Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Δεν υπαρχει διαλογος σε θεματα υγειας βλακα, και εκει ειναι το βασικο σου προβλημα!! Στα εχουν πει γιατροι εδω μεσα και συνεχιζεις να γραφεις μαλακιες και να παραθετεις ενα σωρα ασχετα. Σου εχω βαλει συμβουλευτικα αρθρα απο το CDC, το κορυφαιο στον κοσμο σε ερευνα, αλλα εσυ τον χαβα σου. Θελεις διαλογο και με το CDC η ξερεις καλυτερα???  :think:

Εισαι μαναβης που το παιζει γιατρος και τιποτα παραπανω. Πηγαινε να συμβουλεψεις τον Παπακωσταντινου μπας και μας βγαλεις απο την χρεωκοπια και ασε τις ιατρικες συμβουλες για πιο σοβαρα ατομα εδω μεσα. Το μονο που μπορει να χαρακτηρηση αυτα που γραφεις ειναι η λεξη αποτυχια.

Οπως εχω πει καλυτερα να σε κανουν μπαν απο θεματα υγειας, για το καλο ολων μας!  :grin:

Ελληναρας κλασσικος...."Δεν υπαρχει διαλογος σε θεματα υγειας βλακα".........φιλε, αστο....το παιζεις σταυροφορος, φαινεσαι απλα μαλακας, ελπιζω να το καταλαβεις. Επισης το υφος σου δειχνει ενα βαθια κομπλεξικο ατομο, χαλαρωσε ρε φιλε, δε θελω να σου φαω την περιοπτη θεση...ρηλαξ!!!

Αναρωτιεμαι τι ηλικα εχεις και δεχεσαι οτι σου δωσουν στι πιατο χωρις να το ψαξεις. Αν εισαι ανω των 40, το καταλαβαινω ως ενα σημειο. Αν εισαι κοντα στα 30 (και ισως πιο κατω), πρεπει να περιμενουμε την επομενη γενια για να αρχισουμε να την ψαχνουμε.....οπως και να 'χει, μπραβο σου που ξερεις πως να μπεις στο ιντερνετ....

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Η μαλακια του εγκεφαλου!!

Ελληναρας κλασσικος...."Δεν υπαρχει διαλογος σε θεματα υγειας βλακα".........φιλε, αστο....το παιζεις σταυροφορος, φαινεσαι απλα μαλακας, ελπιζω να το καταλαβεις. Επισης το υφος σου δειχνει ενα βαθια κομπλεξικο ατομο, χαλαρωσε ρε φιλε, δε θελω να σου φαω την περιοπτη θεση...ρηλαξ!!!

Αναρωτιεμαι τι ηλικα εχεις και δεχεσαι οτι σου δωσουν στι πιατο χωρις να το ψαξεις. Αν εισαι ανω των 40, το καταλαβαινω ως ενα σημειο. Αν εισαι κοντα στα 30 (και ισως πιο κατω), πρεπει να περιμενουμε την επομενη γενια για να αρχισουμε να την ψαχνουμε.....οπως και να 'χει, μπραβο σου που ξερεις πως να μπεις στο ιντερνετ....

Π

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μη μαλώνετε.Δεν αξίζει τον κόπο.Όποιος θέλει να φέει το κεφάλι του δικαίωμά του..Όσοι ξέρετε επι του θέματος προφυλάξτε τουλάχιστον τον εαυτό σας και στα παπάρια σας για τους άλλους.Να κάνουν ότι θέλουν

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα! νομιζω οτι ειναι καλο να δημιουργηθει ενα νεο τοπικ το οποιο θα δινει χρησιμες συμβουλες!

βλεπω οτι πολλα ατομα ειναι τελειως ασχετα για να προστατευσουν τον εαυτο τους και την οικογενεια τους (και εγω ασχετος ειμαι)

χωρις να βαλω το χερι μου στην φωτια νομιζω (προσωπικη αποψη η οποια μπορει να ειναι κ λαθος) οτι περρισοτερο κινδυνευει η κοπελα απο ακαποτο παρα ο αντρας !

οπωτε καποιος που δινει ακαποτο θα πρεπει να γνωριζει την προσωπικη του υγεια για να μην το μεταδιδει στην κοπελα!

τα αφροδισια θεριζουν απο αγνοια μας δυστιχως!

φοβομαστε να παμε σε γιατρους για εξετασεις ! (αιματος, καλλιεργεια και τα λοιπα)

πχ απο οτι γνωριζω τα κονδυλωματα μεταδιδοντε πολυ ευκολα με την πετσετα! οπωτε καποιος που εχει κονδυλωματα και τα αφηνει βαζει σε κινδυνο την οικογενεια του !

οπωτε ενα νοικοκυρεμενο θεμα! με χρησιμες πληροφοριες εξετασεων και εμβολιων θα ειναι καλο πχ το εμβολιο κατα της ηπατιτιδας πρεπει να επαναλαμβανετε ανα 5-7 χρονια (στο περιπου) πολλα ατομα δεν το γνωριζουν και εγω τελευταια το εμαθα με αφορμη ενος κρουσματος ενος διαδυκτιακου φιλου

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Μη μαλώνετε.Δεν αξίζει τον κόπο.Όποιος θέλει να φέει το κεφάλι του δικαίωμά του..Όσοι ξέρετε επι του θέματος προφυλάξτε τουλάχιστον τον εαυτό σας και στα παπάρια σας για τους άλλους.Να κάνουν ότι θέλουν
+100000

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
καλησπερα! νομιζω οτι ειναι καλο να δημιουργηθει ενα νεο τοπικ το οποιο θα δινει χρησιμες συμβουλες!

βλεπω οτι πολλα ατομα ειναι τελειως ασχετα για να προστατευσουν τον εαυτο τους και την οικογενεια τους (και εγω ασχετος ειμαι)

χωρις να βαλω το χερι μου στην φωτια νομιζω (προσωπικη αποψη η οποια μπορει να ειναι κ λαθος) οτι περρισοτερο κινδυνευει η κοπελα απο ακαποτο παρα ο αντρας !

οπωτε καποιος που δινει ακαποτο θα πρεπει να γνωριζει την προσωπικη του υγεια για να μην το μεταδιδει στην κοπελα!

τα αφροδισια θεριζουν απο αγνοια μας δυστιχως!

φοβομαστε να παμε σε γιατρους για εξετασεις ! (αιματος, καλλιεργεια και τα λοιπα)

πχ απο οτι γνωριζω τα κονδυλωματα μεταδιδοντε πολυ ευκολα με την πετσετα! οπωτε καποιος που εχει κονδυλωματα και τα αφηνει βαζει σε κινδυνο την οικογενεια του !

οπωτε ενα νοικοκυρεμενο θεμα! με χρησιμες πληροφοριες εξετασεων και εμβολιων θα ειναι καλο πχ το εμβολιο κατα της ηπατιτιδας πρεπει να επαναλαμβανετε ανα 5-7 χρονια (στο περιπου) πολλα ατομα δεν το γνωριζουν και εγω τελευταια το εμαθα με αφορμη ενος κρουσματος ενος διαδυκτιακου φιλου

Γενικοτερα, η γυναικα ειναι πιο ευκολο να τσιμπησει παρασημο, απο τον αντρα. Μεταξυ ομοφυλοφυλων αντρων, αυτος που παιρνει πιπα η' δινει κωλαρακι, εχει επισης μεγαλυτερες πιθανοτητες να τσιμπησει κατι, σε σχεση με αυτον που γαμει κωλο η' δινει πιπα.

Νομιζω οτι το θρεντ ειναι αρκετα οκ, αμα θελησει καποιος να παρει μαι πρωτη γευση. Ομως, δεν ειναι πανακεια, εφοσον δεν κανει καποιος εξετασεις σχετικα συχνα (αναλογως ποσο συχνα αλλαζει ερωτικους συντροφους).

Τα κονδυλωματα δεν ειναι το πεδιο μου (δεν εχω ασχοληθει ερευνητικα, παρολο που εχω δουλεψει σε hepatitis C, ερπητα και HIV ολα σε σχεση με το ανοσοποιητικο συστημα). Απλα, για να ξεκαθαρισουμε λιγο τη φαση, υπαρχουν 70 διαφορετικα ειδη HPV, εκ των οποιων καποια ειναι μονο για τα γεννετικα οργανα η' μπορει και να προσβαλουν αυτα. Οι μυρμυγκιες για παραδειγμα ειναι ενα ειδος HPV, αλλα δε σημαινει οτι αν εχεις μυρμηγκια, στο χερι, με το σεξ μπορει να τον μεταδωσεις σε καποιον αλλον.

Μα, αυτο ειναι το θεμα φιλε μου. Ακουω εδω μεσα μοναχα για τα κακα του σεξ με ιεροδουλες κλπ, αλλα κανεις δεν ειχε αναφερει οτι υπαρχει εμβολιο (τουλαχιστον απ' οσο εψαξα στο σαιτ). Οι δηθεν γιατροι, δεν ειχαν αναφερει τιποτα. Οταν ειδα οτι καποιος αναφερθηκε στο θεμα, τοτε κατευθειαν ειπα οτι υπαρχει εμβολιο για την Hepatits Β (το οποιο υπαρχει εδω και χρονια!!).

Π

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Το εμβολιο κατα της ηπατιτιδας το εκανα πριν 2 χρονια αφου πριν εκανα εξετασεις!!

αυτο που δεν γνωριζα ειναι οτι πρεπει να επαναληφθει

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Το εμβολιο κατα της ηπατιτιδας το εκανα πριν 2 χρονια αφου πριν εκανα εξετασεις!!

κοιτα, πρωτα πρεπει να πας να δεις τον τιτλο σου (Δηλαδη αν εχεις ακομη αντισωματα). Αν ο τιτλος σου ειναι πανω απο το οριο, τοτε δεν χρειαζεσαι επαναληπτικο. Μη πας να κανεις το εμβολιο αν δεν τσεκαρεις πρωτα, διοτι θα ειναι ανουσιο....και μαλλον πιο ακριβο....

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655

τωρα που το πες θα παω να κανονισω και εγω να δω τον τιτλο μου, το εκανα το εμβολιο πριν 7-8 χρονια οποτε πρεπει να δω τι παιζει  :)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
ναι σωστα αυτο διαβασα και εγω οτι συμφωνα με ερευνες η διαρκεια ειναι γυρω στα 7 χρονια

αλλα χρειαζεται πριν εξετασεις αιματος να δεις τα αντισωματα πριν το επαναληπτικο

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ναι σωστα αυτο διαβασα και εγω οτι συμφωνα με ερευνες η διαρκεια ειναι γυρω στα 7 χρονια

αλλα χρειαζεται πριν εξετασεις αιματος να δεις τα αντισωματα πριν το επαναληπτικο

Είναι 5 χρόνια και ναι θεσ εξετάσεις αφού είναι πολλοί που δε χρειάζεται επαναληπτικό..

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι δεν υπαρχει σωστη πληροφορηση με συνεπεια να θεριζουν τα κρουσματα!

πολλες φορες δεν παρουσιαζουν και συμπτωματα νομιζω καποια αφροδισια!

οπωτε ειναι καλο να κανουμε εξετασεις ουρων,αιματος,καλλιεργεια σπερματος,σπερματοδιαγραμμα να ξερουμε τι γινεται!

εκτος απο αυτες της εξετασεις χρειαζεται και κατι αλλο?  τι εξετασεις χρειαζεται να κανει καποιος για να φανει εαν εχει καποιο αφροδισιο?

αυτα πρεπει να τα γνωριζουμε γιατι εχουμε αγνοια!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλά μην έχεις την εντύπωση ότι εκτός μπουρδέλων είναι πιο καθαρές για γλυφομούνια...

Αν σκεφτείς ότι η πουτάνα χρησιμοποιεί προφυλακτικό κ δεν την χύνουνε ποτέ στο μουνί,η μη ιερόδουλη όμως είναι της προφύλαξης ή πίνει τα αντισυλληπτικά σαν καραμέλες για να ευχαριστιέται το σεξ;;;
Ναι η πουτανα παντα με προφυλακτικο το κανει  :jerking:. Τι λες ρε φιλε αυτες οταν δεν δουλευουν 10 φορες χειροτερα κανουν. Μας δουλευεις. Το + ειναι μονο το οτι κανουν εξετασεις. Εκτος μπουρδελων τι σημαινει;; οτι κανεις one night stand με γυφτησα;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τωρα που το πες θα παω να κανονισω και εγω να δω τον τιτλο μου, το εκανα το εμβολιο πριν 7-8 χρονια οποτε πρεπει να δω τι παιζει  :)

Καλα εσυ "γιατρος" και δεν το ηξερες??  :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Καλα εσυ "γιατρος" και δεν το ηξερες??  :grin:

...και εκει που ελεγα οτι δε θα γινεις πιο κομπλεξικος....με εξεπληξες....λεγε οτι θες πελατακοοοοοοο, οσο κυρος ειχες το χανεις σε αυτο το θρεντ....κριμα, θα μπορουσες να συνεισφερεις με πιο ουσιωδη τροπο  :jerking:

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
...και εκει που ελεγα οτι δε θα γινεις πιο κομπλεξικος....με εξεπληξες....λεγε οτι θες πελατακοοοοοοο, οσο κυρος ειχες το χανεις σε αυτο το θρεντ....κριμα, θα μπορουσες να συνεισφερεις με πιο ουσιωδη τροπο  :jerking:

Π

Καλα εσυ δεν μας ελεγες οτι δουλευεις σαν ανοσιολογος και ερχεσαι σε επαφη με "αιμα" οποτε υποχρεωτικα κανεις το εμβολιο ηπατιτιδας??  Πως και δεν ηξερες οτι καθε 7-8 χρονια πρεπει να κανεις επαναληψη???  :think:

Ποιος ειναι ο καραγκιζης εδω στο θρεντ για υγεια βρε ασχετε?? Εμενα με εκπλησσει που συνεχιζεις να γραφεις οταν στα εχουν πει γιατροι οτι εισαι ασχετος και ασε το κυρος γιατι εισαι μηδεν!! :birdman:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Καλα εσυ δεν μας ελεγες οτι δουλευεις σαν ανοσιολογος και ερχεσαι σε επαφη με "αιμα" οποτε υποχρεωτικα κανεις το εμβολιο ηπατιτιδας??  Πως και δεν ηξερες οτι καθε 7-8 χρονια πρεπει να κανεις επαναληψη???  :think:

Ποιος ειναι ο καραγκιζης εδω στο θρεντ για υγεια βρε ασχετε?? Εμενα με εκπλησσει που συνεχιζεις να γραφεις οταν στα εχουν πει γιατροι οτι εισαι ασχετος και ασε το κυρος γιατι εισαι μηδεν!! :birdman:

Ρε φιλε εννοουσα καλα που μου το θυμησε, διοτι το ειχα ξεχασει και μου ειχαν στειλει ειδοποιητηριο να τσεκαριστω και το ειχα αφησει. Νομιζω οτι ειχα κανει μια αιματολογικη για Hep B, πριν 2-3 χρονια και ημουν οκ σε τιτλο, αλλα δεν ημουν σιγουρος, επρεπε να στειλω φαξ και μπλα μπλα μπλα. Να σου πω ρε Lucent, γιατι να πω ψεμματα για το τι κανω? Καταλαβαινεις οτι εισαι καραγκιοζης με αυτα που λες? Θα συνελθεις?

χαλαρωσε ρε φιλε, γαμιεται η φημη σου........μη μου παθεις και τιποτα, τοσα κιλα μαλακας που εισαι

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε φιλε εννοουσα καλα που μου το θυμησε, διοτι το ειχα ξεχασει και μου ειχαν στειλει ειδοποιητηριο να τσεκαριστω και το ειχα αφησει. Νομιζω οτι ειχα κανει μια αιματολογικη για Hep B, πριν 2-3 χρονια και ημουν οκ σε τιτλο, αλλα δεν ημουν σιγουρος, επρεπε να στειλω φαξ και μπλα μπλα μπλα. Να σου πω ρε Lucent, γιατι να πω ψεμματα για το τι κανω? Καταλαβαινεις οτι εισαι καραγκιοζης με αυτα που λες? Θα συνελθεις?

χαλαρωσε ρε φιλε, γαμιεται η φημη σου........μη μου παθεις και τιποτα, τοσα κιλα μαλακας που εισαι

Π

Ποιος εχει την φημη βρε Ποκοχαντα!!  :2funny: Εσυ δεν εχεις πεταξει απο τα μεγαλυτερα μαργαριταρια εδω στο θρεντ........η ηπατιτιδα Β δυσκολα κολλαει  :headbang:, δεν κολλας ΣΝΜ απο ακαποτο στοματικο  :headbang: και μην σου βαλω την συνολικη λιστα.  :grin:

Τετοιο κομπογιανιτη δεν εχει δει το σαιτ!! Ααααααααααα περνα και απο το γραφειο μου στην Πανεπηστημιου, θα σου εχω ενα τσαμπα εισητηριο χωρις επιστροφη για Λαγος Νιγηριας, για να δινεις οσες ιατρικες συμβουλες θελεις στους αραπηδες. Που ξερεις μπορει και να σου δωσουν και κανενα ιατρικο πτυχιο εκει!!  :grin:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
συγνωμη το οτι καποιος ειναι γιατρος παει να πει οτι δεν ειναι ανθρωπος και δεν μπορει να ξεχασει ποτε θα κανει επαναληπτικο?

εαν μπορεις να δωσεις χρησιμες συμβουλες σαν γιατρος που εισαι δωσε!! την κακια σου κρατα την για το γηπεδο!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
συγνωμη το οτι καποιος ειναι γιατρος παει να πει οτι δεν ειναι ανθρωπος και δεν μπορει να ξεχασει ποτε θα κανει επαναληπτικο?

εαν μπορεις να δωσεις χρησιμες συμβουλες σαν γιατρος που εισαι δωσε!! την κακια σου κρατα την για το γηπεδο!

Ποια κακια βρε φιλε??? Μονο το επαναληπτικο σε στραβωσε??? Ο ανθρωπος δεν ειναι γιατρος, ουτε διπλωμα για εξασκηση επαγγελματος εχει. Κομπογιανιτης ειναι, γιατρος ουαναμπι!! Ουτε εγω γιατρος ειμαι αλλα φροντιζω να πληροφορουμαι συχνα απο γιατρους σε σοβαρα θεματα υγειας.

Γιατι δεν παρακολουθεις τι εχουν γραψει γιατροι εδω στο θρεντ για τις συμβουλες που δινει?? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom