lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ε θα χει το τηλεφωνο του...μπορει να ξερει κι αλλα πραγματα γι αυτον...γιατι να το ρισκαρει?γιατι λογικο τυπε?
ε θα χει το τηλεφωνο του...μπορει να ξερει κι αλλα πραγματα γι αυτον...γιατι να το ρισκαρει?γιατι λογικο τυπε?
ναι δεν λειτουργουν κ τα δυο κ οι τσα2 δεν ξερουν τπτ. η πηγε αλλου η μπορει κ να τα πηρε στην κρανα με την κριση στο γαμησι κ να πηρε αδεια απο την σημαια.μπα δε δουλευει πουθενα,ειχα απορησει κι εγω κυριε κλωνε τηλεφωνο την πηρες και δε λειτουργει?
σκασε μυτη σπιτι της και ψαξτην τυπεναι δεν λειτουργουν κ τα δυο κ οι τσα2 δεν ξερουν τπτ. η πηγε αλλου η μπορει κ να τα πηρε στην κρανα με τις αναδουλειες κ να πηρε αδεια απο την σημαια.
αυριο λεω να πεταχτω αυθημερον ρωσια για διμερης συνοδο με τον ουζουνη κ ψαξιμοσκασε μυτη σπιτι της και ψαξτην τυπε
αν δεν την βρεις και εκει πηγαινε στον ουζουνη
τυπε αν σκασεις μυτη ρωσια θα σε βοηθησει και ο πορνομεταναστηςαυριο λεω να πεταχτω αυθημερων ρωσια για διμερης συνοδο με τον ουζουνη κ ψαξιμο
αυτος ειναι απο το τσερνομπιλ, νομιζει οτι το καυλι του ειναι στο δαχτυλο τουτυπε αν σκασεις μυτη ρωσια θα σε βοηθησει και ο πορνομεταναστης
σε λιγο καιρο ολοι ετσι καουμποικα θα κυκλοφορουμε
αυτη την αντριαννα που γραφω εγω την πετυχαινω νυχτες στο κολωνου 11β...Καλησπέρα σε όλους,μηπως ξέρετε που βρίσκεται η ανδριάννα από Κολωνου 30?
Ευχαριστώ!!
Ρε παιδιά η Βίκυ που κάποτε ήταν διδύμου 18Β, μετά περγάμου 27 και αν θυμάμαι καλά μετά Έλλης έχει σταματήσει;
(να δω πόσες φορές θα την χάσω/ψάξω). Την ψάχνει αρκετός κόσμος από ότι βλέπω αλλά απάντηση καμία...
Επειδή χάθηκε στο χάος αυτού του τόπικ, κάνω μια παράθεση μήπως κάποιος συναθλητής που γνωρίζει κάτι το δει.Τύποι καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος τι απέγινε η Χριστίνα από Φυλής 71 όροφο με μαύρα μαλλιά, σώμα κανονικών κιλών, 3αρια φυσικά βυζιά και ηλικία (υποθέτω) early 20's η οποία δούλευε τον Δεκέμβριο στη μεταμεσονύχτια βάρδια? Χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση πως είχε και tattoo πάνω από τον κώλο.
την καζακστανη λες τυπε?Τίποτα;;;
την καζακστανη λες τυπε?
τη χοντρη?αυτη ειναι στο ιουλιανου πρωι απογευμα...Ναι... Τη μαστόρισσα της !!!
ιουλιανου 71 απογευμα τυπεΝαι... Τη μαστόρισσα της !!!
ιουλιανου 71 απογευμα τυπε
εχει παχυνει ακομα πιο πολυ
και ακουει στο ονομα βικτωρια πλεον