Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι τελευταίο... Σε αυτο το site μπήκα γνωρίζοντας το επίπεδο πολλών και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ, έδινα συμβουλές (πάντα έλεγα να πάνε και σε γιατρό να τους εξετάσει και από κοντά, φυσικά) και ενημερωνόμουν και εγώ για κοπελιές. Έρχομαι Ελλάδα πολύ συχνά βλέπεις και με ενδιαφέρει το άθλημα όπως όλους. Αλλά με ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάντα. Δεν είχα ποτέ λόγο να γράψω κάτι για το οποίο δεν ήξερα και μάρτυρές μου όλα τα παιδιά που βοήθησα (ή τουλάχιστον προσπάθησα να βοηθήσω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ) και τα προηγούμενα ποστ μου που κατά 90% είναι για συμβουλές. Και η αντιμετώπιση από κάποιους του είδους σου ποια είναι? Είτε να σπαμάρουν και να χαλάνε σοβαρά θρεντάκια στο ΥΓΕΙΑ και ΣΕΞ, είτε από έλλειψη γνώσης και ηλιθιότητας να γράφουν ότι τους συμφέρει, είτε για να δικαιολογήσουν τις πρακτικές τους, είτε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους να πάρουν στο κεφάλι τους ανυποψίαστους και αφελείς ανθρώπους που πίστευαν τις ηλιθιότητές τους. Αυτό ήταν, δεν γράφω τίποτα άλλο και μάλλον θα "αποσυρθώ" και θα σου κάνω τη χάρη να το παίζεις γιατρός πίσω από την οθόνη του Η/Υ σου, αφού δεν τα κατάφερες να γίνεις στη πράξη. Έχω το κεφάλι μου ήσυχο και αν και ξέρω ότι πολλοί δεν το εκτιμούν, τον όρκο μου τον τίμησα, τον τιμώ και θα συνεχίσω να το κάνω, παρ'όλη τη βλακεία που κυκλοφορεί εκεί έξω...Τουλάχιστον κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ ξέροντας ότι με τις συμβουλές μου δεν ώθησα κανέναν σε οιαδήποτε απερισκεψία._

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Και κάτι τελευταίο... Σε αυτο το site μπήκα γνωρίζοντας το επίπεδο πολλών και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ, έδινα συμβουλές (πάντα έλεγα να πάνε και σε γιατρό να τους εξετάσει και από κοντά, φυσικά) και ενημερωνόμουν και εγώ για κοπελιές. Έρχομαι Ελλάδα πολύ συχνά βλέπεις και με ενδιαφέρει το άθλημα όπως όλους. Αλλά με ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάντα. Δεν είχα ποτέ λόγο να γράψω κάτι για το οποίο δεν ήξερα και μάρτυρές μου όλα τα παιδιά που βοήθησα (ή τουλάχιστον προσπάθησα να βοηθήσω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ) και τα προηγούμενα ποστ μου που κατά 90% είναι για συμβουλές. Και η αντιμετώπιση από κάποιους του είδους σου ποια είναι? Είτε να σπαμάρουν και να χαλάνε σοβαρά θρεντάκια στο ΥΓΕΙΑ και ΣΕΞ, είτε από έλλειψη γνώσης και ηλιθιότητας να γράφουν ότι τους συμφέρει, είτε για να δικαιολογήσουν τις πρακτικές τους, είτε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους να πάρουν στο κεφάλι τους ανυποψίαστους και αφελείς ανθρώπους που πίστευαν τις ηλιθιότητές τους. Αυτό ήταν, δεν γράφω τίποτα άλλο και μάλλον θα "αποσυρθώ" και θα σου κάνω τη χάρη να το παίζεις γιατρός πίσω από την οθόνη του Η/Υ σου, αφού δεν τα κατάφερες να γίνεις στη πράξη. Έχω το κεφάλι μου ήσυχο και αν και ξέρω ότι πολλοί δεν το εκτιμούν, τον όρκο μου τον τίμησα, τον τιμώ και θα συνεχίσω να το κάνω, παρ'όλη τη βλακεία που κυκλοφορεί εκεί έξω...Τουλάχιστον κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ ξέροντας ότι με τις συμβουλές μου δεν ώθησα κανέναν σε οιαδήποτε απερισκεψία._

Φιλε, το να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, δε σημαινει οτι δινεις και σωστη πληροφορηση. ετερον εκατερον.

Μετα, το επιπεδο των αλλων εδω μεσα δε το καταλαβαινω. Αν εξαιρεσεις τον μαλακα τον Lucent, τον Lion και τον Ektor Lopez, οι υπολοιποι μια χαρα διαλογο κανουν και εκφραζουν τους υποχονδριασμους τους και τις φοβιες τους, οπως ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι. Και εγω υποχονδριος ημουν, αλλα σιγα-σιγα το ξεπερναω μεσα απο επιλογες που στηριζονται στη σωστη πληροφορηση.

Εν κατακλειδι, η μεταδωση των ΣΜΝ ειναι ενα θεμα που φερνει πολλες αψιμαχιες και καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις. Εχω προσπαθησει να αντικρουσω με επιστημονικα στοιχεια, που πολλες φορες μπορει να μην ειναι η καλυτερη πηγη αλλα ειναι η μοναδικη πηγη απαντησεων.

Οπως βλεπεις yannisrock, δε σε εχω στη λιστα με τους μαλακες. Αποδεχομαι τη διαφορετικοτητα των αποψεων σου. απλα με προσβαλλεις που με λες βοδι ενω ουσιαστικα ειμαι ενα γλυκο γουρουνακι  :-*

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φιλε, το να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, δε σημαινει οτι δινεις και σωστη πληροφορηση. ετερον εκατερον.

Μετα, το επιπεδο των αλλων εδω μεσα δε το καταλαβαινω. Αν εξαιρεσεις τον μαλακα τον Lucent, τον Lion και τον Ektor Lopez, οι υπολοιποι μια χαρα διαλογο κανουν και εκφραζουν τους υποχονδριασμους τους και τις φοβιες τους, οπως ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι. Και εγω υποχονδριος ημουν, αλλα σιγα-σιγα το ξεπερναω μεσα απο επιλογες που στηριζονται στη σωστη πληροφορηση.

Εν κατακλειδι, η μεταδωση των ΣΜΝ ειναι ενα θεμα που φερνει πολλες αψιμαχιες και καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις. Εχω προσπαθησει να αντικρουσω με επιστημονικα στοιχεια, που πολλες φορες μπορει να μην ειναι η καλυτερη πηγη αλλα ειναι η μοναδικη πηγη απαντησεων.

Οπως βλεπεις yannisrock, δε σε εχω στη λιστα με τους μαλακες. Αποδεχομαι τη διαφορετικοτητα των αποψεων σου. απλα με προσβαλλεις που με λες βοδι ενω ουσιαστικα ειμαι ενα γλυκο γουρουνακι  :-*

Ενας ασχετος τσαρλατανος εισαι που το παιζει γιατρος και δινει συμβουλες πολυ επικυνδινες! Αντε τρεχα τωρα να διαβασεις κατι στο ιντερνετ και ελα να μας τα πεις αυριο!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
4. Προφανώς υπάρχουν και άλλα πολλά, όπως πχ το παλικάρι που λίγες μέρες πριν είπε ότι κόλλησε από στοματικό, προς στιγμήν το βούλωσες και μετά το έριξες ότι δεν μπορεί να ξέρει από που κόλλησε... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ, ΕΣΥ ΠΩς ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΜΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ???ε? Καραγκιοζάκο? Άντε, γιατί αρκετή υπομονή έκανα με την βλακεία σου και αρκετά κράτησα το στόμα μου κλειστό. Με το κάθε βόδι εδώ μέσα που επιμένει ότι ξέρει καλύτερα...

Μαθε να διαβαζεις. Στην αρχη ηταν σιγουρος οτι το κολλησε ετσι και αν δεις μετα τη συζητηση, ο ιδιος το αναιρεσε λεγοντας οτι δεν μπορει να ειναι σιγουρος απο που το κολλησε και πως. Δεν ειπα τιποτα, απλα τον ρωτησα καποιες λεπτομερειες.

Π
δεν πιστευω να εννοεις εμενα...?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
δεν πιστευω να εννοεις εμενα...?

λοιπον παιδια εγω εχω κολλησει χλαμυδια απο τανες...

εδινα και ακαποτα τσιμπουκια τοτε...πιστευω απο κει κολλησα...

πλεον μονο με καποτα τσιμπουκι και κουβαλαω και αντισηπτικα τζελ και μαντηλακια μαζι...

πιστευεις?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
λοιπον παιδια εγω εχω κολλησει χλαμυδια απο τανες...

εδινα και ακαποτα τσιμπουκια τοτε...πιστευω απο κει κολλησα...

πλεον μονο με καποτα τσιμπουκι και κουβαλαω και αντισηπτικα τζελ και μαντηλακια μαζι...

πιστευεις?
μ αρεσει που λες στον αλλο να μαθει να διαβαζει...
παραποιεις αυτα που ειπα για να δημιουργησεις εντυπωσεις...εισαι οντως μεγαλος καραγκιοζης :birdman:

απ το ποστ 860 και μετα εδω(www.bourdela.com/forum/index.php?topic=44590.855]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=44590.855[/url]),ειναι αυτα που ειπα...
ας τα διαβασει οποιος θελει κι ας δει μετα πως τα παραποιησες εσυ,για να καταλβουν τι νουμερο εισαι :birdman:

η εμμονη σου στις μκλιες που λες ,με κανει να σκεφτομαι οτι βγαζεις το ψωμι σου απ αυτους που κολλανε ΣΜΝ...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
μ αρεσει που λες στον αλλο να μαθει να διαβαζει...
παραποιεις αυτα που ειπα για να δημιουργησεις εντυπωσεις...εισαι οντως μεγαλος καραγκιοζης :birdman:

απ το ποστ 860 και μετα εδω(www.bourdela.com/forum/index.php?topic=44590.855]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=44590.855[/url]),ειναι αυτα που ειπα...
ας τα διαβασει οποιος θελει κι ας δει μετα πως τα παραποιησες εσυ,για να καταλβουν τι νουμερο εισαι :birdman:

η εμμονη σου στις μκλιες που λες ,με κανει να σκεφτομαι οτι βγαζεις το ψωμι σου απ αυτους που κολλανε ΣΜΝ...

Ρε φιλε copy-paste εκανα αυτα που εγραψες. Ξεκινησες, με το σιγουρα απο εκει κολλησες και μετα το γυρισες στο πιστευω.

Π

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ρε φιλε copy-paste εκανα αυτα που εγραψες. Ξεκινησες, με το σιγουρα απο εκει κολλησες και μετα το γυρισες στο πιστευω.

Π
σιγουρα κολλησα απο πουτανα.αυτο ειπα...

οχι σιγουρα κολλησα απο ακαποτο τσιμπουκι...

το πιστευω παει στο ακαποτο τσιμπουκι...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

και τωρα που ξαναδιαβασα τα ποστ δεν ειχα γραψει καν "σιγουρα" :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ που το ειδες δεν ξερω.

παντως απο πουτανες το κολλησα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655

Καλα ρε φιλε, εισαι μαλακας τελειως? Διαβασε τι γραφεις και σκεψου λιγο γαμω το ξεσταυρι μου! Εισαι σε λαθος μπλογκ!!!! Υπαρχει μπλογκ που προφανως λεει οτι οι πουτανες ειναι πιο βρωμικες απο τις μη-πουτανες. Το οποιο, κυβερνητικα στατιστικα στοιχεια που εχω παραθεσει στο παρελθον λενε ακριβως το αντιθετο! Αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Εδω, το μπλογκ λεγεται "αναφορες προβληματων απο ακαποτο", OXI "αναφορες στο αν πιστευετε οτι εχετε κολλησει απο ακαποτο". Δεν εχεις στοιχεια η' δεν εχεις παραθεσει στοιχεια οτι κολλησες απο ακαποτο τσιμπουκι.

Οποτε, κοψε τις παπαριες ξεροκεφαλε και μαθε να εκφραζεσαι σωστα!

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
εκανες το γλυκο γουρουνακι να εκνευριστει  :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλα ρε φιλε, εισαι μαλακας τελειως? Διαβασε τι γραφεις και σκεψου λιγο γαμω το ξεσταυρι μου! Εισαι σε λαθος μπλογκ!!!! Υπαρχει μπλογκ που προφανως λεει οτι οι πουτανες ειναι πιο βρωμικες απο τις μη-πουτανες. Το οποιο, κυβερνητικα στατιστικα στοιχεια που εχω παραθεσει στο παρελθον λενε ακριβως το αντιθετο! Αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Εδω, το μπλογκ λεγεται "αναφορες προβληματων απο ακαποτο", OXI "αναφορες στο αν πιστευετε οτι εχετε κολλησει απο ακαποτο". Δεν εχεις στοιχεια η' δεν εχεις παραθεσει στοιχεια οτι κολλησες απο ακαποτο τσιμπουκι.

Οποτε, κοψε τις παπαριες ξεροκεφαλε και μαθε να εκφραζεσαι σωστα!

Π
εγινες ρομπα και τσαντιστηκες?σε καταλαβαινω...

αφου ετσι λεγεται το νημα,συμφωνα με τη λογικη σου θα πρεπε να καταργηθει...αφου δεν ειναι ποτε εφικτο να γνωριζουμε ποτε και πως ακριβως κολλαμε ενα παρασημο.

εγω ανεφερα οτι το κολλησα σε περιοδο που γαμουσα μονο πουτανες με καποτα και εδινα ακαποτα τσιμπουκια...

αλλα επειδη δεν ειμαι απολυτος μαλακοπιτουρας σαν κι εσενα ,ειπα πιστευω οτι το κολλησα απ το ακαποτο τσιμπουκι...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
εγινες ρομπα και τσαντιστηκες?σε καταλαβαινω...

αφου ετσι λεγεται το νημα,συμφωνα με τη λογικη σου θα πρεπε να καταργηθει...αφου δεν ειναι ποτε εφικτο να γνωριζουμε ποτε και πως ακριβως κολλαμε ενα παρασημο.

εγω ανεφερα οτι το κολλησα σε περιοδο που γαμουσα μονο πουτανες με καποτα και εδινα ακαποτα τσιμπουκια...

αλλα επειδη δεν ειμαι απολυτος μαλακοπιτουρας σαν κι εσενα ,ειπα πιστευω οτι το κολλησα απ το ακαποτο τσιμπουκι...

φιλε, εισαι μαναβης?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν εχω καταλαβει γιατι τσακωνεστε και χαλιεστε .... ?

Τι εχετε να αποδειξετε πια ?

Μου κανει πραγματικα εντυπωση ολο αυτο......

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Δεν εχω καταλαβει γιατι τσακωνεστε και χαλιεστε .... ?

Τι εχετε να αποδειξετε πια ?

Μου κανει πραγματικα εντυπωση ολο αυτο......

Δεν τσακωνομαστε, ουτε χαλιομαστε. Απλα υπαρχει προβλημα εκφρασης που ως συνηθως οδηγει σε παρεξηγησεις. Ελλαντα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν τσακωνομαστε, ουτε χαλιομαστε. Απλα υπαρχει προβλημα εκφρασης που ως συνηθως οδηγει σε παρεξηγησεις. Ελλαντα!
Ρε φιλε με συγχωρεις αλλα κι εσυ κοτζαμ επιστημονας (ανοσολογος μικροβιολογος) καθεσαι και κανεις αντιπαραθεσεις εδω λες και εχεις να αποδειξεις κατι ???

Ελεος δηλαδη ..... απλα πες την γνωμη σου επι του θεματος και φευγα....(δεν κανω υποδειξεις)
Σκασιλα σου αν σε ακουσουν η οχι ......
Αν σε ακουσει καποιος εχει καλως, διαφορετικα, κακο του κεφαλιου του !!!!!

Πωωωωωωωωωωωωωωω ρε αδελφακι μου... μανια που την εχετε μερικοι μερικοι.....

Υγ. Μην θεωρησεις οτι σου την λεω με αυτο το ποστ, δεν εχω κατι να μοιρασω μαζι σου.....
Απλα σε καλω να σκεφτεις την θεση σου, βαση αυτων που σπουδασες και να πραξεις αναλογα !!!!!!
Οταν δεις καποιον να εχει καποιες αποριες, για κατι που πιθανον του συμβαινει, πες του δυο, τρια πραγματα και τελος....
Απλα και ξαστερα.....

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ρε φιλε με συγχωρεις αλλα κι εσυ κοτζαμ επιστημονας (ανοσολογος μικροβιολογος) καθεσαι και κανεις αντιπαραθεσεις εδω λες και εχεις να αποδειξεις κατι ???

Ελεος δηλαδη ..... απλα πες την γνωμη σου επι του θεματος και φευγα....(δεν κανω υποδειξεις)
Σκασιλα σου αν σε ακουσουν η οχι ......
Αν σε ακουσει καποιος εχει καλως, διαφορετικα, κακο του κεφαλιου του !!!!!

Πωωωωωωωωωωωωωωω ρε αδελφακι μου... μανια που την εχετε μερικοι μερικοι.....

Υγ. Μην θεωρησεις οτι σου την λεω με αυτο το ποστ, δεν εχω κατι να μοιρασω μαζι σου.....
Απλα σε καλω να σκεφτεις την θεση σου, βαση αυτων που σπουδασες και να πραξεις αναλογα !!!!!!
Οταν δεις καποιον να εχει καποιες αποριες, για κατι που πιθανον του συμβαινει, πες του δυο, τρια πραγματα και τελος....
Απλα και ξαστερα.....

σωστος!

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Yπαρχει στην Αθηνα μπουρδελο οπου στην μεταμεσονυκτια βαρδια δουλευουν δυο κοπελες, η μια εχει λιγο παραπανω απο τα διπλασια χρονια της αλλης. Η μικρη κανει εξετασεις 1 φορα τον μηνα και κανει απλο προγραμμα. Η αλλη κανει τα παντα ολα και εχει πολυ φανατικη πελατεια, εννοειται βεβαια οτι δεν κανει ποτε εξετασεις.
Ο τροπος πληρωμης τους εχει ως εξης: Τα τρια πρωτα γαμησια καθε βαρδιας δεν πληρωνονται ποτε. Το πρωτο για την αστυνομια. Το δευτερο για χλωρινες, καποτες, αποσμητικα, σεντονια, κλπ. Το τριτο για τον υπαλληλακο συγγενη του τσατσου (που ειναι και ο ιδιοκτητης)που κανει διαφορες αγγαριες.
Αξιζει να σημειωθει οτι ο εργοδοτης κοροιδευει την κοπελα που εξεταζεται για ΣΜΝ τακτικα και αποκλειστικα απο δικη της πρωτοβουλια μιας και καποιοι πληρωνονται με τον μηνα ετσι κι'αλλιως για να κανουν τα στραβα ματια.
Αυτο σε ο,τι αφορα τις αναφορες στις στατιστικες που λενε οτι στα μπουρδελα τα κορισια περνουν απο τακτικους ελεγχους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom