Νέα

Αναστασία Ταρασίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo7777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.851
Πόντοι
456
Στην πραγματικότητα όμως φίλε ούτε γειά δεν θα της πεις. Δεν σε βλέπει.

Τα μεταξωτά...

Τα τελευταία 2 χρόνια την έχω δει πολλές φορές από κοντά..

Είναι απλά μια κοπελίτσα από τις πάρα πολλές με τέτοια χαρακτηριστικά που πετυχαίνεις Θεσσαλονίκη..

Firstingoals

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Αν την ακολουθεις στα σοσιαλ (ινστα) θα το εβλεπες το στορυ.. τεσπα, τι ανεβαζει ο καθενας δικαιωμα του..το τι πιστευει ο καθενας παλι δικαιωμα του.. χαπατα μην ειστε μονο και ακολουθειτε τυφλα ενα πωπο και δυο βυζγια.

Δεν την ακολουθώ.

Δεν την ακολουθώ, όχι γιατί δεν είναι όμορφη ή γιατί σίγουρα δεν ανεβάζει εξυπνι περιεχόμενο, αλλά γιατί να ακολουθήσω μια ξένη κοπέλα, που δεν μπορώ να της στείλω ένα μήνυμα κάποτε

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.131
Πόντοι
1.056
Αρχικά είστε εκτός πραγματικότητας γιατί κάνει πια μόνο εκπομπές στο στούντιο. Δεν κάνει με κόσμο. Αυτό γινόταν μέχρι με γίνει αναγνωρίσιμη και τώρα έχει σοβαρό προφίλ στο ινσταγκραμ

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη. Δεν είναι μοντέλο, αλλά είναι πολύ δυνατή εμφανισιακά. Αλλά οκ πριν 20 χρόνια θα ήταν μια απλά ωραία κοινωνική κοπέλα που πολύ πιθανόν να είχε μαζί της και ένα απλό παιδί . Εσείς τις κάνετε διάσημες και το μεγαλώνετε αυτό

Και όταν λέω για μεταξωτά βρακιά το εννοώ. Όταν οι κοπέλες πάνε πάνω 100.000 followers στο Instagram, η κατάσταση πάει αλλού και παίζουν σε άλλες λίγκες μπάλα. Όπως μου είπε πρόσφατα και μια κοπέλα, εγώ δεν θέλω να κάνω όλες τις δουλειές στο σπίτι και να πηγαίνω πέντε ημέρες το χρόνο διακοπές. Δικά σας τα συμπεράσματα.

Πάντως είναι γνωστό με ποιον έχει σχέση. Μου κάνει εντύπωση που δεν το γνωρίζετε. Επίσης γιατί το ξέχασα, παίζει ρόλο και η αναγνωρισιμότητα. Εμένα μου αρέσει γιατί είναι όμορφη, άλλους τους αρέσει γιατί είναι όμορφη και διάσημη.
Με ποιον τα έχει τύπε;

Firstingoals

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
42
Πόντοι
0

Είναι απλά μια κοπελίτσα από τις πάρα πολλές με τέτοια χαρακτηριστικά που πετυχαίνεις Θεσσαλονίκη..

Και εγώ ρε μπρο και όποιος κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι μια απλή κοπελίτσα, γιατί έχει 200.000 followers. Θεωρείται σαν μοντέλο. Συμφωνώ για αυτό που λες, αλλά σου εξηγώ τα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, εγω θεωρώ ότι άνετα θα μπορούσα να είμαι μαζί της αν δεν ήταν διάσημη, όπως και με τις περισσότερες Instagrammers. Θα το ξαναπώ δεν έχουν την αίγλη των παλιών μοντέλων

Αλλά οποία έχει πάνω από 4.000-5.000 followers το παίζει μετά μοντέλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με ποιον τα έχει τύπε;

Με εμένα φίλε

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.446
Πόντοι
3.346
Δεν την ακολουθώ.

Δεν την ακολουθώ, όχι γιατί δεν είναι όμορφη ή γιατί σίγουρα δεν ανεβάζει εξυπνι περιεχόμενο, αλλά γιατί να ακολουθήσω μια ξένη κοπέλα, που δεν μπορώ να της στείλω ένα μήνυμα κάποτε
Χανουν λιγο τη μπαλα με το ινστα. ακομα και η κοπελιτσα της διπλανης πορτας που δουλευει σε καφε, αν ειναι λιγο ομορφη..λογο ινστα. νομιζει οτι ειναι τοπ μοντελ και ψαχνει τον γαμπρο με τα εκ. και ολοι οι αλλοι ειναι λιγοι γι αυτην.:confused:

Firstingoals

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Χανουν λιγο τη μπαλα με το ινστα. ακομα και η κοπελιτσα της διπλανης πορτας που δουλευει σε καφε, αν ειναι λιγο ομορφη..λογο ινστα. νομιζει οτι ειναι τοπ μοντελ και ψαχνει τον γαμπρο με τα εκ. και ολοι οι αλλοι ειναι λιγοι γι αυτην.:confused:

Αυτό λέω τόση ώρα και αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση.

Δεν ξέρω αν είναι έξυπνη, αν είναι κοινωνική, σίγουρα είναι όμορφη. Αλλά όχι σαν μοντέλο. Δεν σας κάνει εντύπωση που όλοι οι φίλοι σας δεν έχουν σχέση όσοι είναι 18-30 χρόνων ή αν έχουν τα παρατάνε όλα για να είναι αφοσιωμένοι πλήρως.

Η Ελλάδα είχε 2-3 celebrities πριν τα social media. Αυτό που λέμε απίστευτη ζωή και κάθε μέρα σε πάρτι. Τώρα με τα social media έχουν αλλάξει τα δεδομένα

Firstingoals

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Έχουμε χάσει την μπάλα με το Insta συμπολεμιστές, τεράστια ζημιά....ειδικά όσον αφορά νεαρές ηλικίες

Εμείς φταίμε. Και εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι. Αν κλείσει το Instagram, το tik tok και το tinder. Η κοινωνία μας θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερη και πιο φυσιολογική;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.446
Πόντοι
3.346

Την τελευταια φορα που την ειδα απο κοντα..2πλασιο πωπο εκανε απο την προηγουμενη φορα.
Ταχα πανε και γυμναστηρια.. μονο για τα στορυ φανταζομαι.

Firstingoals

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Η εποχή δεν είναι καλή πια για σχέσεις. Πρέπει να έχεις είτε πολλά χρήματα είτε πολύ support από την οικογένεια της για να ψήσεις μια όμορφη κανονική κοπέλα, η οποία είτε το παίζει μοντέλο, είτε το παίζει επιστήμονας πχ γιατρός, δικηγόρος, λογίστρια κτλ.

Εγώ προσωπικά έφαγα άκυρο από δυο κοπέλες τον τελευταίο μήνα που τις είπα να συγκατοικήσουμε. Η μία μου είπε ότι οι γονείς της της είπαν ότι είναι όμορφη και θα είσαι με ένα μισθωτό, θα καταντήσεις να κάνεις όλες τις δουλειές εσύ και να πηγαίνεις πέντε ημέρες διακοπές και θα σε βάζει να ασχολείσαι μόνο με τα παιδιά. Εσύ είσαι κουκλάρα, πάνε βρες κανένα παιδί (πλούσιο) να σε έχει στα ωπα ωπα. Η δεύτερη, μου λέει ότι οι γονείς της της είπαν ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητη σε αυτήν την ηλικία και να μην βασίζεται σε κανέναν. Πάμε για άλλα κορίτσια.

Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τις ανεβάζετε και έχουν τουπε και νομίζουν ότι θα κάνουν πασαρέλες., ότι θα είναι συνέχεια σε εκδηλώσεις και ότι οι επιτυχίες και η κοινωνική ανέλιξη μέσω των followers, συνεπάγεται και να παίζουν μπάλα σε μεγαλύτερες λίγκες. Πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και πιο σωστά

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.446
Πόντοι
3.346
Μ αρεσει που μερικες οταν βγαινουν φωτο στα γυμναστηρια, καθονται στο πλαι!
σου λεει αμα γυρισω και δειξω το πωπο μ δε θα χωρεσει στη φωτογραφια! :confused:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.515
Πόντοι
456
Η εποχή δεν είναι καλή πια για σχέσεις. Πρέπει να έχεις είτε πολλά χρήματα είτε πολύ support από την οικογένεια της για να ψήσεις μια όμορφη κανονική κοπέλα, η οποία είτε το παίζει μοντέλο, είτε το παίζει επιστήμονας πχ γιατρός, δικηγόρος, λογίστρια κτλ.

Εγώ προσωπικά έφαγα άκυρο από δυο κοπέλες τον τελευταίο μήνα που τις είπα να συγκατοικήσουμε. Η μία μου είπε ότι οι γονείς της της είπαν ότι είναι όμορφη και θα είσαι με ένα μισθωτό, θα καταντήσεις να κάνεις όλες τις δουλειές εσύ και να πηγαίνεις πέντε ημέρες διακοπές και θα σε βάζει να ασχολείσαι μόνο με τα παιδιά. Εσύ είσαι κουκλάρα, πάνε βρες κανένα παιδί (πλούσιο) να σε έχει στα ωπα ωπα. Η δεύτερη, μου λέει ότι οι γονείς της της είπαν ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητη σε αυτήν την ηλικία και να μην βασίζεται σε κανέναν. Πάμε για άλλα κορίτσια.

Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τις ανεβάζετε και έχουν τουπε και νομίζουν ότι θα κάνουν πασαρέλες., ότι θα είναι συνέχεια σε εκδηλώσεις και ότι οι επιτυχίες και η κοινωνική ανέλιξη μέσω των followers, συνεπάγεται και να παίζουν μπάλα σε μεγαλύτερες λίγκες. Πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και πιο σωστά
Σώθηκες τύπε, αν περιμένουν αυτές από τους καθυστερημένους γονείς να αποφασίσουν είναι για τον πούτσο. Θα βρεθεί ένας τύπος για τον πούτσο που θα τις γκαστρώσει και μετά θα τον χωρίσουν.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.301
Πόντοι
1.106

Με ανήλικες έμπλεξες τυπε
Αυτά τα μου είπε η μαμά μου είναι δικαιολογίες και καμμια δεν θα παραδεχτεί οως είναι πουτανα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Μπραδερι έχουμε αποδεικτικά στοιχεία?

Αν ναι εγώ είμαι μαζί σου. Είναι απαράδεκτο
Eιναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά...αν φτάσει στο σημείο να κάψει ελληνική σημαία δεν το σώζει πλέον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Αν την ακολουθεις στα σοσιαλ (ινστα) θα το εβλεπες το στορυ.. τεσπα, τι ανεβαζει ο καθενας δικαιωμα του..το τι πιστευει ο καθενας παλι δικαιωμα του.. χαπατα μην ειστε μονο και ακολουθειτε τυφλα ενα πωπο και δυο βυζγια.
Αν ήταν έτσι δεν θα γέμιζε το σαη με νήματα για την κάθε ανύπαρκτη...ευσεβής πόθος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297

Αν οι γονείς των σημερινών γυναικών στα 25 με 30 τις ωθούν εκεί που τις ωθούν ,φανταστείτε τι θα μάθουν αυτές τα παιδιά τους ..άλλη μια καμένη γενιά...και επεται συνέχεια...μέχρι να βρεθεί ένας να κόψει τα σοσιαλ κρεμμύδια στα ανήλικα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297

Koινο σημείο η επιρροή των γονιών.
Την επόμενη φορά να προσπαθήσεις να στοχεύσεις σε κοπέλα που δεν μένει με τους γονείς της .
Η πλάκα βέβαια είναι ότι ο χρηματοδότης θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το στήριγμα για μια κοπέλα...οσο ανεξάρτητη και αν το παίζει μόνη δεν έχει πιθανότητες για κοινωνική άνοδο...σχεδόν ποτέ γυναίκες δεν πάνε μπροστά βασιζόμενες μόνο στον εαυτό της αλλά πάνε όσο μπροστά θα παει ο χρηματοδότης/γκόμενος/ σύζυγος...τα περί ανεξαρτησίας είναι πουτσες μπλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom