You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
η αννα ειναι στο φυλης 134,οχι το υπογειο σ ενα απ τα αλλα 2...πρωινη την ειδα...Ξέρει κανείς που χάθηκαν η Άννα η Βουλγάρα και η Χριστίνα η Καζακστανή από Φυλής 69 Α και Β ?
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Α σε ευχαριστώ. Ξέρεις πόσο καιρό βρίσκεται εκεί? Τελευταία φορά την πήρα Απρίλιο στο Φυλήγς 69 και από τοτε την έχασα...η αννα ειναι στο φυλης 134,οχι το υπογειο σ ενα απ τα αλλα 2...πρωινη την ειδα...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
δεν ξερω ποσο καιρο ειναι εκει,την προηγουμενη βδομαδα την ειδα...Α σε ευχαριστώ. Ξέρεις πόσο καιρό βρίσκεται εκεί? Τελευταία φορά την πήρα Απρίλιο στο Φυλήγς 69 και από τοτε την έχασα...
Freexxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
καυλιαρηδες μηπως ξερετε που δουλευει η γνωστη μπαρμπορα απο φωκαιας27 και αδανων?και αν δουλευει τωρα?ευχαριστω
Πολύ καύλα αυτή η γυναίκα , θα με ενδιέφερε και εμένα εαν την έχει εντοπίσει κάπου κάποιος συναγωνιστής....
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
καυλιαρηδες μηπως ξερετε που δουλευει η γνωστη μπαρμπορα απο φωκαιας27 και αδανων?και αν δουλευει τωρα?ευχαριστω
εδώ είσαι συναγωνιστή...
βάζουμε χέρι στους νέους... μη κάνετε και οι παλαίουρες τα ίδια...
Γιατί δεν παίρνεις την άλλη σκληροπυρηνική που σου έχω πρετείνει ρε?καυλιαρηδες μηπως ξερετε που δουλευει η γνωστη μπαρμπορα απο φωκαιας27 και αδανων?και αν δουλευει τωρα?ευχαριστω
Σου πρότεινα ποτέ φώλα?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ποια τυπε?Γιατί δεν παίρνεις την άλλη σκληροπυρηνική που σου έχω πρετείνει ρε?
Σου πρότεινα ποτέ φώλα?
Την τατιάνα Λούβα τύπε μου, δεν μασάει κάστανο από κώλο .ποια τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την απηγαγε ο αχαχουχας ινδος τυπεκαυλιαρηδες μηπως ξερετε που δουλευει η γνωστη μπαρμπορα απο φωκαιας27 και αδανων?και αν δουλευει τωρα?ευχαριστω
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
στο 69 πανω ειναι αυτη?η ξανθια?Την τατιάνα Λούβα τύπε μου, δεν μασάει κάστανο από κώλο .
Ναι, σαν εμφάνιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αλλά είναι πολύ παθιάρα.στο 69 πανω ειναι αυτη?η ξανθια?
Απογεύματα δουλεύει και στο 40.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
σωπα ρε τυπε...Ναι, σαν εμφάνιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αλλά είναι πολύ παθιάρα.
Απογεύματα δουλεύει και στο 40.
Επισκέπτης
Την τατιάνα Λούβα τύπε μου, δεν μασάει κάστανο από κώλο .
Ναι δεν μασαει καστανο, αλλα οταν ειδα την κωλοτρυπιδα της, εκλασα μαλλι!Σαν ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ητανε!Οχι απλως ξεσκισμενη, ξεχαρβαλωμενη ητανε και ειναι ... Θα χεζετε πανω της η κοπελια και δεν θα περνει πρεφα τιποτα ...
Σαν κοκορέτσι είναι η κωλότρυπά της, αλλά εγώ τουλάχιστον ευχαριστήθηκα πολύ καλό κωλογαμήσι. Είχε πολύ δυνατή αίσθηση παραδόξως.Ναι δεν μασαει καστανο, αλλα οταν ειδα την κωλοτρυπιδα της, εκλασα μαλλι!Σαν ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ητανε!Οχι απλως ξεσκισμενη, ξεχαρβαλωμενη ητανε και ειναι ... Θα χεζετε πανω της η κοπελια και δεν θα περνει πρεφα τιποτα ...
Επισκέπτης
Σαν κοκορέτσι είναι η κωλότρυπά της, αλλά εγώ τουλάχιστον ευχαριστήθηκα πολύ καλό κωλογαμήσι. Είχε πολύ δυνατή αίσθηση παραδόξως.
Τι να σου πω ... Εγω ξενερωσα μολις αντικρυσα δαυτο το κωλαντερο και της τα εδωσα στο στομα, αν και ειμαι αμετανοητος ... ASSMAN!
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Όντως γαμιέται υπέροχα και το τσουτσούνι σου μπαίνει πολύ εύκολα στην σούφρα της. Και αυτό εξηγείται γιατί την είχα δει στην πλατεία Βικτωρίας να δίνει παθιασμένα ρομαντικά γλωσσόφιλά με έναν μαύρο κατράμι. Θα την έχει ξεκωλιάσει ο τύπος...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πςςςςΌντως γαμιέται υπέροχα και το τσουτσούνι σου μπαίνει πολύ εύκολα στην σούφρα της. Και αυτό εξηγείται γιατί την είχα δει στην πλατεία Βικτωρίας να δίνει παθιασμένα ρομαντικά γλωσσόφιλά με έναν μαύρο κατράμι. Θα την έχει ξεκωλιάσει ο τύπος...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις