Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς που χάθηκαν η Άννα η Βουλγάρα και η Χριστίνα η Καζακστανή από Φυλής 69 Α και Β ?  :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ξέρει κανείς που χάθηκαν η Άννα η Βουλγάρα και η Χριστίνα η Καζακστανή από Φυλής 69 Α και Β ?  :think:
η αννα ειναι στο φυλης 134,οχι το υπογειο σ ενα απ τα αλλα 2...πρωινη την ειδα...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
η αννα ειναι στο φυλης 134,οχι το υπογειο σ ενα απ τα αλλα 2...πρωινη την ειδα...
Α σε ευχαριστώ. Ξέρεις πόσο καιρό βρίσκεται εκεί? Τελευταία φορά την πήρα Απρίλιο στο Φυλήγς 69 και από τοτε την έχασα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Α σε ευχαριστώ. Ξέρεις πόσο καιρό βρίσκεται εκεί? Τελευταία φορά την πήρα Απρίλιο στο Φυλήγς 69 και από τοτε την έχασα...
δεν ξερω ποσο καιρο ειναι εκει,την προηγουμενη βδομαδα την ειδα...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καυλιαρηδες μηπως ξερετε που δουλευει η γνωστη μπαρμπορα απο φωκαιας27 και αδανων?και αν δουλευει τωρα?ευχαριστω

Freexxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
καυλιαρηδες μηπως ξερετε που δουλευει η γνωστη μπαρμπορα απο φωκαιας27 και αδανων?και αν δουλευει τωρα?ευχαριστω

Πολύ καύλα αυτή η γυναίκα :fuck2: , θα με ενδιέφερε και εμένα εαν την έχει εντοπίσει κάπου κάποιος συναγωνιστής....

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

εδώ είσαι συναγωνιστή...
βάζουμε χέρι στους νέους... μη κάνετε και οι παλαίουρες τα ίδια...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γιατί δεν παίρνεις την άλλη σκληροπυρηνική που σου έχω πρετείνει ρε?
Σου πρότεινα ποτέ φώλα? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την απηγαγε ο αχαχουχας ινδος τυπε :grin:
peter-sellers-in-una-scena-del-film-hollywood-party-41036.jpg

Επισκέπτης
Την τατιάνα Λούβα τύπε μου, δεν μασάει κάστανο από κώλο  :zfuck: :zfuck: .

Ναι δεν μασαει καστανο, αλλα οταν ειδα την κωλοτρυπιδα της, εκλασα μαλλι!Σαν ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ητανε!Οχι απλως ξεσκισμενη, ξεχαρβαλωμενη ητανε και ειναι ... Θα χεζετε πανω της η κοπελια και δεν θα περνει πρεφα τιποτα ...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ναι δεν μασαει καστανο, αλλα οταν ειδα την κωλοτρυπιδα της, εκλασα μαλλι!Σαν ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ητανε!Οχι απλως ξεσκισμενη, ξεχαρβαλωμενη ητανε και ειναι ... Θα χεζετε πανω της η κοπελια και δεν θα περνει πρεφα τιποτα ...
Σαν κοκορέτσι είναι η κωλότρυπά της, αλλά εγώ τουλάχιστον ευχαριστήθηκα πολύ καλό κωλογαμήσι. Είχε πολύ δυνατή αίσθηση παραδόξως.

Επισκέπτης
Σαν κοκορέτσι είναι η κωλότρυπά της, αλλά εγώ τουλάχιστον ευχαριστήθηκα πολύ καλό κωλογαμήσι. Είχε πολύ δυνατή αίσθηση παραδόξως.

Τι να σου πω ... Εγω ξενερωσα μολις αντικρυσα δαυτο το κωλαντερο και της τα εδωσα στο στομα, αν και ειμαι αμετανοητος ...  ASSMAN!

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Όντως γαμιέται υπέροχα και το τσουτσούνι σου μπαίνει πολύ εύκολα στην σούφρα της. Και αυτό εξηγείται γιατί την είχα δει στην πλατεία Βικτωρίας να δίνει παθιασμένα ρομαντικά γλωσσόφιλά με έναν μαύρο κατράμι. Θα την έχει ξεκωλιάσει ο τύπος...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Όντως γαμιέται υπέροχα και το τσουτσούνι σου μπαίνει πολύ εύκολα στην σούφρα της. Και αυτό εξηγείται γιατί την είχα δει στην πλατεία Βικτωρίας να δίνει παθιασμένα ρομαντικά γλωσσόφιλά με έναν μαύρο κατράμι. Θα την έχει ξεκωλιάσει ο τύπος...
πςςςς

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Ρε παιδες η Τζωρτζιαννα απο κολωνου30β ειναι εκει τα βραδια? ρωταω γιατι 2 φορες που πηγα τελευταια δεν ηταν και βαριεμαι να πηγαινω βραδυ τσαμπα.. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom