is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
την εχω πετυχει καλυμνου ελλης κ αλκαμενους
αα κ διδυμου 18
αλκαμενους 117 ? ποτε ηταν θυμασαι?
εχει περασει απ ολα τα γυμνα τσιμπουκαδικα
την εχω πετυχει καλυμνου ελλης κ αλκαμενους
αα κ διδυμου 18
τις κανεις οτι γουσταρεια αλλα σε 10 χρονια θαναι γκιλφσε 10 χρονακια θα ειναι ακομα καλυτερη μακαρι να ειναι ακομα αθηνα
κανα εναμιση χρονο για ψαξε κριτικεςαλκαμενους 117 ? ποτε ηταν θυμασαι?
αντε ρεκαι αγκυρας τυπε
κανα εναμιση χρονο για ψαξε κριτικες
αφου ομως ειπε ο απολυτος περγαμου εκει θαναι
γενικως ασταθεια απο αλκ μεριαμπερδεμα αποτι θυμαμαι ηταν αλλες δυο φωτεινες εκει
αποστραγγιση τυπε
η μονη γκομενα ποθ μου τα χει καταπιει σε μπουρδελο
τυπε αναλογα την τσατσα
εμενα δε τα πινει
αλλα κανεις σχεδον οτι θες μαζι της και εμφανιζει ομως κ ιχνη βιασυνης μετα απο κανα 5λεπτο
τυπε σε εμενα μια φορα με το που μπαινει στο δωματι πεφτει στα γονατα και περπατουσε στα 4η μονη γκομενα ποθ μου τα χει καταπιει σε μπουρδελο
μαλιστα ετσι εξηγειταιτυπε αναλογα την τσατσα
αυτη που ειναι στο περγαμου χτυπαει πορτες γιαυτο βιαζεται η γκμοχ να σε ξεπεταξει
τυπε σε εμενα μια φορα με το που μπαινει στο δωματι πεφτει στα γονατα και περπατουσε στα 4
σκαρφαλωσε στο κρεβατι ετσι και αρχισε να με γλυφει σαν σκυλος
λεγοντας μου οτι ειναι σιβηρικο χασκυ
τυπε τρομερη μουτσουνα λεμεμαλιστα ετσι εξηγειται
ειναι τυπισσα
καλα η μουτσουνα αξεχαστη και τις ατακες καμια φορα τις πεταει σε ακαιρες στιγμες που δεν κολλανε ενω εχεις καβλωσειτυπε τρομερη μουτσουνα λεμε
αν την πετυχεις στις καλες της λεει τρομερες ατακες
και ποιες σαρεσουν τυπε?οι μικρες?δεν μαρεσουν τα ματσουρ
οχι βρεκαι ποιες σαρεσουν τυπε?οι μικρες?
σατυρε
πιπινολατρη
ανωμαλε
την νατάσσα με την πετάλουδα με την κωλάρα και το μικρό βυζί την είχα πετύχει πρί 2 περίπου χρόνια σε στούντιο στη Βουλιαγμένης αυτό που η είσοδος του είναι δίπλα απο ένα ψιλικατζίδικοΜαγγες,γεια! Μια θα μου μινη,αξεχαστη! Το ΜΑΡΑΚΙ! στο,Φυλης71{κατω} Το κατι,αλλο! Κρητηκια,ειτανε! Τη γ.... εκανε? Ειτανε,και η ΝΑΤΑΣΑ! η Ρωσιδα,με την πεταλουδα,στην μεση! Τη γεινοτανε,εκει?Μιλαμε,για2000-2005.Μετα εγεινε,Στουντιο,με την Τρανσεξουαλ ΕΛΛΙΝΑ!! Γαματα! αλλη περιπτωσαρα! Α!ρε τη να μας πουν τωρα,τα Ρουμανακια,και αλλες??
Η Νατασσα κανει ακομα καποιες βάρδιες στο Δροσοπουλου 95.Ειτανε,και η ΝΑΤΑΣΑ! η Ρωσιδα,με την πεταλουδα,στην μεση! Τη γεινοτανε,εκει?