Μέχρι να το πει κάποιο αξιόλογο γιατρικό ίδρυμα με 100% αξιόπιστες αποδείξεις, δεν ρισκάρω την υγεία μου για το τίποτα. Πέντε λεπτά έντονων αισθήσεων ή μια μακριά – διότι είναι δυνατόν να ζήσεις χρόνια με το νόσημα αυτό - μίζερη ζωή με 36 χάπια καθημερινά (τόσα παίρνουν οι πάσχοντες από AIDS);
Για κάθε οπαδό της ακαπέλωτης βόλτας με παραπάνω φράγκα θα βρεθεί κάποια κοπέλα που θα συμφωνήσει και εγώ θα είμαι το έρμαιο όσων έχουν πάρει και οι δυο; προτιμώ να έχω των έλεγχο στη ζωή μου.
Προσωπικα θεωρω ανοητο να βαυκαλιζομαι οτι οι εργαζομενες στον αγοραιο ερωτα μπορει και να μην ειναι φορεις μεταδοτικων ασθενειων.
Καποιοι βεβαια αισθανονται καλυτερα οταν πηγαινουν σε συγκεκριμενα σπιτια επειδη πιστευουν οτι οι κοπελες που δουλευουν εκει( πχ στα στουντιο η σε καποια μπουρδελα στη Φυλης σε αντιθεση ισως με αυτα που λειτουργουν στο
Μεταξουργειο) ελεγχονται τακτικα και οτι τα κοριτσια αυτα λαμβανουν πιο συχνα απο μονα τους τα απαραιτητα μετρα για την προστασια της υγεια τους προσωπικα.
Εστω λοιπον πως ειναι κι'ετσι.
Ολες οι αλλες ομως κοπελες του χωρου δεν εχουν τεραστιες πιθανοτητες να ειναι φορεις μεταδοσης πασης φυσεως ΣΜΝ? Μπορει κανεις αυτο να μην το θεωρησει δεδομενο?
Οι πελατες τους ανηκουν σε 4 κατηγοριες
1) Σ'αυτους που λαμβανουν τα κλασσικα μετρα προφυλαξης γεγονος που τους εχει προστατευσει απο τις κακοτοπιες.
2) Σ'αυτους που δεν λαμβανουν μετρα γεγονος που τους εχει στοιχισει, η που πιθανον να τους στοιχισει ακριβα στο προσεχες μελλον.
3) Σ'αυτους που δεν λαμβανουν μετρα και επειδη εχουν σταθει τυχεροι δεν εχουν παθει κατι ακομη και ως εκ τουτου επαναπαυονται παρολο που φοβουνται λιγακι προτιμωντας ομως να μην σκεφτονται και πολυ το κακο αν ειναι αυτο να τους χαλασει την "σουπα" της στιγμιαιας καυλας τους.
Εκεινοι που διακατεχονται απο τον φοβο της μολυνσης εχουν απολυτο δικιο που παιρνουν τα μετρα που νομιζουν πως τους παρεχουν στοιχειωδως προστασια.
Ομως ποιος μπορει να αποκλεισει οτι υπαρχει και μια τεταρτη κατηγορια πελατων που μολονοτι δεν παιρνουν μετρα προστασιας( χρηση καποτας, στοματικων διαλυματων, αντιβιωσεων , βεταντιν, αποφυγης γλωσσοφιλων η αλλων επικινδυνων σεξουαλικων πραξεων) οπως ακριβως κανετε ολοι εσεις οι "εχεφρονες" και χωρις να ειναι καθολου ασχετοι, μαλακες η υποψηφιοι για αυτοκτονια, εχουν απολυτη επιγνωση ολων των κινδυνων γνωριζοντας ισως καλυτερα κι'απο εσας ποιες ειναι οι πραγματικες πιθανοτητες να παθουν αυτοι η τα αγαπημενα προσωπα τους κακο.
Δεν αποκλειεται τελικα, εκεινοι που εχουν πραγματικη πιστη στο οτι δεν διατρεχουν κανενα κινδυνο, οσο ανοητο κι'αν φαινεται αυτο σε ορισμενους απο εσας, να χαιρουν καποιας προστασιας οπως αυτης που βοηθαει παρα πολλους ανθρωπους να κανουν πραγματα που για οσους δεν εχουν την ιδια πιστη, θα συνεπαγοταν καθολικα εγκαυματα, δηλητηριαση η ακομη και σε διαμελισμο του σωματος τους.
Δεν μιλαω βεβαια γι'εκεινους που προτιμουν να αγνοουν τους κινδυνους λογω νοοτροπιας ωχαδερφισμου.
Με λιγα λογια θελω να πω πως ο διονυσιασμος και η εκσταση σε συνδυασμο με την πιστη οτι εισαι απολυτα ικανος να αποκρουσεις τον κινδυνο βοηθαει παρα πολυ στο να υπερνικησεις τον φοβο κατι το οποιο ουτως η αλλως συμβαινει λιγο πριν και κατα την διαρκεια της συνουσιας με αποτελεσμα ο οργανισμος σου να μην προσβαλλεται τοσο ευκολα απο οποιες ασθενειες μπορει να κουβαλαει το αλλο προσωπο με το οποιο ερχομαστε σε επαφη και οτι αν πηγαινεις καθε φορα με τον πανικο οτι κατι μπορει να κολλησεις, οσα κλασσικα μετρα προστασιας και αν λαβεις κινδυνευεις ισως εξισου αν οχι περισσοτερο.