Νέα

Αναστασία Ταρασίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo7777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teo7777

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Κριτικές
19
Like
898
Πόντοι
1.011
Απορώ πως δεν έχει ανοίξει θέμα με το μωρό το σαλονικιώτικο. Δουλέυει σε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα είναι συμπαρουσιάστρια εκπομπής για τον Άρη, ως φανατική αρειανή. Ας δώσω και το ίνστα της για να μην ψάχνετε.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.149
Πόντοι
1.336
Ωραία γκόμενα, εάν το έδινε θα ήταν καλά, αλλά διάσημη δεν την λες.

panpan617781653

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2024
Like
15
Πόντοι
0
Απορώ πως δεν έχει ανοίξει θέμα με το μωρό το σαλονικιώτικο. Δουλέυει σε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα είναι συμπαρουσιάστρια εκπομπής για τον Άρη, ως φανατική αρειανή. Ας δώσω και το ίνστα της για να μην ψάχνετε.

Κούκλαρα μουναρα

OP
OP
T

teo7777

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Κριτικές
19
Like
898
Πόντοι
1.011

Συνημμένα

• Screenshot_20241223-193835_Instagram.jpg
    Screenshot_20241223-193835_Instagram.jpg
    671,9 KB · Εμφανίσεις: 196

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
4.365
Πόντοι
456
Παιδιά η κοπέλα είναι σοβαρή και έχει και σοβαρό δεσμό. Παντε για αλλα
Πως σε πετσόκοψε έτσι ο Τεό? Σοβαρή κωλάρα είναι, ναι! Και εμείς σοβαρά θα τον παίξουμε και θα την χύσουμε σοβαρά!

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
4.365
Πόντοι
456
OP
OP
T

teo7777

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Κριτικές
19
Like
898
Πόντοι
1.011
Ναι φίλε έχεις δίκιο, μόνο Μαρκίζ, Μύκονο, σοβαρή ζιταβί!
Δε νομίζω ότι είναι ζιταβι. Το ότι δουλεύει μια κοπέλα σε Μαρκιζ και Μύκονο δεν την κάνει ζιταβι υποχρεωτικά. Είναι εντυπωσιακή γιατί είναι ζουμερή και στις εκπομπές που εμφανίζεται έχει πλάκα γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί τα αρειανά ορκ που έχει δίπλα της.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Ναι πολυ σοβαρη κοπελα.. :confused: φιλος αρειανος μας ελεγε οτι πριν λιγο καιρο που ειχε παει αλβανια, σε στορυ που ανεβασε στο ινστα.
σχηματιζε το σημα της μεγαλης αλβανιας. :jerking:
Μπορει βεβαια και να μας ελεγε ψεματα.. και να ειναι οντως σοβαρη κοπελα, δεν ξερω.:confused:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Αρχικά είστε εκτός πραγματικότητας γιατί κάνει πια μόνο εκπομπές στο στούντιο. Δεν κάνει με κόσμο. Αυτό γινόταν μέχρι με γίνει αναγνωρίσιμη και τώρα έχει σοβαρό προφίλ στο ινσταγκραμ

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη. Δεν είναι μοντέλο, αλλά είναι πολύ δυνατή εμφανισιακά. Αλλά οκ πριν 20 χρόνια θα ήταν μια απλά ωραία κοινωνική κοπέλα που πολύ πιθανόν να είχε μαζί της και ένα απλό παιδί . Εσείς τις κάνετε διάσημες και το μεγαλώνετε αυτό

Και όταν λέω για μεταξωτά βρακιά το εννοώ. Όταν οι κοπέλες πάνε πάνω 100.000 followers στο Instagram, η κατάσταση πάει αλλού και παίζουν σε άλλες λίγκες μπάλα. Όπως μου είπε πρόσφατα και μια κοπέλα, εγώ δεν θέλω να κάνω όλες τις δουλειές στο σπίτι και να πηγαίνω πέντε ημέρες το χρόνο διακοπές. Δικά σας τα συμπεράσματα.

Πάντως είναι γνωστό με ποιον έχει σχέση. Μου κάνει εντύπωση που δεν το γνωρίζετε. Επίσης γιατί το ξέχασα, παίζει ρόλο και η αναγνωρισιμότητα. Εμένα μου αρέσει γιατί είναι όμορφη, άλλους τους αρέσει γιατί είναι όμορφη και διάσημη.
Ναι τυπε, κανει σοβαρες εκπομπες με τον μπουγατσα. :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Για αλβανια θα μας πεις τιποτα; η οταν πανε εκει δεν ειναι σοβαρες.. :confused:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Θα σου πω κάτι να το έχεις γενικά στο μυαλό σου. Όταν μια κοπέλα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δεν έχουμε δικαίωμα να την κραξουμε και να την υποτιμήσουμε. Πραγματικά μπορεί σαν χαρακτήρας να είναι κυρία.

Εγώ τι έγραψα πιο πάνω λέω εσείς που τρελαίνεστε τις ανεβάζετε και τις κάνετε να έχουν τουπε και να μην μας βλέπουν. Να μην με βλέπει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άντε εντάξει. Αλλά η κάθε όμορφη κοπέλα να το παίζει ιστορία πάει πολυ

Και να σου πω και κάτι άλλο, όσοι ασχολούνται με οπαδικα μέσα και έχουν έμπρακτο όφελος. Είμαι σίγουρος ότι δεν αγαπάνε τόσο την ομάδα τους. Οι περισσότεροι, δεν τους βάζω όλους
Δεν δινουν δικαιωματα σχηματιζοντας το σημα της μεγαλης αλβανιας;; τι πρεπει να κανουν δηλαδη να καψουν την Ελληνικη σημαια για να καταλαβετε τι γινεται;; αστο τυπε..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Μπραδερι έχουμε αποδεικτικά στοιχεία?

Αν ναι εγώ είμαι μαζί σου. Είναι απαράδεκτο
Αν την ακολουθεις στα σοσιαλ (ινστα) θα το εβλεπες το στορυ.. τεσπα, τι ανεβαζει ο καθενας δικαιωμα του..το τι πιστευει ο καθενας παλι δικαιωμα του.. χαπατα μην ειστε μονο και ακολουθειτε τυφλα ενα πωπο και δυο βυζγια.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.573
Πόντοι
1.056
Στην πραγματικότητα όμως φίλε ούτε γειά δεν θα της πεις. Δεν σε βλέπει.

Τα μεταξωτά...

Τα τελευταία 2 χρόνια την έχω δει πολλές φορές από κοντά..

Είναι απλά μια κοπελίτσα από τις πάρα πολλές με τέτοια χαρακτηριστικά που πετυχαίνεις Θεσσαλονίκη..

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.497
Πόντοι
1.056
Αρχικά είστε εκτός πραγματικότητας γιατί κάνει πια μόνο εκπομπές στο στούντιο. Δεν κάνει με κόσμο. Αυτό γινόταν μέχρι με γίνει αναγνωρίσιμη και τώρα έχει σοβαρό προφίλ στο ινσταγκραμ

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη. Δεν είναι μοντέλο, αλλά είναι πολύ δυνατή εμφανισιακά. Αλλά οκ πριν 20 χρόνια θα ήταν μια απλά ωραία κοινωνική κοπέλα που πολύ πιθανόν να είχε μαζί της και ένα απλό παιδί . Εσείς τις κάνετε διάσημες και το μεγαλώνετε αυτό

Και όταν λέω για μεταξωτά βρακιά το εννοώ. Όταν οι κοπέλες πάνε πάνω 100.000 followers στο Instagram, η κατάσταση πάει αλλού και παίζουν σε άλλες λίγκες μπάλα. Όπως μου είπε πρόσφατα και μια κοπέλα, εγώ δεν θέλω να κάνω όλες τις δουλειές στο σπίτι και να πηγαίνω πέντε ημέρες το χρόνο διακοπές. Δικά σας τα συμπεράσματα.

Πάντως είναι γνωστό με ποιον έχει σχέση. Μου κάνει εντύπωση που δεν το γνωρίζετε. Επίσης γιατί το ξέχασα, παίζει ρόλο και η αναγνωρισιμότητα. Εμένα μου αρέσει γιατί είναι όμορφη, άλλους τους αρέσει γιατί είναι όμορφη και διάσημη.
Με ποιον τα έχει τύπε;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Δεν την ακολουθώ.

Δεν την ακολουθώ, όχι γιατί δεν είναι όμορφη ή γιατί σίγουρα δεν ανεβάζει εξυπνι περιεχόμενο, αλλά γιατί να ακολουθήσω μια ξένη κοπέλα, που δεν μπορώ να της στείλω ένα μήνυμα κάποτε
Χανουν λιγο τη μπαλα με το ινστα. ακομα και η κοπελιτσα της διπλανης πορτας που δουλευει σε καφε, αν ειναι λιγο ομορφη..λογο ινστα. νομιζει οτι ειναι τοπ μοντελ και ψαχνει τον γαμπρο με τα εκ. και ολοι οι αλλοι ειναι λιγοι γι αυτην.:confused:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Τα τελευταία 2 χρόνια την έχω δει πολλές φορές από κοντά..

Είναι απλά μια κοπελίτσα από τις πάρα πολλές με τέτοια χαρακτηριστικά που πετυχαίνεις Θεσσαλονίκη..
Την τελευταια φορα που την ειδα απο κοντα..2πλασιο πωπο εκανε απο την προηγουμενη φορα.
Ταχα πανε και γυμναστηρια.. μονο για τα στορυ φανταζομαι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Μ αρεσει που μερικες οταν βγαινουν φωτο στα γυμναστηρια, καθονται στο πλαι!
σου λεει αμα γυρισω και δειξω το πωπο μ δε θα χωρεσει στη φωτογραφια! :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom