yannisrock
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και κάτι τελευταίο... Σε αυτο το site μπήκα γνωρίζοντας το επίπεδο πολλών και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ, έδινα συμβουλές (πάντα έλεγα να πάνε και σε γιατρό να τους εξετάσει και από κοντά, φυσικά) και ενημερωνόμουν και εγώ για κοπελιές. Έρχομαι Ελλάδα πολύ συχνά βλέπεις και με ενδιαφέρει το άθλημα όπως όλους. Αλλά με ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάντα. Δεν είχα ποτέ λόγο να γράψω κάτι για το οποίο δεν ήξερα και μάρτυρές μου όλα τα παιδιά που βοήθησα (ή τουλάχιστον προσπάθησα να βοηθήσω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ) και τα προηγούμενα ποστ μου που κατά 90% είναι για συμβουλές. Και η αντιμετώπιση από κάποιους του είδους σου ποια είναι? Είτε να σπαμάρουν και να χαλάνε σοβαρά θρεντάκια στο ΥΓΕΙΑ και ΣΕΞ, είτε από έλλειψη γνώσης και ηλιθιότητας να γράφουν ότι τους συμφέρει, είτε για να δικαιολογήσουν τις πρακτικές τους, είτε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους να πάρουν στο κεφάλι τους ανυποψίαστους και αφελείς ανθρώπους που πίστευαν τις ηλιθιότητές τους. Αυτό ήταν, δεν γράφω τίποτα άλλο και μάλλον θα "αποσυρθώ" και θα σου κάνω τη χάρη να το παίζεις γιατρός πίσω από την οθόνη του Η/Υ σου, αφού δεν τα κατάφερες να γίνεις στη πράξη. Έχω το κεφάλι μου ήσυχο και αν και ξέρω ότι πολλοί δεν το εκτιμούν, τον όρκο μου τον τίμησα, τον τιμώ και θα συνεχίσω να το κάνω, παρ'όλη τη βλακεία που κυκλοφορεί εκεί έξω...Τουλάχιστον κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ ξέροντας ότι με τις συμβουλές μου δεν ώθησα κανέναν σε οιαδήποτε απερισκεψία._