PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εχει φυγει απο την ζωη! :-Μηπως εχει δει κανεις την Ειρηνη την βυζαρου, πανυψηλη νταρντανοmilf Ρωσιδα απο Λεωνιδου 6, Κολωνου 27Α και Αχιλλεως 40.
Εχει φυγει απο την ζωη! :-Μηπως εχει δει κανεις την Ειρηνη την βυζαρου, πανυψηλη νταρντανοmilf Ρωσιδα απο Λεωνιδου 6, Κολωνου 27Α και Αχιλλεως 40.
Ελπίζω να μην σοβαρολογείς...Εχει φυγει απο την ζωη! :-
δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου.ειναι εξακριβωμενο το συμβανΕλπίζω να μην σοβαρολογείς...
Την θεια Ολγα απο Καλυμνου την ειχα πετυχει στη Βεργας πριν 2 εβδομαδες.ροζαλια απο διδυμου 16α μηπως ξερει κανεις που ειναΙ?ξαν8ια ρωσσιδα γυρω στα 45-50 .
και 8εια ολγα απο καλυμνου κ παλια αγκυρας?
Την θεια Ολγα απο Καλυμνου την ειχα πετυχει στη Βεργας πριν 2 εβδομαδες.
απογευμα8υμασαι μηπως βαρδια?
προλαβαινω τωρα λες?απογευμα
οχι ρε τυπε αφου ειναι 1προλαβαινω τωρα λες?
ποια ειναι αυτη που λεει?αυτη που δουλευει και τροφωνιου 13 ή η αλλη?η ψηλη κορμαρα με το καρε και τα σιλικονατα που ειναι σαν τη δανδουλακη?οχι ρε τυπε αφου ειναι 1
δεν κρατιεσαι δικε μου
γουσταρεις και εσυ γκρανια?
η ξανθια με τα μακρια μαλλιαποια ειναι αυτη που λεει?αυτη που δουλευει και τροφωνιου 13 ή η αλλη?η ψηλη κορμαρα με το καρε και τα σιλικονατα που ειναι σαν τη δανδουλακη?
αστα. οσο παω χειροτερευω μετα γραννιαοχι ρε τυπε αφου ειναι 1
δεν κρατιεσαι δικε μου
γουσταρεις και εσυ γκρανια?
τυπε τετοια ωρα τα γκρανια πανε για υπνοαστα. οσο παω χειροτερευω μετα γραννια
μπορει να κανει αγρυπνια διικε μου.εκει στη βεργασ δεν εχει κ βραδινεσ?
ασε κακη μερα διαλεκσα για γκρανυ σαββατο βραδυ
μαλλον 8α παω στην ταμαρα λιοσιων η να περιμενω μεχρι αυριο διδυμου πρωινεσ βαρδιεσ?Κραισις
εγω λεω να πας να γαμησεις μην κρατας την καυλα μεσα σου να κοιμηθεις και ωραια μετα...αστα. οσο παω χειροτερευω μετα γραννια
μπορει να κανει αγρυπνια διικε μου.εκει στη βεργασ δεν εχει κ βραδινεσ?
ασε κακη μερα διαλεκσα για γκρανυ σαββατο βραδυ
μαλλον 8α παω στην ταμαρα λιοσιων η να περιμενω μεχρι αυριο διδυμου πρωινεσ βαρδιεσ?Κραισις
τι εγινε με την κοπελα φιλος?Εξι μηνες τωρα ΕΙΡΗΝΗ μου μετραγα και ξαναμετραγα τα αστερια στον ουρανο και ευρισκα ενα παραπανω. Που να φανταστω ΕΙΡΗΝΗ μου οτι εισαι αναμεσα τους. Οτι μας χαμογελας απο εκει ψηλα με αυτο το αιωνιο γλυκο χαμογελο σου. Καλη ανταμωση εκει ψηλα στην αιωνιοτητα γλυκε μου αγγελε. Εισαι για παντα μεσα στις καρδιες μας.