ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Αν διαβασεις τις δυο προηγουμενες σελιδες θα καταλαβεις.......τι εγινε με την κοπελα φιλος?
Αν διαβασεις τις δυο προηγουμενες σελιδες θα καταλαβεις.......τι εγινε με την κοπελα φιλος?
ειναι παρεα με τον μπορατ τωρα τυπεκαλημερα.μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω την βικυ την καζακστανη? ευχαριστω
την αγνη αναζητω να της σκισω τον πρωκτο(τον οποιο δεν εδινε για κανενα λογο)πολωνεζα με μαυρα καρε μαλλια και μπλε ματια που δουλευε θησεως 35 και παιωνιου
Την έψαχνα κι εγώ επειδή έχει σφιχτή ροδελίτσα αλλά μου είχε πει η τσατσά ότι είχε πρόβλημα με τα χαρτιά της και ήταν Ρωσσία. Πριν ένα μήνα αυτό.Συναγωνιστές ξερουμε που παιζει 'μπαλα' η Αναστασια απο Φυλής 40?
Την έψαχνα κι εγώ επειδή έχει σφιχτή ροδελίτσα αλλά μου είχε πει η τσατσά ότι είχε πρόβλημα με τα χαρτιά της και ήταν Ρωσσία. Πριν ένα μήνα αυτό.
Περνάω στο δωμάτιο και μέχρι να έρθει η κοπέλα απο την καύλα που μου προκάλεσε βαράω μια μαλακία, και στο καπάκι τη γαμάω. ΄΄Αρα στο τέταρτο 3 εκτονώσεις.
Καλημερα παιδες Εκανα περατζαδα χθες απο το Μεταξι μηπως πετυχω την ΤΖΕΝΗ το γυφτακι που οπως ειπε ενας συναδελφος οτι την ειδε ΚΟΛΩΝΟΥ 32Α αλλα τιποτα Ρωτησα την τσατσα αλλα ελεγε μαλλον δηθεν οτι δεν την ηξερε Οποιος την συναντησει ας ριξει σημα την ιδια μερα
Αυτην εννοω Την βρηκα Μ.Αλεξανδρου 28 αλλα η τσατσα δεν ανακοινωσε κωλο και εφυγα Παντως σε ευχαριστω για την ενημερωσηΦίλε μήπως εννοείς αυτήν...