Η εποχή δεν είναι καλή πια για σχέσεις. Πρέπει να έχεις είτε πολλά χρήματα είτε πολύ support από την οικογένεια της για να ψήσεις μια όμορφη κανονική κοπέλα, η οποία είτε το παίζει μοντέλο, είτε το παίζει επιστήμονας πχ γιατρός, δικηγόρος, λογίστρια κτλ.
Εγώ προσωπικά έφαγα άκυρο από δυο κοπέλες τον τελευταίο μήνα που τις είπα να συγκατοικήσουμε. Η μία μου είπε ότι οι γονείς της της είπαν ότι είναι όμορφη και θα είσαι με ένα μισθωτό, θα καταντήσεις να κάνεις όλες τις δουλειές εσύ και να πηγαίνεις πέντε ημέρες διακοπές και θα σε βάζει να ασχολείσαι μόνο με τα παιδιά. Εσύ είσαι κουκλάρα, πάνε βρες κανένα παιδί (πλούσιο) να σε έχει στα ωπα ωπα. Η δεύτερη, μου λέει ότι οι γονείς της της είπαν ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητη σε αυτήν την ηλικία και να μην βασίζεται σε κανέναν. Πάμε για άλλα κορίτσια.
Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τις ανεβάζετε και έχουν τουπε και νομίζουν ότι θα κάνουν πασαρέλες., ότι θα είναι συνέχεια σε εκδηλώσεις και ότι οι επιτυχίες και η κοινωνική ανέλιξη μέσω των followers, συνεπάγεται και να παίζουν μπάλα σε μεγαλύτερες λίγκες. Πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και πιο σωστά