Επισκέπτης
Ρε τύπε την έψαχνες τόσους μήνες και τελικά την έκλασες;Αυτην εννοω Την βρηκα Μ.Αλεξανδρου 28 αλλα η τσατσα δεν ανακοινωσε κωλο και εφυγα Παντως σε ευχαριστω για την ενημερωση
Ρε τύπε την έψαχνες τόσους μήνες και τελικά την έκλασες;Αυτην εννοω Την βρηκα Μ.Αλεξανδρου 28 αλλα η τσατσα δεν ανακοινωσε κωλο και εφυγα Παντως σε ευχαριστω για την ενημερωση
Ρε τύπε την έψαχνες τόσους μήνες και τελικά την έκλασες;
δεν το λεει στο μενου αλλα μεσα με εξτρα λεφτα της τον σκιζεις.......Αυτην εννοω Την βρηκα Μ.Αλεξανδρου 28 αλλα η τσατσα δεν ανακοινωσε κωλο και εφυγα Παντως σε ευχαριστω για την ενημερωση
ναι ναι , για σπασιμο το εκανεΡε τύπε την έψαχνες τόσους μήνες και τελικά την έκλασες;
Και άφιλτρα άμν γουστάρειςδεν το λεει στο μενου αλλα μεσα με εξτρα λεφτα της τον σκιζεις.......
Τώρα τύπε είναι σειρά του άλλου με την Κάρλα, να της ρίξει χυλόπιταναι ναι , για σπασιμο το εκανε
μπα μου ειπε οτι τα εκοψε.....της ζητησα ακα πιπα κ να χυσω στα βυζια της κ μου ειπε οτι μονο κωλο δινει......Και άφιλτρα άμν γουστάρεις
Λες να είδε κάνα ντοκιμανταίρ και να φοβήθηκε τύπε;μπα μου ειπε οτι τα εκοψε.....της ζητησα ακα πιπα κ να χυσω στα βυζια της κ μου ειπε οτι μονο κωλο δινει......
1.83 για την ακριβεια η καταμε μις ουκρειν....οι φημες λενε οτι παντρευτηκε.....αλλα αυτο ειναι φημες,ετσι απλα εξαφανιστηκε....Η Αλμπινα το δυμετρο τουμπανο που εχει χαθει ρε μαγκες???
οχι μαλλον θα ειδε το ντοκιμαντερΛες να είδε κάνα ντοκιμανταίρ και να φοβήθηκε τύπε;
Μπορεί πάλι βέβαια να πήρε αύξηση και να μην της έβγαλες αρκετά μεγάλο μαρούλι ;)
Μακάρι πάντως να έβαλε μυαλό.
Δοκιμασε Σπυρου Πατση 27.εχει εντοπιστει η γιαννα απο αγ.μελετιου και διδυμου 8 κατω πιο τελευταια?
Δοκιμασε Σπυρου Πατση 27.
Πριν καποιο καιρο την ειχα πετυχει εκει.
Δεν ξερω εαν ειναι ακομα.
sorry η κοπελα ειναι απο τσεχια κ δουλευε πιο παλια διδυμου 8α-β.οποιος μπορει ας που πει που βρισκεται.καλημερα.μηπως ξερει κανενας μια ρωσιδα η λιλιαν που δουλευει?ειναι ξανθια καμια 30αρια με ωραιο στηθος.ευχαριστω.
την κοντη απ το 134 ?Την Κατερίνα την βρήκε κανείς; :
μπα,τιποτα...Ναι...