Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Συγγνωμη, ποιος σου ειπε οτι εξασκω το επαγγελμα του γιατρου? Καλα, δεν ξερεις να διαβαζεις. Βιολογος ειμαι (με διδακτορικο, απλα στο λεω για να καταλαβεις το επιπεδο σπουδων μου) και καλα θα κανεις να μαθεις την διαφορα....αμα εσυ θες να ακους οτι σου λενε οι γιατροι (πιστευε και μη ερευνα φαση) καντο, σου ειπα εγω οχι? Απλα μην το παιζεις σταυροφορος.....

Αλλα εκτος απο αυτο, απ' οτι βλεπω εισαι ρατσιστης του κερατα, που μιλας για αραπηδες και απ' οτι βλεπω τους θεωρεις και πιο κατω. Αυτο φυσικα, βγαινει και απο τον κομπλεξισμο που βγαζεις....καλα σου την ειπε ο tsafus.....χαλαρωσε γιατι ολο και πιο πολυ βγαζεις στην φόρα τον υπεροχο εαυτο σου.......

Νομιζω οτι τα ατομα που διαβαζουν το θρεντ μπορουν να καταλαβουν ποιος ξερει για τι μιλαει και ποιος οχι.....συνεχιζεις, εδω και αρκετο καιρο να με βγαλεις οτι λεω ψεμματα και οτι το παιζω ειδημων. Για ποιο λογο να πω ψεμματα? Σαν Ελληναρας που εισαι νομιζεις οτι συνομοτω για να σπειρω αρρωστιες? Κατσε καλα Lucent και χαμηλωσε λιγο τους τονους. Αν και δεν το βλεπω διοτι εισαι λιγο μπουμπουνας που θελει σωνει και καλα να βγει σωστος.....

Τωρα, για να εισελθω παλι στην ουσια αυτου του θρεντ, οποιος εχει πληροφοριες και θελει να τις συζητησει, ας τις ποσταρει εδω. Ξαναλεω παιδες, οσο την ψαχνετε τοσο καλυτερα. Εγω εδω μεσα γραφω για να βοηθησω καποιους (και τον εαυτο μου φυσικα, δεν ειμαι ανιδιοτελης) ετσι ωστε να υπαρχει καλη και εγκυρη πληροφορηση. αυτο συμβαινει ΜΟΝΑΧΑ αμα υπαρχει σωστος διαλογος. Οι επιθεσεις σε προσωπικο επιπεδο, δειχνουν ποσο ακαλιεργητος ειναι καποιος.

Π

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το επιπεδο σπουδων σου δεν εχει σημασια με το ποσο μαλακας εισαι που δινεις συμβουλες σε θεματα υγειας χωρις να εισαι γιατρος!!  :headbang: :headbang:

Και εγω μπορει να εχω διδακτορικο σε φιλοσοφια αλλα δεν καθομαι να αντικρουω τον καθε γιατρο εδω μεσα η να βαζω μαλακιες απο το ιντερνετ!!

Το οτι συνεχιζεις να γραφεις ηληθιοτητες σε θεματα υγειας, δειχνει οτι εισαι καλος στο μυαλο και μονο απο ταχυδρομειο μπορει να σου εχουν δωσει διδακτορικο βιολογιας!

Αντε γιατι πολυ ασχοληθηκα μαζι σου, αλλα φοβαμαι οτι οι νεοι που δεν σε ξερουν θα παρουν τις "ιατρικες" συμβουλες σου και θα παθουν καμια ζημια!!

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Ναι γι'αυτό είχα γράψει πολύ παλαιότερα εδώ (πριν 2χρόνια ίσως) και μάλιστα μόλις είχε δημοσιευτεί η πρώτη πλήρης σχετική έρευνα σε έγκριτο διεθνές επιστημονικό περιοδικό.
Υπάρχουν μάλιστα υπόνοιες ότι και ο έρπης στα γεννητικά όργανα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί ακόμα (από την ίδια έρευνα). Πολλά είναι που δεν ξέρουμε για τους HSV και HPV, αλλά με σιγουριά ξέρουμε ότι μεταδίδονται με το στοματικό. Άλλος πιο εύκολα και άλλος πιο δύσκολα και πάντα με κατάλληλες συνθήκες...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ναι γι'αυτό είχα γράψει πολύ παλαιότερα εδώ (πριν 2χρόνια ίσως) και μάλιστα μόλις είχε δημοσιευτεί η πρώτη πλήρης σχετική έρευνα σε έγκριτο διεθνές επιστημονικό περιοδικό.
Υπάρχουν μάλιστα υπόνοιες ότι και ο έρπης στα γεννητικά όργανα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί ακόμα (από την ίδια έρευνα). Πολλά είναι που δεν ξέρουμε για τους HSV και HPV, αλλά με σιγουριά ξέρουμε ότι μεταδίδονται με το στοματικό. Άλλος πιο εύκολα και άλλος πιο δύσκολα και πάντα με κατάλληλες συνθήκες...

YannisRock, να σου στειλω τα δυο pdfs που αναφερονται στο θεμα για τον HPV να πεις τη γνωμη σου? Σου εστειλα και στο θρεντ κονδυλωματα

Δεν γνωριζω πολλα για τον ιο οποτε θα ηταν καλο να ακουσουμε αποψεις....

π

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
YannisRock, να σου στειλω τα δυο pdfs που αναφερονται στο θεμα για τον HPV να πεις τη γνωμη σου? Σου εστειλα και στο θρεντ κονδυλωματα

Δεν γνωριζω πολλα για τον ιο οποτε θα ηταν καλο να ακουσουμε αποψεις....

π

Σου έστειλα πμ
;-)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οκ εστειλα τα λινκ στο μαιλ σου εδω διοτι γαμιεται το JID η' επειδη εχω Chrome. Τα βλεπω τα pdf on screen και τα τυπωνω αλλα δε με αφηνει να τα σωσω ως pdf.

Π

Οκ! θενξ! Σύντομα τα αποτελέσματα! ;-)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

:thumbsup:

Και για πολλους αλλους ιους (εμπολα, ΗIV, πουλερικων.......) οποτε για να κοιμωμαστε ησυχα ΠΡΟΦΥΛΛΑΚΤΙΚΟ η μονογαμιαδες!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

Και για πολλους αλλους ιους (εμπολα, ΗIV, πουλερικων.......) οποτε για να κοιμωμαστε ησυχα ΠΡΟΦΥΛΛΑΚΤΙΚΟ η μονογαμιαδες!!

μη δινεις ακαποτο σε πουλερικα ρε Lucent.... :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

σορρυ, ηταν πολυ αστειο, μου το προσφερες στο πιατο, συγχωρεσε με για αυτην τη στιγμη ιλαροτητας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Εγω γαμω βρε Ποκοχαντα, και προσεχω, εσυ γαμας τιποτα η ακαποτα στην χουφτα σου δινεις??? :think:
Ναί άλλά οί καθοδικές άναθεωρήσεις συνιστούν έναν κίνδυνο βραχυπρόθεσμα.......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

ο.κ.......Δεν έχουμε πεισθεί για τήν έπαπειλούμενη χαλάρωση
είς τόν κίνδυνο....
είναι μία άμφιρρέπουσα κατάσταση , διότι ή διαρκής έναλλαγές χάους και τάξης είναι χαρακτηριστικό πλέον !!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
είς τόν κίνδυνο....
είναι μία άμφιρρέπουσα κατάσταση , διότι ή διαρκής έναλλαγές χάους και τάξης είναι χαρακτηριστικό πλέον !!!!
:2funny: :2funny: :2funny: και εσυ γιατρο θελεις!!  :2funny: :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
είς τόν κίνδυνο....

Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα. Δεν υπαρχει σιγουρια στη ζωη....μοναχα ο θανατος ειναι σιγουρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom