You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
foithths22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Ευα απο Βρυουλων;
ai.gamisou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαστορα τι εννοεις πρώην 134 και Ιάσωνος;Η Κατερίνα πρώην 134 και Ιάσωνος;;;;
ai.gamisou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατι μου θυμιζει απο ιασωνος, μπορει να μην την ειχα προσεξει τοτε αλλα θυμαμαι κολοκυνθους ηταν ολο πρωινα. Ειναι η ιδια κοντουλα σφιχτη γεματουλα με κοντο μαλλι τρελιαρα βουλγαρα?Μεχρι το καλοκαίρι ήταν Φυλής 134, και παλιότερα στην Ιάσωνος στο Μετάξι
ai.gamisou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι δεν πρεπει να ειναι αυτη που λες, η δικια μου δεν μιλαγε καλα καλα τα ελληνικα, μισα απο εδω μισα απο εκει.Αλβανίδα που δήλωνε Ελληνίδα (έλεγε οτι είναι από Κέρκυρα)
( μου λυνεις μια απορια? πως γινεται να σε γραφει αποσυνδεδεμενος κ να στελνεις απαντησεις?)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
είναι ρύθμιση στο προφίλ....και εσύ μπορεις να το κάνειςοχι δεν πρεπει να ειναι αυτη που λες, η δικια μου δεν μιλαγε καλα καλα τα ελληνικα, μισα απο εδω μισα απο εκει.
( μου λυνεις μια απορια? πως γινεται να σε γραφει αποσυνδεδεμενος κ να στελνεις απαντησεις?)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Με την καμπούρα το κάνω.
SILVER ALERT ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?
μαγκες καλησπερα...καποια βιβιαν,ελληνιδα χοντρη που δουλευε περυσι στης προεδρου και πριν λιγο καιρο κωνσταντινουπολεως μηπως ξερει κανεις που ειναι τωρα?SILVER ALERT ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?
Καλησπερα συνχομπυστες!
Μπορειτε να με ενημερωσετε που βρισκεται η φωτεινη απο διδυμου και αγκυρας;
Η γεματουλα με τα μεγαλα βυζια!
Ευχαριστω
Διδύμου 18 στο κάτω απογεύματα
καλησπέρα και πάλι! Η Μαριάννα από Βριλησου ακόμα δεν έχει επιστρέψει....
Θέλω σήμερα να ρωτήσω αν γνωριζει κανείς για ένα άλλο τρελό μουνάκι από Καρέα 30. Την Μαρίνα με μια φοβερή κολοτρυπιδα που όταν τον επερνε στον κόλο έλεγε στον πελάτη να μη μιλάει δυνατά και την πάρει χαμπάρι ο τσάτσος ότι δίνει κόλο!!! την θυμάστε??
παραθέτω link με διθυράμβους για τον κόλο της!!
Θέλω σήμερα να ρωτήσω αν γνωριζει κανείς για ένα άλλο τρελό μουνάκι από Καρέα 30. Την Μαρίνα με μια φοβερή κολοτρυπιδα που όταν τον επερνε στον κόλο έλεγε στον πελάτη να μη μιλάει δυνατά και την πάρει χαμπάρι ο τσάτσος ότι δίνει κόλο!!! την θυμάστε??
παραθέτω link με διθυράμβους για τον κόλο της!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις