Νέα

αν μας κοψουν το ρευμα λογω χαρατσιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
ναι σε λιγο θα μας πειτε να παρουμε γεννητρια με πυτηνικο αντιδραστηρα με χρηση πλουτανιου οποτε με λιγο πλουτονια θα εχουμε ρυμα για μια ζωη!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Χμμμμ γεννήτρια μετατροπής φυσικού αερίου σε ρεύμα σαν αυτό που έχουμε για θέρμανση δεν παίζει?

Δεν το ξέρω καθόλου το θέμα με το φυσικό αέριο και τι δυνατότητες υπάρχουν στην αγορά.

Υπάρχουν οικονομικότερες λύσεις για θέρμανση.

Και τα πάνελς υπερύθρων και τα επαγωγικά πηνία εξασφαλίζουν πολύ φτηνότερη θέρμναση από το αέριο.

Ενδεικτικό κόστος.
Σπίτι 100 τ.μ. φουλ θέρμανση όλο το 24ωρο με 3-4 ευρώ.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
 Δεν το ξέρω καθόλου το θέμα με το φυσικό αέριο και τι δυνατότητες υπάρχουν στην αγορά.

Υπάρχουν οικονομικότερες λύσεις για θέρμανση.

Και τα πάνελς υπερύθρων και τα επαγωγικά πηνία εξασφαλίζουν πολύ φτηνότερη θέρμναση από το αέριο.

Ενδεικτικό κόστος.
Σπίτι 100 τ.μ. φουλ θέρμανση όλο το 24ωρο με 3-4 ευρώ.

Δεν μιλάω για θέρμανση. Αλλά για μετατροπή του φυσικού αερίου του παρόχου σε ρεύμα στο σπίτι χωρίς να χρείαζεται να πληρώνεις στην δεη λογαριασμό!
Μιας και είπες πανελς υπέρυθρων για πες κάνα καλό.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν μιλάω για θέρμανση. Αλλά για μετατροπή του φυσικού αερίου του παρόχου σε ρεύμα στο σπίτι χωρίς να χρείαζεται να πληρώνεις στην δεη λογαριασμό!
Μιας και είπες πανελς υπέρυθρων για πες κάνα καλό.

Θα πρέπει να το γκουγκλάρεις στο ίντερνετ. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια γεννήτρια στην αγορά.

Τα πάνελς υπερύθρων είναι νέα τεχνολογία. Είναι σαν να έχεις σώματα καλοριφέρ. Δουλεύουν με ρεύμα και μπαίνουν είτε στον τοίχο είτε στο ταβάνι.
Ζεσταίνουν πολύ καλά. Χρησιμοποιούνται πολύ στις Σκανδιναυικές χώρες, που έχουν πολύ κρύο, οπο΄τε είναι καλή λύση.

Για ένα χώρο 40τ.μ. ένα πάνελ παίζει κάπου στα 500-600 ευρώ αγορά.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Θα πρέπει να το γκουγκλάρεις στο ίντερνετ. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια γεννήτρια στην αγορά.

Τα πάνελς υπερύθρων είναι νέα τεχνολογία. Είναι σαν να έχεις σώματα καλοριφέρ. Δουλεύουν με ρεύμα και μπαίνουν είτε στον τοίχο είτε στο ταβάνι.
Ζεσταίνουν πολύ καλά. Χρησιμοποιούνται πολύ στις Σκανδιναυικές χώρες, που έχουν πολύ κρύο, οπο΄τε είναι καλή λύση.

Για ένα χώρο 40τ.μ. ένα πάνελ παίζει κάπου στα 500-600 ευρώ αγορά.

Ξέρω τι είναι πανελ και θερμοπομποί. Με ενδιαφέρει αν υπάρχει κάνα καλό στην αγορά που το έχεις και εσύ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ξέρω τι είναι πανελ και θερμοπομποί. Με ενδιαφέρει αν υπάρχει κάνα καλό στην αγορά που το έχεις και εσύ.

Χτύπα στο ίντερνετ ΑΡΜΟΝΙΑ ENERGY. Κορυφαία εταιρεία στο χώρο.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω. Κι εμένα άλλοι μου την σύστησαν σαν την καλύτερη με καλή τεχνογνωσία.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
  Χτύπα στο ίντερνετ ΑΡΜΟΝΙΑ ENERGY. Κορυφαία εταιρεία στο χώρο.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω. Κι εμένα άλλοι μου την σύστησαν σαν την καλύτερη με καλή τεχνογνωσία.

Ε τότε άστο. Σκεφτόμουν κάνα AEG γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια αλλά είναι πανάκριβα και Γερμανικά.  >:(

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1

το βρηκα στο yutube , δινει οδηγιες για την επανασυνδεση του ρευματος
νομιζω εχει ενδιαφερον αλλα θελει προσοχη
Ουτε για πλακα μην το κανετε, την επομενη φορα θα σας ξηλωσουν το ρολοι.
Χιλιες φορες να πειραξετε το ρολοι και να κλεψετε για καποιο διαστημα ρευμα παρα να κανετε αυτο που δειχνει το βιντεο. Μην ρωτας γιατι στο λεω, αλλα το πρωτο ειναι παρανομο το δευτερο λογικο και μονιμο... στην ελλαδα ζεις!

Επισκέπτης
Χιλιες φορες να πειραξετε το ρολοι και να κλεψετε για καποιο διαστημα ρευμα παρα να κανετε αυτο που δειχνει το βιντεο. Μην ρωτας γιατι στο λεω, αλλα το πρωτο ειναι παρανομο το δευτερο λογικο και μονιμο... στην ελλαδα ζεις!

τι παρανομο ρε γαμω τη πουτανοδεη τους θα μου κλασουν ταρχιδια παρανομη ειναι η γαμοδεη οχι εγω

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
το θεμα ειναι που παροτι που θα βαλεις την ασφαλεια και θα εχεις ρευμα οι αριθμοι στο ρολοι θα γυριζουν με αποτελεσμα ο ελεγκτης οταν τσεκαρει τους τελευταιους αριθμους με την διαφορα να καταλαβει τι παιχτηκε.
μηπως ξερει κανεις το κολπο με τον μαγνητη ωστε να μην γυρνανε τα νουμερα?

Επισκέπτης
το θεμα ειναι που παροτι που θα βαλεις την ασφαλεια και θα εχεις ρευμα οι αριθμοι στο ρολοι θα γυριζουν με αποτελεσμα ο ελεγκτης οταν τσεκαρει τους τελευταιους αριθμους με την διαφορα να καταλαβει τι παιχτηκε.

:2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και που να μπουν και οι αυξήσεις στα τιμολόγια...
Ε ρε κλαμαααααααα

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Αν εχεις φιλαρακι ηλεκτρολογο θα σου πει εκεινος το μαγικο κολπο. Βεβαια δεν το ξερουν ολοι.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Όταν σπούδαζα Ιταλία στους παλιούς κυρίως μετρητές , που ήταν μέσα στο σπίτι καί όχι π.χ. σε κοινόχρηστο χώρο ή σε αυλή , χρησιμοποιούσαν καί μαγνήτη καί καρφίτσα για να μπλοκάρουν την ροδέλα του μετρητή αλλά ο μέν μαγνήτης δεν ήταν καί πολύ αποτελεσματικός με την δε καρφίτσα έπρεπε να μην φαίνεται ή τρύπα που άνοιγε , μάλιστα μια κοπέλα την ανακαλύψανε καί την απελάσανε ! το πιο αποτελεσματικό ήταν μ'ένα κομμάτι ταινία (φίλμ ) που το περνούσαμε κάτω απο το τζαμάκι του μετρητή καί έτσι μπλοκάραμε την ροδέλα , καί έτσι απο εκεί που πληρώναμε τα μαλλιοκέφαλα μας μας ερχόντουσαν καί πιστωτικοί λογαριασμοί μαζί με συγχαρητήρια απο την αντίστοιχη Δ.Ε.Η. της Ιταλίας για ορθή κατανάλωση ρεύματος  :2funny: :2funny: :2funny: μόνο μια φορά πήγε να μου φύγει ή μαγκιά γιατί τράβηξα απότομα την ταινία μ' αποτέλεσμα να φύγει απο την βάση ό άξονας της ροδέλας  :jerking: αλλά ευτυχώς το φτιάξαμε  καί όλα καλά :dancing: :dancing: !!

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Έχει απαγορευτεί να σου κόψουν το ρεύμα εξαιτίας απλήρωτων χαρατσιών., οπότε τζάπα κόπος.
εχουν κοψει σε πολυ κοσμο το ρευμα και αρνουνται και το διακανονισμο ,οταν ειναι δευτερη φορα ,αν δηλαδη δεν εισουν συνεπης στον πρωτο.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Ψιτ μην λες βλακείες και τρομάζεις το κόσμο!
Άκου σου ξηλώνουν το μετρητή! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ακουμπήσει τον μετρητή.

25 και 35 αμπερ είναι οι λεπτες ασφάλειες μέσα στον μετρητή. Αν στις πάρουν πας σε μαγαζί σκας πενήντα λεπτά αγοράζεις άλλες και τις βάζεις.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
ενημερωτικα εγω βρηκα την υγεια μου με ευκολο κολπακι και χρεωνομαι πλεον τα μισα. ;) ;) ;)
μια χαρα .θα εχω πλεον τα infrared panel ολη μερα ανοικτα στην υγεια της δεη :dancing:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
:pipa2:
ενημερωτικα εγω βρηκα την υγεια μου με ευκολο κολπακι και χρεωνομαι πλεον τα μισα. ;) ;) ;)
μια χαρα .θα εχω πλεον τα infrared panel ολη μερα ανοικτα στην υγεια της δεη :dancing:

δε μας το λες να το μάθουμε και εμείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom