Νέα

Σουηδία: Οι πελάτες του σεξ στο εδώλιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patrick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φίλε μου, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Μπορεί εκεί να υπάρχει μεγαλύτερη απελευθέρωση, αλλά αν είσαι π.χ. κοντός χοντρός και άσχημος δεν πρόκειται να σου κάτσει μια μουνάρα. Εδώ θα σκάσεις 50 ευρώ και θα πας να ξεσκίσεις την Μαντόνα π.χ. Εκεί τι θα κάνεις; Θα βιάσεις αυτή που σε κάβλωσε; Δεν είναι αυτό μια κάποια καταπίεση;
και παλι εκτονωση ειναι βρε φιλε...Ενταξει δινεις το 50αρι και γαμας ποσο;5-10-15 λεπτα;Μετα δεν θα εισαι παλι κοντος χοντρος ασχημος;Αυτο για εμενα δεν ειναι σεξουαλικη απελευθερωση αλλα καταπιεση.Σεβομαι ομως ολες τις αποψεις.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αν την βρισκεις στα μπουρδελα τοτε εχεις σε πολυ χαμηλα επιπεδα την απολαυση τυπε,σε ζηλευω για αυτο παντως.

Εδω ρε τυπε εσυ βρισκεις απολαυση στο να κραζεις στο 90% των ποστ σου οσους πανε με ιεροδουλες, ενω εισαι σε σαιτ που η θεματολογια του ειναι οι ιεροδουλες  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
και παλι εκτονωση ειναι βρε φιλε...Ενταξει δινεις το 50αρι και γαμας ποσο;5-10-15 λεπτα;Μετα δεν θα εισαι παλι κοντος χοντρος ασχημος;Αυτο για εμενα δεν ειναι σεξουαλικη απελευθερωση αλλα καταπιεση.Σεβομαι ομως ολες τις αποψεις.
Καταπιεση επισηs ειναι να θελειs σκετα μονο σεξουαλικη εκτονωση και να εισαι υποχρεωμενοs να περασειs απ το λουκι τηs γνωριμιαs / σχεσηs / κυνηγιου,   γιατι απλα εχειs χιλιουs λογουs που δεν θελειs να εμπλακειs με ολο αυτο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν την βρισκεις στα μπουρδελα τοτε εχεις σε πολυ χαμηλα επιπεδα την απολαυση τυπε,σε ζηλευω για αυτο παντως.
τα επίπεδα απόλαυσης είναι αρκετά υψηλά

βέβαια αν είσαι ένας βραδυφλεγής εγκεφαλικός παίχτης , προφανώς και θα χρειάζεσαι έρωτες και λοιπές πιρφορίες προκειμένου να επιτύχεις μια αξιοπρεπή στύση , ενώ  σεκάποιους σαν εμένα η θέα η αφή και η γεύση των θηλυκών καμπυλοτήτων αρκούν

και η καυλαντα απολαυση ειναι ψηλε. :grin:

και βεβαια είναι  ;)

αν και εγώ την προτιμώ σε συνοπτικές διαδικασίες  :2funny:

Βασικα η Αθηνα δεν ειναι χωρα... :S
Δευτερον, για πηγαινε στη Νοτιοανατολικη Ασια και μετα ελα και πας μας ;)
εκ παραδρομής την έβαλα χώρα

στο δεύτερο , ευελπιστώ να πάω κάποια στιγμή

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καταπιεση επισηs ειναι να θελειs σκετα μονο σεξουαλικη εκτονωση και να εισαι υποχρεωμενοs να περασειs απ το λουκι τηs γνωριμιαs / σχεσηs / κυνηγιου,   γιατι απλα εχειs χιλιουs λογουs που δεν θελειs να εμπλακειs με ολο αυτο

μέγιστη καταπίεση !

φαντάσου εμένα τώρα προκειμένου να κάνω μια παρτούζα που ξαφνικά μου κα*&λωσε , πως θα μπορούσα να ικανοποιήσω τις ορμές μου αν δεν υπήρχαν πουτάνες

θα ασχολιόμουνα και γώ με την πράσινη ανάπτυξη ως υποκατάστατο, όπως κάνουν οι σουηδόφλωροι  :2funny:

Επισκέπτης
μέγιστη καταπίεση !

φαντάσου εμένα τώρα προκειμένου να κάνω μια παρτούζα που ξαφνικά μου κα*&λωσε , πως θα μπορούσα να ικανοποιήσω τις ορμές μου αν δεν υπήρχαν πουτάνες

θα ασχολιόμουνα και γώ με την πράσινη ανάπτυξη ως υποκατάστατο, όπως κάνουν οι σουηδόφλωροι  :2funny:

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδω ρε τυπε εσυ βρισκεις απολαυση στο να κραζεις στο 90% των ποστ σου οσους πανε με ιεροδουλες, ενω εισαι σε σαιτ που η θεματολογια του ειναι οι ιεροδουλες  :grin:
Που βλεπεις οτι κραζω ρε δικε μου;και εγω εχω παει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Και εδω συμβαινει απλα ο μαλακας ο ελληνας εχει μαθει στον ωχαδελφισμο και στο μπουρδελο και δεν εχει την υπομονη και την αποφασιστικοτητα να ριξει μια γκομενα.

Υπομονή και αποφασιστικότητα θέλει το σουντόκου. Το ρίξιμο γκόμενας θα έπρεπε να είναι από τα πιο απλά πράματα στον κόσμο (αν γουστάρει ο ένας τον άλλον φυσικά)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
βέβαια αν είσαι ένας βραδυφλεγής εγκεφαλικός παίχτης , προφανώς και θα χρειάζεσαι έρωτες και λοιπές πιρφορίες προκειμένου να επιτύχεις μια αξιοπρεπή στύση

Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος άντρας (ίσως ο αχαχούχας)

Επισκέπτης
Ο νομος αυτος εινι αυταρχικος. Ο καθεναςμια πρεπει να εχει το δικαιωμα να διαθετει ελευθερα και οπως αυτοςη γουσταρει το σωμα τουης. Αλλο να κυνηγας το trafficking κι αλλο να κυνηγας αυτες που για καποιους λογους επελεξαν να κανουν αυτη τη δουλεια. Γιατι μπορει ο νομος στη Σουηδια να τιμωρει μονο τους πελατες, αλλα ετσι και οι εκδιδομενες δεν μπορουν να εργαστουν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο νομος αυτος εινι αυταρχικος. Ο καθεναςμια πρεπει να εχει το δικαιωμα να διαθετει ελευθερα και οπως αυτοςη γουσταρει το σωμα τουης. Αλλο να κυνηγας το trafficking κι αλλο να κυνηγας αυτες που για καποιους λογους επελεξαν να κανουν αυτη τη δουλεια. Γιατι μπορει ο νομος στη Σουηδια να τιμωρει μονο τους πελατες, αλλα ετσι και οι εκδιδομενες δεν μπορουν να εργαστουν.
Mηπως ειναι λιγο μουφα η ειδηση γιατι απο οτι ξερω και πουτανα υπαρχει σαν επαγγελμα εκει αλλα και πορνεια.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

τύπε μου, 1+1=2. Έχει κάποιος την ανάγκη να γαμήσει μια μουνάρα, αλλά δεν του κάθεται καμία. Υπάρχουν 150 χώρες στον κόσμο που του δίνουν την ευκαιρία να ικανοποιήσει αυτήν την ανάγκη και 30 όχι (υποθετικά τα νούμερα). Τη στέρηση αυτής της δυνατότητας, εγώ τη λέω καταπίεση. Εσύ πώς την βαφτίζεις δηλαδή;

Επισκέπτης
Mηπως ειναι λιγο μουφα η ειδηση γιατι απο οτι ξερω και πουτανα υπαρχει σαν επαγγελμα εκει αλλα και πορνεια.

Δεν ξερω, δεν εχω παει Σουηδια. Νορβηγια πηγα πριν πολλα χρονια με βαπορι και δε μ΄αρεσε. Την ειδηση σχολιαζω την οποια την εχω ξανα ακουσει-διαβασει.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Παντως εκει ειχα νοιωσει πολυ πιο ανετος σαν ανδρας, καθοτι και ερχοντουσαν και σου μιλουσαν απο μονες τους και ανετα μπορουσες να τους μιλησεις χωρις να σε σνομπαρουν και δεν ειχαν προβλημα να σου κανουν και καμακι γκομενες και ενα λουλουδι στο εδιναν και ας σε εβλεπαν για πρωτη φορα, αλλη νοοτροπια εκει...

Δεν έχουν ρατσισμό με τους ξένους;

Όπως και νάχει ακόμα και στη Σουηδία οι άσχημοι δε γαμάνε. Απλά γαμάνε περισσότερες γυναίκες οι όμορφοι. Όσο απελευθερώνεται η γυναίκα τόσο μεγαλώνει η σεξουαλική ανισότητα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν παιζει ναναι μουφα...Παρε πχ την Αμερικη..Σειεται και ωρυεται για το καπνισμα, την στιγμη πουχουν μαστουρωσει απο ναρκωτικα ολοκληρεs πολιτειεs...Για να μην αναφερθω στα οπλα...Κοντεινερs με δαυτα...Σε λιγο και στα νηπιαγωγεια...Κι εκει το παρανομο ειναι σε ανθιση..Για μια ωρα  :fuck1: σου λενε 600 ντολαρs στιs φαρμεs τηs "χαραs"
Σκοπιμα ειναι ολα για να ακριβαινουν το κοστοs

Επισκέπτης
Οποιος λεει οτι δεν εχει παει με πουτανα, εστω και μια φορα στη ζωη του, ειναι ή πουστης ή ψευτης.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν έχουν ρατσισμό με τους ξένους;

Όπως και νάχει ακόμα και στη Σουηδία οι άσχημοι δε γαμάνε. Απλά γαμάνε περισσότερες γυναίκες οι όμορφοι. Όσο απελευθερώνεται η γυναίκα τόσο μεγαλώνει η σεξουαλική ανισότητα.
Μπα, δεν ειχα καταλαβει κατι τετοιο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom