Νέα

Αναβίωση του ονόματος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τότε είσαι ακόμα πιο σούργελο για να επιχειρηματολογείς υπέρ του χειρότερου ever (και πλέον διαπλεκόμενου) δημάρχου Αθηναίων, χωρίς καν να έχεις έστω και την τυπική δικαιολογία οτι σε ταϊζει ώστε να το κάνεις.

Για να λέμε όμως και του κακλαμάνη το δίκιο, δεν φταίει ο δήμαρχος για τη λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, τις αδυναμίες της αστυνομίας...
Ούτε και φυσικά έχει την εξουσία να απαλλοτριώσει άνευ αποζημίωσης καμια πενηνταριά οικοδομικά τετράγωνα και να τα κάνει πάρκα...
Και παρά το γεγονός ότι πράγματι τα έχει καλά και με εργολάβους κτλ, αφενός τζανίκο δεν το λες, αφετέρου, αν δεν βάλει και το χεράκι ο ιδιωτικός τομεάς με κάποιο αντάλλαγμα βεβαίως- βεβαίως, κανένα έργο δε γίνεται ή αν γίνει μαραζώνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Για να λέμε όμως και του κακλαμάνη το δίκιο, δεν φταίει ο δήμαρχος για τη λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, τις αδυναμίες της αστυνομίας...
Ούτε και φυσικά έχει την εξουσία να απαλλοτριώσει άνευ αποζημίωσης καμια πενηνταριά οικοδομικά τετράγωνα και να τα κάνει πάρκα...
Και παρά το γεγονός ότι πράγματι τα έχει καλά και με εργολάβους κτλ, αφενός τζανίκο δεν το λες, αφετέρου, αν δεν βάλει και το χεράκι ο ιδιωτικός τομεάς με κάποιο αντάλλαγμα βεβαίως- βεβαίως, κανένα έργο δε γίνεται ή αν γίνει μαραζώνει.

Τζανικος???? παναγια μου, που τον θυμηθηκες τον δημαρχο της πολης μου????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τα περιβόητα -και πολυέξοδα- "κάγκελα του Αβραμόπουλου", ας πούμε, τα θεωρείς ως "έργο" και όχι ως οφθαλμοφανή κομπίνα;
Μη με τρελαίνεις ρε φίλε!    

Η πλακα ειναι οτι αν πας στο χωριο του στην Αρκαδια, το Ελληνικο, βλεπεις τα ιδια καγκελακια. Οχι μωρε, δεν εννοω μονο τα καγκελα. Θυμαμαι ομως την πολη πεντακαθαρη τοτε. Εξαλλου αυτο δεν ειναι οι δημαρχοι? Σκουπιδιαρηδες πολυτελειας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Καταντήσαμε απολογητές του Ομέρ Πριόνη ρε ισιούλη;
Και εις ανώτερα!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καλε μου φιλε δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε. Ο καθενας εχει την αποψη του. Εννοειται ομως οτι καθε συνεργασια προυποθετει μια ατζεντα.

Μακαρι να μιλουσε σαν εσενα ο Σαμαρας! Νομιζω οτι η Νο 1 προυποθεση για οποια συμφωνια ειναι η μεταναστες και η ιδεολογικη συντριβη της Αριστερας...Το ιντιμιντια πρεπει να κλεισει ο φορεα ανατρεπτικης ιδεολογιας προς το πολιτευμα...Ψηλωμα ολων των αριστερων απο κρατικες θεσεις που απο την φυση του δινουν βημα στην αριστερα (καθηγητες, δασκαλοι, αστυνομικοι)...και επαναφορα του ιδιωνυμου με καποιο μανδυα δημοκρατικοτητα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα περιβόητα -και πολυέξοδα- "κάγκελα του Αβραμόπουλου", ας πούμε, τα θεωρείς ως "έργο" και όχι ως οφθαλμοφανή κομπίνα;
Μη με τρελαίνεις ρε φίλε!    

Χάρη στα κάγκελα έχεις πεζοδρόμια...
Τόσο απλό.
Από τις πλέον πετυχημένες παρεμβάσεις.

Τζανικος???? παναγια μου, που τον θυμηθηκες τον δημαρχο της πολης μου????

Τον θυμάμαι όταν ανεβαίνω κηφισίας και βλέπω τα τέρατα που χτίστηκαν επί των ημερών του, με ολίγη εκσυγχρονιστική βοήθεια βεβαίως- βεβαίως...
Και δεν με χαλάει που χτίστηκαν κάποια μεγάλα χτίρια, με χαλάει που δεν μπήκε στον κόπο να διαπλατύνει λίγο τους δρόμους και να φτιάξει κανά παρκάκι για να σπάει η μονοτονία βρε παιδί μου...
Για να μη μιλήσω για το mall και για κάτι περιέργες απαλλοτριώσεις- αρπαγές οικοπέδων...
Ή μάλλον, έχουν μιλήσει ήδη τα δικαστήρια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η πλακα ειναι οτι αν πας στο χωριο του στην Αρκαδια, το Ελληνικο, βλεπεις τα ιδια καγκελακια. Οχι μωρε, δεν εννοω μονο τα καγκελα. Θυμαμαι ομως την πολη πεντακαθαρη τοτε. Εξαλλου αυτο δεν ειναι οι δημαρχοι? Σκουπιδιαρηδες πολυτελειας.

Επίτρεψέ μου να πιστεύω πως όχι, δεν είναι οι δήμαρχοι σκουπιδιάρηδες πολυτελείας.
Αν ήταν, δεν θα συνωστίζονταν όλοι για να γίνουν.
Ούτε είναι τόσο "απολίτικες" οι δημοτικές εκλογές όσο ενδεχομένως νομίζεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τόσο απλό.

Δεν υπάρχει περίπτωση, σε έχει βάλει στο ψηφοδέλτιο ο Ομέρ Πριόνης.
Διαφορετικά δεν θα εξετίθεσο λέγοντας τέτοιες μαλακίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Επίτρεψέ μου να πιστεύω πως όχι, δεν είναι οι δήμαρχοι σκουπιδιάρηδες πολυτελείας.
Αν ήταν, δεν θα συνωστίζονταν όλοι για να γίνουν.
Ούτε είναι τόσο "απολίτικες" οι δημοτικές εκλογές όσο ενδεχομένως νομίζεις.

Ακομματιστες εννοεις μαλλον. Γιατι εγω τις θεωρω τις πιο "πολιτικες" εκλογες που υπαρχουν. Περισσοτερο και απο τις περιφερειακες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καταντήσαμε απολογητές του Ομέρ Πριόνη ρε ισιούλη;
Και εις ανώτερα!

Το ότι επισημαίνω ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα κατάμευρα ή κατασπρα με καθιστά απολογητή ενός δημάρχου που δεν θεωρώ καν πετυχημένο;
Απλά απεχθάνομαι τις υστερικές κραυγές και τις εντελώς στερεότυπες απόψεις, ειδικα όταν προέρχονται από άτομα που για τον άγιο παντελεήμονα θεωρούν υπεύθυνο τον ελληνικό λόχο μηχανικού στην καμπούλ, κλείνουν τους δρόμους της αθήνας 200 μέρες το χρόνο και πίσω από οποιοδήποτε έργο βλεπουν συνομωσίες για να χάσουν το πράσινο που ούτως ή άλλως δεν έχουν.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Το ιντιμιντια πρεπει να κλεισει σαν φορεας ανατρεπτικης ιδεολογιας προς το πολιτευμα...Ψηλωμα ολων των αριστερων απο κρατικες θεσεις που απο την φυση του δινουν βημα στην αριστερα (καθηγητες, δασκαλοι, αστυνομικοι)...και επαναφορα του ιδιωνυμου με καποιο μανδυα δημοκρατικοτητα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τόσο απλό.

Τον θυμάμαι όταν ανεβαίνω κηφισίας και βλέπω τα τέρατα που χτίστηκαν επί των ημερών του, με ολίγη εκσυγχρονιστική βοήθεια βεβαίως- βεβαίως...
Και δεν με χαλάει που χτίστηκαν κάποια μεγάλα χτίρια, με χαλάει που δεν μπήκε στον κόπο να διαπλατύνει λίγο τους δρόμους και να φτιάξει κανά παρκάκι για να σπάει η μονοτονία βρε παιδί μου...
Για να μη μιλήσω για το mall και για κάτι περιέργες απαλλοτριώσεις- αρπαγές οικοπέδων...
Ή μάλλον, έχουν μιλήσει ήδη τα δικαστήρια.

Φιλε ειμαι στο μαρουσι 33 χρονια. Ακομη θυμαμαι την περιοχη του Μall χωραφια που βοσκαγαν αλογα. Επισης θυμαμαι την περιοχη μετα τα Σιδερα προς Μαρουσι μια χαρα θεου. Και τωρα ειναι η κολαση. Αυτο δεν του το συγχωρω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει περίπτωση, σε έχει βάλει στο ψηφοδέλτιο ο Ομέρ Πριόνης.
Διαφορετικά δεν θα εξετίθεσο λέγοντας τέτοιες μαλακίες.

Κατάλαβα...
Υπερασπίζεσαι το κεκτημένο δικαίωμα να παρκαρουν οι πολίτες πάνω στα πεζοδρόμια...
Διότι αυτό ακριβώς συνέβαινε πριν τα κάγκελα και τα κάγκελα έχουν αποτρέψει.
Φυσικά αν σου έλεγε κανείς τί θα πρότεινες για να σταματήσει το χάλι των κατειλλημένων πεζοδρομίων, θα άρχιζες τις εκθέσεις ιδεών για κοινωνίες των πολιτών που σέβονται ο ένας τον άλλο...

Τα κάγκελα απελευθέρωσαν τα πεζοδρόμια, τελεία και παύλα.

Πες μας καλύτερα για το πρόγραμμα της παρταλιού (δεν θα σταθώ στην εμφάνισή της, όσο και αν μου θυμίζει δεσμοφύλακα σε φυλακές της α. γερμανίας)...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το ότι επισημαίνω ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα κατάμευρα ή κατασπρα με καθιστά απολογητή ενός δημάρχου που δεν θεωρώ καν πετυχημένο;
Απλά απεχθάνομαι τις υστερικές κραυγές και τις εντελώς στερεότυπες απόψεις, ειδικα όταν προέρχονται από άτομα που για τον άγιο παντελεήμονα θεωρούν υπεύθυνο τον ελληνικό λόχο μηχανικού στην καμπούλ, κλείνουν τους δρόμους της αθήνας 200 μέρες το χρόνο και πίσω από οποιοδήποτε έργο βλεπουν συνομωσίες για να χάσουν το πράσινο που ούτως ή άλλως δεν έχουν.

Άντε πάλι.
Εκτός του οτι ξανάβαλες τη γνωστή κασέτα που ακούω εδώ και χρόνια, τι άλλο δηλαδή έπρεπε να κάνει κάποιος για να χαρακτηριστεί ως δήμαρχος ακατάλληλος και επικίνδυνος;
Να σου θυμίσω το πάρκο Κύπρου και Πατησίων και τα δέντρα που έκοψε ο αλήτης;
Ή μήπως την χεροπόδαρη στήριξη στον Βωβό για το γήπεδο του Παναθηναϊκού; (συν το εμπορικό κέντρο βεβαίως, "έργο" το οποίο σταμάτησε το συμβούλιο της επικρατείας κατόπιν προσφυγής του προσφιλούς σου ΣΥΡΙΖΑ)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κατάλαβα...
Υπερασπίζεσαι το κεκτημένο δικαίωμα να παρκαρουν οι πολίτες πάνω στα πεζοδρόμια...
Φυσικά αν σου έλεγε κανείς τί θα πρότεινες για να σταματήσει το χάλι των κατειλλημένων πεζοδρομίων, θα άρχιζες τις εκθέσεις ιδεών για κοινωνίες των πολιτών που σέβονται ο ένας τον άλλο...

Πες μας καλύτερα για το πρόγραμμα της παρταλιού (δεν θα σταθώ στην εμφάνισή της, όσο και αν μου θυμίζει δεσμοφύλακα σε φυλακές της α. γερμανίας)...
πριν τον αβραμοπουλο υπηρχε ενας καδος ανα 200μ μετρα, τα σκουπιδια τα αφηναν εξω απο τις πολυκατοικιες, καδοι μπηκαν απο αβραμοπουλο και ξεβρωμισε εν μερει η αθηνα..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Άντε πάλι.
Εκτός του οτι ξανάβαλες τη γνωστή κασέτα που ακούω εδώ και χρόνια, τι άλλο δηλαδή έπρεπε να κάνει κάποιος για να χαρακτηριστεί ως δήμαρχος ακατάλληλος και επικίνδυνος;
Ή μήπως την χεροπόδαρη στήριξη στον Βωβό για το γήπεδο του Παναθηναϊκού; (συν το εμπορικό κέντρο βεβαίως, "έργο" το οποίο σταμάτησε το συμβούλιο της επικρατείας κατόπιν προσφυγής του προσφιλούς σου ΣΥΡΙΖΑ)
ρε φιλε το γηπεδο του βαζελου τι στα σκατα ενοχλουσε;; μετοχες στο μολ εχεις;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κατάλαβα...

α. Τα κάγκελα θα κάνουν χαλκομανία τον οποιοδήποτε φουκαρά θελήσει να περάσει απέναντι και εκείνη την ώρα περνάει αυτοκίνητο.

β. Νομίζω οτι κάπου στα Προπύλαια πήρε το μάτι μου ένα εκλογικό κέντρο της Πορτάλιου.
Πήγαινε απο κει, φαντάζομαι έχουν φυλλάδια για να σου δώσουν.
Κατά τα άλλα όμως, νωρίτερα τσίριζες που κάποιοι ειρωνευόντουσαν τον υστερικά αδερφίστικο τόνο της φωνής του Άδωνι. Και φυσικά, εσύ δεν έχεις ποτέ δύο μέτρα και δύο σταθμά, έτσι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε φιλε το γηπεδο του βαζελου τι στα σκατα ενοχλουσε;; μετοχες στο μολ εχεις;;

Ρώτα το συμβούλιο της επικρατείας.
Εκτός αν το θεωρείς κι αυτό υποχείριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα με εκπλήξεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άντε πάλι.

Για αυτό και εγώ δεν τον θεωρώ πετυχημένο...
Όσο για τις παρεμβάσεις "πολιτών" τις βλέπω με το έκτρωμα των προσφυγικών στην αλεξάνδρας, την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων στο περίο του άρεως και άλλες γραφικότητες...

α. Τα κάγκελα θα κάνουν χαλκομανία τον οποιοδήποτε φουκαρά θελήσει να περάσει απέναντι και εκείνη την ώρα περνάει αυτοκίνητο.

Υπάρχουν και διαβάσεις πεζών...Αν κάποιος θέλει να διασχίσει το δρόμο στη μέση του, αναλαμβάνει το σχετικό ρίσκο. Τα κάγκελα συνέβαλαν και στο να μην κάνουμε ταρζανιές στη μέση του δρόμου...

β. Νομίζω οτι κάπου στα Προπύλαια πήρε το μάτι μου ένα εκλογικό κέντρο της Πορτάλιου.
Πήγαινε απο κει, φαντάζομαι έχουν φυλλάδια για να σου δώσουν.
Κατά τα άλλα όμως, νωρίτερα τσίριζες που κάποιοι ειρωνευόντουσαν τον υστερικά αδερφίστικο τόνο της φωνής του Άδωνι. Και φυσικά, εσύ δεν έχεις ποτέ δύο μέτρα και δύο σταθμά, έτσι;

Για αυτό και δεν στέκομαι στην εμφάνισή της...
Δεν μπορώ όμως να μην τη σχολιάσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom