Νέα

Αναβίωση του ονόματος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε φιλε το γηπεδο του βαζελου τι στα σκατα ενοχλουσε;; μετοχες στο μολ εχεις;;

Παρά τα καραγκιοζιλίκια των τσυριζαίων περί κορμοράνων, ο δήμαρχος παραήταην πρόθυμος να παραδώσει δημόσια έκταση σε ανώνυμες εταιρείες (βάζελος είμαι και εγώ αλλά να και αν αποκτήσει γήπεδο η παε, να και αν δεν αποκτήσει, ιδίως με δικά μου λεφτά και δημόσια έκταση) και αυτό οδήγησε σε ναυάγιο το αρχικό σχέδιο...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το συμβούλιο της επικρατείας πήρε πάλι τη σωστη απόφαση.
Να παραμείνει το χάλι ως έχει στο βοτανικό....η χαβούζα...το μπουρδελο....
Ήταν η μοναδική φορά όμως που το Mega μιλησε για τους εργαζόμενους στον Βωβο που μένουν χωρίς δουλειά και έχουν να θρέψουν απο 4-5 στοματα ο καθένας  :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ισιούλη, γνωριζόμαστε.
Οπότε όχι ταρζανιές και συνδικαλισμούς σε μένα, πληζ.
Και κυρίως, κόψε τις κωλοτούμπες.
Να χαρείς δηλαδή.

Υ.Γ. Ακόμα Νάνα Μούσχουρη, Κλειώ Δενάρδου και Γιώργο Κατσαρό (ολίγον χουντικό στο παρελθόν και τώρα υποψήφιο εκ νέου του Κακλαμάνη) ακούς;  

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ελα, το γαμήσανε με το γήπεδο και καλά να πάθουμε οι βάζελοι.

Με κλανιές δεν βάφεις αυγά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Το συμβούλιο της επικρατείας πήρε πάλι τη σωστη απόφαση.
Να παραμείνει το χάλι ως έχει στο βοτανικό....η χαβούζα...το μπουρδελο....
Ήταν η μοναδική φορά όμως που το Mega μιλησε για τους εργαζόμενους στον Βωβο που μένουν χωρίς δουλειά και έχουν να θρέψουν απο 4-5 στοματα ο καθένας  :grin:

Συγνωμη αλλα δεν φταιει το Συμβουλιο της Επικρατειας αν δεν ξερουν να βγαλουν καποιοι ενα σωστο και νομιμο διαταγμα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Παρά τα καραγκιοζιλίκια των τσυριζαίων περί κορμοράνων, ο δήμαρχος παραήταην πρόθυμος να παραδώσει δημόσια έκταση σε ανώνυμες εταιρείες (βάζελος είμαι και εγώ αλλά να και αν αποκτήσει γήπεδο η παε, να και αν δεν αποκτήσει, ιδίως με δικά μου λεφτά και δημόσια έκταση) και αυτό οδήγησε σε ναυάγιο το αρχικό σχέδιο...
ο δημος θα εχτιζε το γηπεδο και το νοικιαζε στον παο, απ' οσο ξερω, θυμισε του του φερθυ οτι με τα καγκελακια τα ατυχηματα με τους πεζους που εκοβαν βολτα στους δρομους της αθηνας μειωθηκαν στο ελαχιστο..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

ΜΟΝΟ για κορμοράνους έλεγε η προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ;
Τότε πως και τους δικαίωσε το ΣτΕ;
Και αν δεν έλεγαν τόσες μαλακίες τελικά, ώστε να δικαιωθούν, μήπως ήταν οι μόνοι που τόλμησαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα των καιρών και τους αξίζει αν μη τι άλλο σεβασμός;
Τα κόμματα που εσύ ψηφίζεις πάντως, ήταν αναφανδόν ΥΠΕΡ της παραχώρησης δημόσιας έκτασης σε ανώνυμες εταιρείες.
Κάνω λάθος;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ισιούλη, γνωριζόμαστε.
Να χαρείς δηλαδή.

Υ.Γ. Ακόμα Νάνα Μούσχουρη, Κλειώ Δενάρδου και Γιώργο Κατσαρό (ολίγον χουντικό στο παρελθόν και τώρα υποψήφιο εκ νέου του Κακλαμάνη) ακούς;  

Ποιες κωλοτούμπες παλιόφιλε;
Το ότι θεωρώ αποτυχημένο τον κακλαμάνη αλλά δεν το δαιμονοποιώ συνιστά κυβίστηση;
Το ότι κρίνω τα κάγκελα πετυχημένα με καθιστά τσιράκι του αβραμόπουλου;
Το ότι θεωρώ γελοίες κάποιες παρεμβάσεις του τσύριζα είναι "συνδικαλισμοί" ;

Και ναι ρε, ακούω νανα μούσχουρη και γουστάρω!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ισιούλη, γνωριζόμαστε.
Να χαρείς δηλαδή.

δηλαδη αν τους παραπανω τους ειχε η πορταλιου η ο καμινης θα ειχαν μπει στον ισιο δρομο ε;; για βαρα το κεφαλι σου στον τοιχο που 35 χρονια μετα την χουντα βλεπεις ακομα φαντασματα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ελα, το γαμήσανε με το γήπεδο και καλά να πάθουμε οι βάζελοι.

Με κλανιές δεν βάφεις αυγά.

Ναι ρε Γιώργο, αλλά όταν το έλεγαν αυτό οι -φίλοι του ίσιου- ΣΥΡΙΖΑίοι, σύμπας ο πολιτικός, δημοσιογραφικός και ...μπουρδελικός κόσμος τους έκραζε.
Και δεν είχαν καν την τσίπα να παραδεχτούν τη μαλακία τους μετά την απόφαση του ΣτΕ.
Είμαι σίγουρος πως δεν διαφωνείς.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ για κορμοράνους έλεγε η προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ;
Τότε πως και τους δικαίωσε το ΣτΕ;
Και αν δεν έλεγαν τόσες μαλακίες τελικά, ώστε να δικαιωθούν, μήπως ήταν οι μόνοι που τόλμησαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα των καιρών και τους αξίζει αν μη τι άλλο σεβασμός;
Τα κόμματα που εσύ ψηφίζεις πάντως, ήταν αναφανδόν ΥΠΕΡ της παραχώρησης δημόσιας έκτασης σε ανώνυμες εταιρείες.
Κάνω λάθος;
τι αλλο ελεγε καμαρι μου;;; μηπως οτι θιγοταν τα συμφεροντα της γιαννας στο ηδη υπαρχον μολ;;τελικα το κουτοχορτο το καταπινετε αμασητο..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι αλλο ελεγε καμαρι μου;;; μηπως οτι θιγοταν τα συμφεροντα της γιαννας στο ηδη υπαρχον μολ;;τελικα το κουτοχορτο το καταπινετε αμασητο..

Μεγάλε, θα στο πω για τελευταία φορά πολιτισμένα:
Βλέπεις (γιατί αν δεν το βλέπεις, είσαι ηλίθιος) οτι δεν ασχολούμαι μαζί σου.
Γιατί λοιπόν πετάγεσαι σαν πορδή σε ότι γράφω;
Το καταλάβαμε οτι είσαι δεξιός, μην ανησυχείς.
Όμως κάνε μου τη χάρη.
Δε γουστάρω να μιλάω μαζί σου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι ρε Γιώργο, αλλά όταν το έλεγαν αυτό οι -φίλοι του ίσιου- ΣΥΡΙΖΑίοι, σύμπας ο πολιτικός, δημοσιογραφικός και ...μπουρδελικός κόσμος τους έκραζε.
Και δεν είχαν καν την τσίπα να παραδεχτούν τη μαλακία τους μετά την απόφαση του ΣτΕ.
Είμαι σίγουρος πως δεν διαφωνείς.

Τροποιήθηκε το αρχικό σχέδιο και ορθώς τροποποιήθηκε- η διπλή ανάπλαση όμως σαν σκέψη ήταν ορθή και αν το ΣτΕ δείχνοντας επιλεκτική ευαισθησία, αποφάσιζε την κατεδάφιση των προσφυγικών, η αθήνα θα ήταν άλλη πόλη...
Το γήπεδο τελικά δεν θα γίνει για άλλους λόγους και όχι λόγω των τσυριζαίων.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μεγάλε, θα στο πω για τελευταία φορά πολιτισμένα:
Βλέπεις (γιατί αν δεν το βλέπεις, είσαι ηλίθιος) οτι δεν ασχολούμαι μαζί σου.
Γιατί λοιπόν πετάγεσαι σαν πορδή σε ότι γράφω;
Το καταλάβαμε οτι είσαι δεξιός, μην ανησυχείς.
Όμως κάνε μου τη χάρη.
Δε γουστάρω να μιλάω μαζί σου.
οταν εισαι σε μια δημοσια συζητηση και λες μαλακιες θα την τρως την φαπα....και λες πολλες...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τροποιήθηκε το αρχικό σχέδιο και ορθώς τροποποιήθηκε- η διπλή ανάπλαση όμως σαν σκέψη ήταν ορθή και αν το ΣτΕ δείχνοντας επιλεκτική ευαισθησία, αποφάσιζε την κατεδάφιση των προσφυγικών, η αθήνα θα ήταν άλλη πόλη...
Το γήπεδο τελικά δεν θα γίνει για άλλους λόγους και όχι λόγω των τσυριζαίων.

Όπα και αμφισβήτηση ("δείχνοντας επιλεκτική ευαισθησία") του θεσμού του Συμβουλίου της Επικρατείας απο τον -κατά τα άλλα- θεσμολάγνο ισιούλη!
Άντε, και στο αντάρτικο πόλης!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όπα και αμφισβήτηση ("δείχνοντας επιλεκτική ευαισθησία") του θεσμού του Συμβουλίου της Επικρατείας απο τον -κατά τα άλλα- θεσμολάγνο ισιούλη!
Άντε, και στο αντάρτικο πόλης!

Αλλο σέβομαι τις δικαστικές αποφάσεις, άλλο ασκώ κριτική...
Εσύ πάλι ο ταξικός αγωνιστής, ξαφνικά ανακάλυψες την αξία των νόμων στη ΣτΕ και στο Μικτό ορκωτό Άμφισσας;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μου έριξες φάπα, υποστηριχτή του Κακλαμάνη;
Αχ, πόνεσα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι ολα τα τσιριζονια οταν λετε κατι το θεωρειτε αστειο και γελατε μονοι σας σαν μαλακες;; το εχετε εκ γενετης η ειναι επικτητο;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αλλο σέβομαι τις δικαστικές αποφάσεις, άλλο ασκώ κριτική...
Εσύ πάλι ο ταξικός αγωνιστής, ξαφνικά ανακάλυψες την αξία των νόμων στη ΣτΕ και στο Μικτό ορκωτό Άμφισσας;

Στην οποία επίσης ασκείς κριτική, αν κατάλαβα καλά;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Οι δικαστες ειναι προλεταριοι, ξυπνηστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom