Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
@ axlrose : γιατί ορκιζόσουνα ότι δεν είχες πάει με άλλη ε; δεν ξέρεις ότι τα ψεματάκια μαθαίνοντε και μετά είναι χειρότερα; Σοβαρά τώρα τι θεωρείς πιθανότερο εσύ φορόντας καπότα να κόλλησες κάτι ή η πρώην να έκανε σεξ όσο δεν ήσασταν μαζί; Και μην πεις ότι ορκίζεται για το αντίθετο και εσύ το ίδιο έκανες.

Γενικά για το θέμα θέλω να ρωτήσω γνώμες: σας έχει πάρει πίπα γκόμενα (όχι πόρνη) με καπότα; εμένα ποτέ. 2 φορές μου αρνήθηκαν πίπα ακάποτη και οι 2 ήταν επαγγελματίες

axlrose

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα με τα ψεματάκια θεωρώ ότι είναι ευνόητο το γτ τα χρησιμοποίησα, άσχετα με το γεγονός πως δεν είναι σωστό κι ηθικό κλπ. Δεν ήθελα να τη χάσω κι είπα ψέματα, και την έφαγα. Το παράσημο το τσίμπησα σίγουρα απ την επαγγελματία καθώς αν το τσίμπαγα απ τη δικιά μου θα εντοπίζονταν πιο εύκολα στη βλενογόνο, δλδ βάλανο κλπ, κι όχι σε σημείο του μορίου που δεν καλύπτεται απο το προφυλακτικό. Επίσης, ο χρονισμός των δεδομένων παραπέμπει στο δικό μου παραστράτημα, όπως επίσης κι οι καθαρές τελευταίες τις εξετάσεις.Btw, δε διεκδικώ άφεση αμαρτιών, ούτε νουθετώ, απλά προτείνω-καταθέτω κάτι.

Ξαναλέω πως το όλο σκηνικο με την ιερόδουλη ήταν ασφαλές, δλδ το προφυλακτικό ήταν εκεί που έπερεπε απ τη στιγμή που περάσαμε στο στοματικό και μετά.

Επιμένω πως το θέμα που άνοιξα δεν έχει σχέση με το ακάποτο, αλλά ο mod επιμένει να θεωρεί πως ανήκει εδώ, οπότε δυσχαιρένεται η ενημέρωση κι η καταγραφή των δεδομένων.  Αλλά προφανώς επειδή κακολογώ τους εντολείς του/αφεντικά του, επιθυμεί την υποβάθμιση της μαρτυρίας μου, "χώνοντάς την" σε ένα άσχετο θεματολόγιο, στο οποίο αυτόματα, πλην λαθεμένα, κανείς εικάζει πως αποτόλμησα κάτι τόσο επικίνδυνο όσο το ακάποτο. Μέχρι να δω κάτι διαφορετικό, θα πιστεύω το παραπάνω που είπα.

@niced αν και δε μπορεί να ελεγθεί και για να μη φανεί πως κάνω διαφήμιση στον εαυτό μου, το αντικείμενό μου είναι νομικής φύσεως, οπότε επέτρεψέ μου να αναγιγνώσκω και α αξιολογώ το νόμο και τις παραβιάσεις του από μια-τουλάχιστον-επαγγελματική σκοπιά. Περιττό να σου πω, πως ο εν λόγω οίκος ανοχής δεν έχει καμιά άδεια λειτουργίας, δεν πληρώνει φόρους, δε φαίνεται πουθενά ποιος και πως το λειτουργεί, και η αγωγή που κατέθεσα πήγε στον ιδιοκτήτη του ακινήτου που ουδεμία σχέση με τη λειτουργία του οικήματός του ως μπουρδέλου έχει. Μόνο να καρπώνεται 5-6000 μηνιαία χωρίς απόδειξη γνωρίζει!

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το θέμα με τα ψεματάκια θεωρώ ότι είναι ευνόητο το γτ τα χρησιμοποίησα, άσχετα με το γεγονός πως δεν είναι σωστό κι ηθικό κλπ. Δεν ήθελα να τη χάσω κι είπα ψέματα, και την έφαγα. Το παράσημο το τσίμπησα σίγουρα απ την επαγγελματία καθώς αν το τσίμπαγα απ τη δικιά μου θα εντοπίζονταν πιο εύκολα στη βλενογόνο, δλδ βάλανο κλπ, κι όχι σε σημείο του μορίου που δεν καλύπτεται απο το προφυλακτικό. Επίσης, ο χρονισμός των δεδομένων παραπέμπει στο δικό μου παραστράτημα, όπως επίσης κι οι καθαρές τελευταίες τις εξετάσεις.Btw, δε διεκδικώ άφεση αμαρτιών, ούτε νουθετώ, απλά προτείνω-καταθέτω κάτι.

Ξαναλέω πως το όλο σκηνικο με την ιερόδουλη ήταν ασφαλές, δλδ το προφυλακτικό ήταν εκεί που έπερεπε απ τη στιγμή που περάσαμε στο στοματικό και μετά.

Επιμένω πως το θέμα που άνοιξα δεν έχει σχέση με το ακάποτο, αλλά ο mod επιμένει να θεωρεί πως ανήκει εδώ, οπότε δυσχαιρένεται η ενημέρωση κι η καταγραφή των δεδομένων.  Αλλά προφανώς επειδή κακολογώ τους εντολείς του/αφεντικά του, επιθυμεί την υποβάθμιση της μαρτυρίας μου, "χώνοντάς την" σε ένα άσχετο θεματολόγιο, στο οποίο αυτόματα, πλην λαθεμένα, κανείς εικάζει πως αποτόλμησα κάτι τόσο επικίνδυνο όσο το ακάποτο. Μέχρι να δω κάτι διαφορετικό, θα πιστεύω το παραπάνω που είπα.

@niced αν και δε μπορεί να ελεγθεί και για να μη φανεί πως κάνω διαφήμιση στον εαυτό μου, το αντικείμενό μου είναι νομικής φύσεως, οπότε επέτρεψέ μου να αναγιγνώσκω και α αξιολογώ το νόμο και τις παραβιάσεις του από μια-τουλάχιστον-επαγγελματική σκοπιά. Περιττό να σου πω, πως ο εν λόγω οίκος ανοχής δεν έχει καμιά άδεια λειτουργίας, δεν πληρώνει φόρους, δε φαίνεται πουθενά ποιος και πως το λειτουργεί, και η αγωγή που κατέθεσα πήγε στον ιδιοκτήτη του ακινήτου που ουδεμία σχέση με τη λειτουργία του οικήματός του ως μπουρδέλου έχει. Μόνο να καρπώνεται 5-6000 μηνιαία χωρίς απόδειξη γνωρίζει!

Φίλε μου νομίζω ότι δυστυχώς δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν για αυτό που συνέβει...Τα κονδυλώματα εμφανίζονται τουλάχιστον ένα μήνα μετά από την επαφή (συνήθως 4μήνες), αλλά μπορεί να πάρει μέχρι και χρόνια για την εμφάνιση αυτών. Έτσι, δυστυχώς ενώ μπορεί να γνωρίζεις ποιά σε κόλλησε δεν μπορείς να το αποδείξεις, ακόμα και αν και αυτή έχει τον ιό. Πολλοί δερματολόγοι αναφέρουν ότι τα κονδυλώματα μπορεί κανείς να τα κολλήσει και από πισίνα ή από πετσέτα κλπ (προσωπικά δεν νομίζω ότι αυτό είναι εύκολο, αλλά όχι και αδύνατο)...Άρα, νομικά δεν νομίζω ότι μπορείς να το κυνηγήσεις...Αν από την άλλη το κάνεις, έχε στο νου σου αυτά που ανέφερα (αν και νομίζω ότι πλέον θα είσαι πιο ειδικός και από εμένα ;)) καθώς σίγουρα αυτά θα επικαλεστούν οι "κακοί" της υπόθεσης... Εύχομαι πραγματικά να δικαιωθείς. Με εκτίμηση, Γιάννης

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ειναι αποδεδειγμενο οτι το 50% ισως και μεγαλυτερο ποσοστο του ανδρικου-γυναικείου  ενεργου σεξουαλικα πλυθυσμου εχει καποιο τυπο hpv (βαλτε στο google 50% hpv sex).Και τελος οι σύγχρονες γυναίκες που ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία τους κάνουν το εμβόλιο που προστατεύει απο τους επικινδύνους τύπους hpv (ετσι προστατευουν τον εαυτο τους και τους συντρόφους τους).Αν η φιλη σου ειχε κανει το εμβολιο θα ηταν ολα μια χαρα.Το συγκεκριμένο εμβόλιο πηρε μάλιστα πριν λιγες μερες την άδεια απο την ευρωπαικη ενωση για χρηση επίσημα και σε ανδρες. Υπάρχουν λύσεις για όλα αρκεί να παιρνουμε τις κατάλληλες προφυλάξεις και να μην περιμένουμε να μας συμβεί.πχ κάντε όλοι το εμβόλιο για HBV ηπατίτιδα  β μην ξυριζεσται κάτω στα γεννητικά , πάντα αντισηπτικά,προφυλακτικο...καντε και κανενα σταυρο.Το HPV δεν ειναι το τελος του κοσμου 2 ξαδερφια μου ειχαν κολησει το Μεταξουργειο καναν καυτηριασμο τοτε .Μια χαρα και την οικογενεια τους καναν και ολα και δεν ξαναπατησαν σε μπθρδελο ετσι λενε τουλαχιστον... χαχα

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρω οτι ο axlrose εχει το εξης θετικό με το μέρος του αυτη την στιγμη , την υγειονομική εξεταση.
Εφοσον μιλάμε για έναν οικο ο οποιος δεν εχει κανενα χαρτι  (και ιδιαίτερα υγειονομικής φύσεως ) , οι αρχές υποχρεούνται να διώξουν νομικά τον ιδιοκτήτη και τις εργαζόμενες , και ο axlrose να απαιτήσει τουλάχιστον αποζημιωση που τεθηκε σε κινδυνο η υγεία του μέσα σε ενα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οταν το μπουρδέλο δεν εχει χαρτια , υποβάλλει σε άμεσο κίνδυνο τους πελάτες στους οποίους παρέχει υπηρεσίες , όπως ακριβως και στα εστιατόρια.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Γιατι λειτουργουν πολλοί με αδεια ελαχιστοι μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι οι νομιμοι οικοι.Ασε πεφτει πολυ λαδι καλαματας στα στρουμφακια και τωρα σε εποχες κρισεις η καταναλωση του λαδιου εχει αυξηθει.Η μονη λυση για μενα ειναι να φορολογησει και τους οικους .Γιατι οχι εδω που φτασαμε.Να εχουν αφμ να γινουν νομιμοι και να περναν απο ελέγχο οι κοπελες.πχ σε εξυπηρτει η κοπελλα οκ αποδειξη 20 ευρω .Αλλα τι λεω αυτα ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας τουλχιστον για την ελλαδα γιατι δεν ειναι δυνατον συνάδελφος Ελλαδα-μπουρδελο να κανει κακο σε αλλο μπουρδελο ...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ειλικρινά απορώ με όσους ζητούν ή δέχονται ακάποτες υπηρεσίες από ιερόδουλες που πάνε με κάθε καρυδιάς καρύδι ή όχι! Και μάλιστα το θεωρούν και μαγκιά τους! Ή το κλασικό επιχείρημα ότι δεν έχουν κολλήσει τίποτα τόσο καιρό και άλλος που πρόσεχε, μπορεί να άρπαξε κάτι.Πόσο ανώριμα και χαζά πράγματα...Δυστυχώς επειδή κράτος και νόμοι δεν υπάρχουν, ακόμα και στα μπουρδέλα οι κοπέλες κάνουν ό,τι κι ό,τι για τα φράγκα αδιαφορώντας παντελώς για την υγεία τους και των πελατών.Αντί να τους τρίψουμε τα βρωμοσέντονά τους στα μούτρα καθόμαστε και τις παρακαλάμε για ακάποτα! Μάθαμε τώρα, την καθαριότητα που θα 'πρεπε να εννοείται και να απαιτούμε, να την αποκαλούμε studio και να την πληρώνουμε 50αρικα.Ή να πληρώνουμε παραπάνω για να τους κάνουμε και γλυφομούνια!! Εκεί που ο καθένας εβαζε το πουλί του και τις αρκουδιάρικες άπλυτες σγουρές τρίχες του (καθότι είναι και μαγκιά να είσαι θάμνος) να πληρώνεις extra για να γλύψεις!! Τραγικό! Κανονικά πρέπει το κράτος να τα κλείσει ΟΛΑ τα μπουρδέλα και να βάλει πραγματικούς νόμους υγιεινής των χώρων και τότε μόνο να ξανανοίξουν! Τι να πω πια...

Σωστός .....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τυπε εσυ που ανοιξες το σημερινο θρεντ, θα ξερεις φανταζομαι οτι σχεδον ολοι οι οικοι ανοχης στην αθηνα λειτουργουν χωρις αδεια. Και καθως πιστευεις οτι ειμαι απερισκεπτος πηγαινοντας σε ιεροδουλες, να σε ενημερωσω οτι μιλαω με πολλες απο αυτες και οι περισσοτερες, δεν εχουν κανενα χαρτι. Παρ ολα αυτα δεν ξερω αν μπορεις να παρεις αποζημιωση απο νταβατζηδες και ποσο ασφαλες ειναι αυτο. Αυτο που ξερω ειναι οτι οσα μποθρδελα και στουντια εχω δει να σφραγιζονται, σε μια βδομαδα ανοιγουνε παλι. Διαπιστωσεις κανω απλα...

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλτατοι , εγω θα πώ το εξης. Δεν θελω να κατακρίνω κανέναν , ουτε να το παίξω ηθικος , αλλα δεν υπάρχει τιποτε χειροτερο απο το να ρισκάρεις σε τέτοια πραγματα.
Παιρνοντας σαν παράδειγμα το τρομερο αγχος που ζω τον τελευταιο μηνα , προτείνω σε όλους την μέγιστη προφύλαξη , προφυλακτικο σε  Ο Λ Ε Σ  τις φασεις στο sex. Οπως εγραψα και πιο πάνω , μου εκανε μια κοπελα στο Αχιλλεως 40 γυμνο τσιμπουκι για μισό λεπτο , δεν αντεδρασα γρηγοροτερα , και βγαίνοντας απο το μπουρδελο 5 λεπτα μετα , ξεκινησε για με το μεγαλυτερο άγχος που εχω περασει ποτε.
Τι και άν με διαβεβαιβέωσε ο γιατρός μου οτι δεν κολλάς ετσι, τι και αν πηρα και δευτερη γνωμη γιατρου , εψαξα σε επισημα site ενημέρωσης , επικοινώνησα με την γραμμη AIDS ( 210 7222222 ) , το άγχος μεγαλώνει μερα με την μερα και με πνιγει , μεχρι να κανω εξετασεις.
Δεν θα θελα κανενας να περασει αυτο που περνάω , μην μπαίνετε στην διαδικασία του ακάποτου καν αν θελετε την γνώμη μου, η υγεία μας είναι υπερπολυτιμη.

ΑΝΑΣΤΟ

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Επιμένω πως το θέμα που άνοιξα δεν έχει σχέση με το ακάποτο, αλλά ο mod επιμένει να θεωρεί πως ανήκει εδώ, οπότε δυσχαιρένεται η ενημέρωση κι η καταγραφή των δεδομένων.  Αλλά προφανώς επειδή κακολογώ τους εντολείς του/αφεντικά του, επιθυμεί την υποβάθμιση της μαρτυρίας μου, "χώνοντάς την" σε ένα άσχετο θεματολόγιο, στο οποίο αυτόματα, πλην λαθεμένα, κανείς εικάζει πως αποτόλμησα κάτι τόσο επικίνδυνο όσο το ακάποτο. Μέχρι να δω κάτι διαφορετικό, θα πιστεύω το παραπάνω που είπα.

1ον Από αυτά που έγραψες στο πρώτο post σου συμπεραίνω ότι το στούντιο για το οποίο γράφεις είναι αυτό στη Θησέως δίπλα στο τυροπιτάδικο. Σωστά? καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατί σε αυτό το στούντιο από αυτά που διαβάζω και έχω δει πάει πολύς κόσμος. Οπότε θα είναι καλό (εφόσον δεν θες να μας πεις το όνομα της κοπέλας ) να μας αναφέρεις τουλάχιστον αν είναι κάποια από τις κοπέλες που συνεχίζει και δουλεύει εκεί.
2ον Ο μόνος δικηγόρος που θα δεχόταν να γράψει και να καταθέσει τέτοια αγωγή είναι ο Λεωτσάκος του Ερωτοδικειου. Γιατι απλούστατα θα γελάσουν και οι τοίχοι του Πρωτοδικείου αν κατατεθεί τέτοια αγωγή. Δεν έχεις καμία νομική βάση που μπορείς να εδράσεις την αξίωση  σου όποια και αν είναι αυτή και γενικώς δεν έχεις νομιμοποίηση έναντι του ιδικοκτήτη. Για αυτό 2 τινά συμβαίνουν. Ή σε δουλεύει ο δικηγόρος σου ή λες ψέμματα. Και δεν είναι δυνατόν να έχεις νομικές γνώσεις όπως γράφεις και να δώσεις εντολή στον δικηγόρο να καταθέσει τέτοια αγωγή.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
φιλτατοι , εγω θα πώ το εξης. Δεν θελω να κατακρίνω κανέναν , ουτε να το παίξω ηθικος , αλλα δεν υπάρχει τιποτε χειροτερο απο το να ρισκάρεις σε τέτοια πραγματα.
Παιρνοντας σαν παράδειγμα το τρομερο αγχος που ζω τον τελευταιο μηνα , προτείνω σε όλους την μέγιστη προφύλαξη , προφυλακτικο σε  Ο Λ Ε Σ  τις φασεις στο sex. Οπως εγραψα και πιο πάνω , μου εκανε μια κοπελα στο Αχιλλεως 40 γυμνο τσιμπουκι για μισό λεπτο , δεν αντεδρασα γρηγοροτερα , και βγαίνοντας απο το μπουρδελο 5 λεπτα μετα , ξεκινησε για με το μεγαλυτερο άγχος που εχω περασει ποτε.
Τι και άν με διαβεβαιβέωσε ο γιατρός μου οτι δεν κολλάς ετσι, τι και αν πηρα και δευτερη γνωμη γιατρου , εψαξα σε επισημα site ενημέρωσης , επικοινώνησα με την γραμμη AIDS ( 210 7222222 ) , το άγχος μεγαλώνει μερα με την μερα και με πνιγει , μεχρι να κανω εξετασεις.
Δεν θα θελα κανενας να περασει αυτο που περνάω , μην μπαίνετε στην διαδικασία του ακάποτου καν αν θελετε την γνώμη μου, η υγεία μας είναι υπερπολυτιμη.
Για το μισό λεπτό ακάποτο κάνεις έτσι?? Κοίτα φίλε νομίζω ότι δεν έχεις ανάγκη από αναλύσεις αίματος αλλά από αναλύσεις ψυχής. Αν (λέω αν) συνεχίσει το άγχος σου googlάρισε "Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή" διάβασέ το και αν δεις ότι έχεις πολλά από αυτά που γράφει επισκέψου ψυχολόγο. Φιλικά πάντα.

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχως αναφερω πως η ολη διαδικασια και εξεταση στεφθηκε με απολυτη επιτυχια , Αρνητικα ολα τα τεστ  :bounce-glasses:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ευτυχως αναφερω πως η ολη διαδικασια και εξεταση στεφθηκε με απολυτη επιτυχια , Αρνητικα ολα τα τεστ  :bounce-glasses:
Tι περίμενες βρε φίλος; Σου τα λέγαμε εμείς. Από δω και πέρα τι θα κάνεις με τις γκόμενες;

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
στα στουντιο πιστευετε ειμαστε προστατευμενοι απο κονδυλωματα κλπ?
υπαρχει εστω κ μια τανα γενικα σε καθε ειδος χωρου (στουντιο μασαζ σιτιτουρ) που να ξερουμε με καποιο τροπο οτι ειναι 1000% καθαρη?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

ρε valerius, σιγα μη κολλουσες κατι. αν κολλαγαν ετσι τα ΣΜΝ, 9 στους 10 θα ειχαν παρασημα, κυριως οι γκομενες. Ασε τους αλλους τους παπαρες να λενε

Π

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε valerius, σιγα μη κολλουσες κατι. αν κολλαγαν ετσι τα ΣΜΝ, 9 στους 10 θα ειχαν παρασημα, κυριως οι γκομενες. Ασε τους αλλους τους παπαρες να λενε

Π

Δυστυχώς υπάρχουν μερικοί παπάρες που λένε τα αντίθετα!!! Ευτυχώς ήταν τυχερός ο φίλος παραπάνω...Αυτό δε σημαίνει ότι αν το ξανακάνει δεν θα κολλήσει... Φίλε μου, ελπίζω το πάθημα να σου έγινε μάθημα και ελπίζω εκεί που έκανες εξετάσεις να ρώτησες ΓΙΑΤΡΟΥΣ και όχι μικροβιολόγους για το αν είναι δυνατή η μετάδοσή των ΣΜΝ με στοματικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις...Επιτέλους, όλοι οι μλκς ρωτήστε ένα γιατρό να μάθετε και μη λέτε ότι μλκία σας κατέβει... Τέλος, το ότι η πιθανότητα είναι μικρή ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν υπάρχει... Δλδ, πόσες φορές πρέπει να το πούμε και πόσο πιο απλά πια??? Μορφωμένοι άνθρωποι σου λέει μετά ο άλλος με κριτική σκέψη...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
στα στουντιο πιστευετε ειμαστε προστατευμενοι απο κονδυλωματα κλπ?
υπαρχει εστω κ μια τανα γενικα σε καθε ειδος χωρου (στουντιο μασαζ σιτιτουρ) που να ξερουμε με καποιο τροπο οτι ειναι 1000% καθαρη?
Σχεδόν σε όλα τα στούντιος υπάρχει ευανάγνωστη πινακίδα που γράφει: "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΥΙΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ"
Απορώ πως δεν το πρόσεξες και ρωτάς εδώ.  ;)
Και βέβαια υπάρχει 10000000000% καθαρη!!!
Τράβα στα σεξσόπς και αγόρασε κούκλα φουσκωτή.
:rolleyes:
Α!
Πάρε και μια τρόμπα για να μην κουραστείς στο φούσκωμα και με τα δεν σου σηκώνεται!!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Δυστυχώς υπάρχουν μερικοί παπάρες που λένε τα αντίθετα!!! Ευτυχώς ήταν τυχερός ο φίλος παραπάνω...Αυτό δε σημαίνει ότι αν το ξανακάνει δεν θα κολλήσει... Φίλε μου, ελπίζω το πάθημα να σου έγινε μάθημα και ελπίζω εκεί που έκανες εξετάσεις να ρώτησες ΓΙΑΤΡΟΥΣ και όχι μικροβιολόγους για το αν είναι δυνατή η μετάδοσή των ΣΜΝ με στοματικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις...Επιτέλους, όλοι οι μλκς ρωτήστε ένα γιατρό να μάθετε και μη λέτε ότι μλκία σας κατέβει... Τέλος, το ότι η πιθανότητα είναι μικρή ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν υπάρχει... Δλδ, πόσες φορές πρέπει να το πούμε και πόσο πιο απλά πια??? Μορφωμένοι άνθρωποι σου λέει μετά ο άλλος με κριτική σκέψη...

Τι τυχερος μωρε? Δεν ειναι θεμα τυχης ασχετε! Ειπαμε, αν τα ΣΜΝ κολλαγαν τοσο ευκολα, 9 στους 10 θα ειχαν κολλησει. ΤΕΛΟΣ. εκτος αν θες να μου πεις οτι οι γκομενες που πηδαμε εκτος απο τις ιεροδουλες, πιπωνουν με καποτα! Παπαριες! Τα πιο πολλα τσιμπουκια ειναι ακαποτα! Οποτε ξεκολλα να τρομαζεις!

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τι τυχερος μωρε? Δεν ειναι θεμα τυχης ασχετε! Ειπαμε, αν τα ΣΜΝ κολλαγαν τοσο ευκολα, 9 στους 10 θα ειχαν κολλησει. ΤΕΛΟΣ. εκτος αν θες να μου πεις οτι οι γκομενες που πηδαμε εκτος απο τις ιεροδουλες, πιπωνουν με καποτα! Παπαριες! Τα πιο πολλα τσιμπουκια ειναι ακαποτα! Οποτε ξεκολλα να τρομαζεις!

Π

Βρε ασχετε παπαρα παλι μαλακιες μας λες!! Εδω μιλαμε για το αγοραιο ερωτα αν δεν το εχεις καταλαβει, εκτος αν δεν ξεχωριζεις τα δυο!! :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom