Νέα

Σουηδία: Οι πελάτες του σεξ στο εδώλιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patrick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι λέει ο νόμος και σωστά λέει κατά τη γνώμη μου. Όσοι "κατά λάθος" έχουν δει τέτοια βίντεο θέλουν κρέμασμα. Κατά τη γνώμη μου.

Οσοι εχουν παει με αυτες αθελα τους? (δλδ να μην ξερουν οτι ειναι 17)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έτσι λέει ο νόμος και σωστά λέει κατά τη γνώμη μου. Όσοι "κατά λάθος" έχουν δει τέτοια βίντεο θέλουν κρέμασμα. Κατά τη γνώμη μου.
Και ποιος θα μεινει μετα ρε σαμουραι;το 95% τα εχει δει γιατι κυκλοφορανε αβερτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι παιδικη πορνογραφια η "τσοντα" της 17χρονης;  :helpplea:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειδα κατι τιτλους μεσα στο πακετο που εγραφαν gimnasiotade,likeiotade,
partoyza4imeri,poutanaki15xr,οποτε μιλαμε και για ποιο μικρα απο 17 χρονων.Αλλα και 17χρονων εννωεται πως ειναι ανηλικο.Και ανηθικο να το βλεπεις.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτα τα βιντεο ειναι κυριως ερασιτεχνικα και παρανομα, αλλο να απογορευει την τσοντα μιας 17χρονης ανηλικης και αλλο να την κατατασσει στην παιδικη πορνογραφια. Αμφιβαλω βασικα αν ειναι οπως τα λες.
Οσοι εχουν παει με αυτες αθελα τους? (δλδ να μην ξερουν οτι ειναι 17)

Το επιτρεπτο οριο στην Ελλαδα ειναι 15,16 καπου εκει, αρα τι προβλημα να εχεις; Εκτος αμα την γαμησεις και την τραβηξεις βιντεο και το δεις μετα. Σε αυτην την περιπτωση εισαι παιδοφιλος και θες κρεμασμα.  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτα τα βιντεο ειναι κυριως ερασιτεχνικα και παρανομα, αλλο να απογορευει την τσοντα μιας 17χρονης ανηλικης και αλλο να την κατατασσει στην παιδικη πορνογραφια. Αμφιβαλω βασικα αν ειναι οπως τα λες.
Το επιτρεπτο οριο στην Ελλαδα ειναι 15,16 καπου εκει, αρα τι προβλημα να εχεις; Εκτος αμα την γαμησεις και την τραβηξεις βιντεο και το δεις μετα. Σε αυτην την περιπτωση εισαι παιδοφιλος και θες κρεμασμα.  :2funny:
Εγω παντως ξερω τυπο που εχει γκαστρωσει 16χρονη και τωρα ειναι στα δικαστηρια.Οποτε μην ορκιζεσαι οτι ειναι επιτρεπτο τα 16.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω παντως ξερω τυπο που εχει γκαστρωσει 16χρονη και τωρα ειναι στα δικαστηρια.Οποτε μην ορκιζεσαι οτι ειναι επιτρεπτο τα 16.
Εριξα ματια στο νετ και ειδα οτι το επιτρεπτομενο οριο ειναι τα 15.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ίσως είναι καλύτερα να σβηστούν κάποια μηνύματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν ειχε καταγγειλει βιασμο η 16 χρονη λογικο τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom