Το θέμα με τα ψεματάκια θεωρώ ότι είναι ευνόητο το γτ τα χρησιμοποίησα, άσχετα με το γεγονός πως δεν είναι σωστό κι ηθικό κλπ. Δεν ήθελα να τη χάσω κι είπα ψέματα, και την έφαγα. Το παράσημο το τσίμπησα σίγουρα απ την επαγγελματία καθώς αν το τσίμπαγα απ τη δικιά μου θα εντοπίζονταν πιο εύκολα στη βλενογόνο, δλδ βάλανο κλπ, κι όχι σε σημείο του μορίου που δεν καλύπτεται απο το προφυλακτικό. Επίσης, ο χρονισμός των δεδομένων παραπέμπει στο δικό μου παραστράτημα, όπως επίσης κι οι καθαρές τελευταίες τις εξετάσεις.Btw, δε διεκδικώ άφεση αμαρτιών, ούτε νουθετώ, απλά προτείνω-καταθέτω κάτι.
Ξαναλέω πως το όλο σκηνικο με την ιερόδουλη ήταν ασφαλές, δλδ το προφυλακτικό ήταν εκεί που έπερεπε απ τη στιγμή που περάσαμε στο στοματικό και μετά.
Επιμένω πως το θέμα που άνοιξα δεν έχει σχέση με το ακάποτο, αλλά ο mod επιμένει να θεωρεί πως ανήκει εδώ, οπότε δυσχαιρένεται η ενημέρωση κι η καταγραφή των δεδομένων. Αλλά προφανώς επειδή κακολογώ τους εντολείς του/αφεντικά του, επιθυμεί την υποβάθμιση της μαρτυρίας μου, "χώνοντάς την" σε ένα άσχετο θεματολόγιο, στο οποίο αυτόματα, πλην λαθεμένα, κανείς εικάζει πως αποτόλμησα κάτι τόσο επικίνδυνο όσο το ακάποτο. Μέχρι να δω κάτι διαφορετικό, θα πιστεύω το παραπάνω που είπα.
@niced αν και δε μπορεί να ελεγθεί και για να μη φανεί πως κάνω διαφήμιση στον εαυτό μου, το αντικείμενό μου είναι νομικής φύσεως, οπότε επέτρεψέ μου να αναγιγνώσκω και α αξιολογώ το νόμο και τις παραβιάσεις του από μια-τουλάχιστον-επαγγελματική σκοπιά. Περιττό να σου πω, πως ο εν λόγω οίκος ανοχής δεν έχει καμιά άδεια λειτουργίας, δεν πληρώνει φόρους, δε φαίνεται πουθενά ποιος και πως το λειτουργεί, και η αγωγή που κατέθεσα πήγε στον ιδιοκτήτη του ακινήτου που ουδεμία σχέση με τη λειτουργία του οικήματός του ως μπουρδέλου έχει. Μόνο να καρπώνεται 5-6000 μηνιαία χωρίς απόδειξη γνωρίζει!