ποσταρες κατι ανουσιο και βιαστικo. Αν δεν γνωριζεις κατι για την απαντηση και τιποτα για αυτον που ρωταει τι νοημα εχει να ποσταρεις κριση επι της ερωτησης ? Το ερωτημα αυτο ειναι ρητορικό.

Το πραγματικο ερωτημα : Η Νικολ θα ξαναφανει ????  :woldman:

Soze

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
280
Γνωρίζω ότι η Νικόλ είναι διακοπές στην πατρίδα της και ότι θα επιστρέψει σύντομα.

loudovik9s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Geias Kyrioi
8a i8ela na rwthsw ean gnwrizei kaneis poy douleyei, h ean doyleyei h alexandra mia eytrafeis(xontri) xan8ia rwsida pou douleye gia kana 6 mino toulaxiston, kiriws apogeymatina sta tsimpoukadika tis agyras 12 kai merikes fores katw stin attiki.epanalambanw anaferome stin xontri 26-32 etwn rwsida kai oxi sto konto milf pou douleyei twra.prosefere akapoto kai teleiotiko.
eyxaristw poly...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έφυγε για Βέλγιο. Φημολογείται πως θα επιστρέψει σύντομα.
Και απο το Βελγιο εφυγε.
Αυτο το διαστημα ειναι Γερμανια.

Οντως φημολογειται οτι θα επιστρεψει συντομα.

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
να ρωτησω για την Αλύσα (κοντο καυλάκι)...πριν το καλοκαίρι δούλευε στην Πάτρα

downunder

Μέλος
Εγγρ.