Νέα

Ανάψτε ένα κερί στη μνήμη τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gstam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Κάπου έχεις δίκιο, κάπου τα ισοπεδώνεις όλα.
Μην ξεχνάς ότι είμαστε Ελληνες και όχι Σουηδοί, έχουμε συναισθήματα, τέτοια δυστυχήματα δεν ξεχνιούνται εύκολα, δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην συγκλονίστηκε από αυτό, όπως και για το ΗΛΙΟΣ, και το στρατιωτικό αεροπλάνο με 30 αεροπόρους.
Τώρα για τους συγγενείς δεν πρόκειται να ξεχάσουν γιατί ακόμα τρέχουν στα δικαστήρια!
Φιλε αν ενας συγγενης επωνυμα το ποσταριζε ΔΕ θα μιλαγα ΚΑΝ.
Οσο για το Ηλιος,το μικρο Αλεξ που σχετικα ηταν προσφατα σημερα κανενας δεν αναβει κερακι στο ιντερνετ καθε χρονο..
Αυτο θιγω.
Την εκμεταλλευση του γεγονοτους απο τον καθε ξεκαρφωτο για το δικο του λογο,που σιγουρα δεν ειναι το πενθος παντως.
Η ακομα την προσπαθεια καποια θλιβερα γεγονοτα να καθιερωθουν επισημα πλεον ως εθνικο πενθος?Η να μη ξεχαστουν ποτε?
Παντα βαση το ΤΙ επιλεγουν τα ΜΜΕ ως .. "Σοκαριστικο Γεγονος Για το Πανελληνιο".
Υπαρχει συστηματικη προσπαθεια το ΤΙ και ΠΟΤΕ θα θεωρουμε εμεις ως σοβαρο.
Αλλοι το ακολουθουν και το στηριζουν,αλλοι το βλεπουν οτι υπαρχουν αλλα χειροτερα που δεν προβαλλονται και καταλαβαινουν..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δεν ειναι μακρυα η μερα,που καποια
πχ.Ρουλα θα αυτοκτονησει για ενα ζιγκολο αλβαναρα
και τα ΜΜΕ θα Επιλεξουν Εσυ να πιστεψεις οτι ειναι το πιο τραγικο γεγονος που εχει συμβει εκεινο
το διαστημα.
Με συστηματικη προβολη του γεγονοτος στολισμενη παντα με το καταλληλο μουσικο μενου,τιτλους κτλ.
Δε λεω οτι ΔΕ θαταν τραγικο,
λεω οτι σιγουρα θα υπαρξουν καποιοι που τα επομενα χρονια θα μιλανε
για αυτο την ημερα της επετειου ως κατι που.."συγκλονισε" το Πανελληνιο..

Μη σου ακουγεται αστειο.
Ο ελληνας ειναι μαλακας.
Το γεγονος οτι υπαρχουν τοσα χρονια καναλια παρακμιακα,το σταρ,φυλλαδες κουτσομπολιστικες,
λαιφσταιλ περιοδικα,23424 αθλητικες ειναι μια μικρη αποδειξη μονο..

Το τροχαιο ΟΝΤΩΣ ειναι τραγικο με τα παιδακια,αλλα
καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι καθε χρονο ειμαστε πρωταθλητες στα τροχαια,
μαλιστα με ξεκληρισμους οικογενειων πιο τραγικα απο αυτο θα ελεγα,
δεν ειναι ειρωνια και δηθεν να λεμε οτι "κριμα" "αδικο"
τη στιγμη που τα νουμερα αυτα δεν μειωνονται καθε χρονο?
Τη στιγμη που δεν αλλαζει τιποτα?

Εγω λεω ας αναψουμε ενα κερακι για τον επομενο που σε λιγες ωρες θα χασει τη ζωη του στην
ασφαλτο..
Πιο λογικο δεν ειναι?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
και τα ΜΜΕ θα Επιλεξουν Εσυ να πιστεψεις οτι ειναι το πιο τραγικο γεγονος που εχει συμβει εκεινο
το διαστημα.
Με συστηματικη προβολη του γεγονοτος στολισμενη παντα με το καταλληλο μουσικο μενου,τιτλους κτλ.

Μη σου ακουγεται αστειο.
Ο ελληνας ειναι μαλακας.
Το γεγονος οτι υπαρχουν τοσα χρονια καναλια παρακμιακα,το σταρ,φυλλαδες κουτσομπολιστικες,

Εγω λεω ας αναψουμε ενα κερακι για τον επομενο που σε λιγες ωρες θα χασει τη ζωη του στην
ασφαλτο..
Πιο λογικο δεν ειναι?
Μην το κουραζεις και απαντας Φιλε μου.
Πολλα πραγματα για να τα καταλαβουμε θελουν και τη σχετικη παιδεια, ε αμα δεν την εχουμε τι να καταλαβουμε;
Παροτι θεωρω το nick σου γελοιο συμφωνω μαζι σου.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
το διαστημα.

Μη σου ακουγεται αστειο.
Ο ελληνας ειναι μαλακας.
Βασικα,νομιζω οτι συγκρινεις 2 εντελως διαφορετικα γεγονοτα...τι σχεση εχει η αυτοκτονια ενος τηλε περσονα-παρακμοσκουπιδιου με ενα τραγικο γεγονος που αναφερεται στο θανατο τοσων πολλων μικρων παιδιων στην ασφαλτο?Το ενα ειναι για τον πουτσο και προσωπικα ουτε που θα με αγγιξει,σε οσες κωλοφυλαδες κι αν μοστραριστει,σε οσα κωλο μεσημεριανα Φαιησκορδιτικα,Τατιανοστεφανιδιτικα κοκ προγραμματα κι αν εμφανιστει...Το γεγονος ομως με το θανατο των τοσων μαθητων ειναι κατι που απλα δε το χωραει ο νους...

ασφαλτο..
Πιο λογικο δεν ειναι?
Πολλοι πιστεψε με ειναι που 'καταλαβαινουν'οτι ειμαστε σε μια απο τις πρωτες θεσεις στα τροχαια...Εχω δει και εχω δει με τα ματια μου...τραγικα πραγματα...μεχρι και...ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ... :o :o :o  ενω παιζει στη διαπασων το χαουζακι απο το τρακαρισμενο αμαξακι...Το θεμα ειναι πως ακομη και για μια πρωταθλητρια σχεδον στα τροχαια,το γεγονος της μαζικης απωλειας τοσων εφηβων ανθρωπων στην ασφαλτο ειναι πρωτοφανες...πιο τραγικο απο αυτο?Για βρες μου ενα παραδειγμα...Κανεις νομιζω οτι δεν λυπηθηκε αν συγκριθει η λυπη του με το θρηνο και το πενθος των γονιων που εχασαν τα 15χρονα βλασταρια τους...Εγω προσωπικα ενοιωσα ενα μιγμα αποτροπιασμου και λυπης κοιτωντας τα παιδια καταφατσα... με σοκαρε το γεγονος οτι πλεον εχουν πεθανει...ο θανατος με σοκαρει...γενικα...Αλλα μεχρι εκει!!!Η ζωη μου συνεχιζεται κανονικα και δεν συγκρινεται με αυτο που θα ειχα νοιωσει αν ημουν εγω στη θεση των τραγικων γονιων...
        Σε γενικες γραμμες αν και εγω ειμαι εκεινος με τον οποιο ειχες ανταλλαξει αγρια μπινελικωματα και τα ειχαμε χωσει ο ενας στον αλλο καργα,αυτη τη φορα δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις...Αλλα ο τροπος που τα γραφεις και το χωσιμο που κανεις,ειναι εκεινο που δυσκολευει τον αναγνωστη να δει το νοημα των λεγομενων σου...για μενα ειναι εξαιρετικα κουραστικο να διαβαζω ενα κατεβατο μπινελικια και μετα να μη θελω να σου τα χωσω!!!!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
τι σχεση εχει η αυτοκτονια ενος τηλε περσονα-παρακμοσκουπιδιου με ενα τραγικο γεγονος που αναφερεται στο θανατο τοσων πολλων μικρων παιδιων στην ασφαλτο?

Αυτο θιγω.
την προσπαθεια καποια θλιβερα γεγονοτα να καθιερωθουν επισημα πλεον ως εθνικο πενθος?Η να μη ξεχαστουν ποτε?
Παντα βαση το ΤΙ επιλεγουν τα ΜΜΕ ως .. "Σοκαριστικο Γεγονος Για το Πανελληνιο".
Υπαρχει συστηματικη προσπαθεια το ΤΙ και ΠΟΤΕ θα θεωρουμε εμεις ως σοβαρο.
Αλλοι το ακολουθουν και το στηριζουν,αλλοι το βλεπουν οτι υπαρχουν αλλα χειροτερα που δεν προβαλλονται και  καταλαβαινουν..

Οτι προβαλλεται συνεχες στα δελτια και στα μεσα ως "ειδηση" ειναι εγκεκριμενο και φτιαγμενο απο αλλους
που θελουν εσυ να συγκινηθεις,να οργιστεις,να ψυχαγωγηθεις,να φοβηθεις.
Ο υπερθετικος παντα βαθμος προβολης δεν ειναι τυχαιο γεγονος.
Η η υπερβολη του να αναμσαται ενα τροχαιο ως "επετειος" μιας μαυρης σελιδας της ελληνικης κοινωνιας τη στιγμη
που "αλλες" μαυρες δε βγαινουν ποτε εξω η με τοσο εντονη προβολη.

Οποιος δεχτει οτι υπαρχουν ανθρωποι αφανεις που καθοριζουν το πως θα χαλιναγωγησουν την κοινη γνωμη με τετοιες
ειδησεις(εκμεταλευομενοι τον ανθρωπινο πονο της οικογενειας) καταλαβαινουν τι θελω να πω.

Η τηλεοραση ειναι το μεγαλυτερο θεατρο μακραν,
το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι το εκλαμβανουν ως πραγματικοτητα...
                                                                            "Γαμαωμανουλες..
                                                                                    18-4-08."

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αδέρφια,σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να μου πει αν η ιστορία τελεσιδίκησε στα δικαστήρια, τι καμπάνες πέσανε κι αν οι έρμοι οι γονείς πήρανε κανα φράγκο για τα έξοδα κηδείας - γιατί για ηθική αποζημίωση δεν φτάνει το χρυσάφι όλης της γης...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δικαιολογεις δηλαδη αυτο που εγραψε ο γιος μου?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ως γνησιοι ελληνες φυσικα διαφωνουμε.......ετσι για να γινεται ο εποικοδομητικος διαλογος

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δε διαφωνω,
σα σωστος πατερας ομως πρεπει να του δειξω οτι τις
μαλακιες τις λες
εκει που τα τοπικ ειναι για μαλακιες
και μιλανε μονο μαλάκες
και οσο στοκος και ναναι πρεπει να το καταλαβει.
Παραυτα το αιμα νερο δε γινεται και τον συγχωρω..

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
[glow=red,2,300]Η τηλεοραση ειναι το μεγαλυτερο θεατρο μακραν,
το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι το εκλαμβανουν ως πραγματικοτητα...
[/glow]
                                                                             "Γαμαωμανουλες..
                                                                                    18-4-08."
σωστος

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αλλαξε κατι απο τοτε; ο δρομος ο ιδιος! τα μετρα προς τα φορτηγα λεοφωρεια στα ΚΤΕΟ η τους ελεγχους σε τι κατασταση ειναι τα οχηματα η οι οδηγοι; ΜΗΔΕΝ! δικαστικε κανεις; ΟΧΙ! τετοιο μπουρδελο ειμαστε μπραβο στους γονεις των παιδειων που παραμενουν τοσο ψυχραιμοι. οταν ηταν στο νοσοκομειο η γιαννακου και εβριζα καποιοι με κραξανε, αυτη που τα εχει ολα! ενω αυτες οι οικογενειες οπως και αλλες π.χ. οπαδων που φυγανε σε εκδρομες η ακομα καθημερινων ανθρωπων πεθαινουν πανω στην δουλεια απλα για να ζησουν την οικογενεια τους. Σκατα στον ταφο καθε πολιτικου αλλα ειμαστε τοσο ζωα που παλι αυτους θα ψηφησουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom