Νέα

αν μας κοψουν το ρευμα λογω χαρατσιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ψιτ μην λες βλακείες και τρομάζεις το κόσμο!
Άκου σου ξηλώνουν το μετρητή! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ακουμπήσει τον μετρητή.

25 και 35 αμπερ είναι οι λεπτες ασφάλειες μέσα στον μετρητή. Αν στις πάρουν πας σε μαγαζί σκας πενήντα λεπτά αγοράζεις άλλες και τις βάζεις.

αυτό με τις ασφάλειες 25-35 αμπέρ είναι για τα παλιά ρολόγια... τα καινούργια έχουν ασφάλεια όπως ο πίνακας του σπιτιού μας... ανοίγεις το κουτί που είναι το ρολόι και απλά γυρνάς το διακόπτη... Υπάρχει περίπτωση αν πέσεις σε μουνάπανο υπάλληλο, να σου βγάλει το καλώδιο ρεύματος από το ρολόι... (στα καινούργια)... δεν είναι τίποτα... απλά το βάζεις πάλι μέσα στη τρύπα και βιδώνεις τη βίδα να κάνει επαφή...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ο μετρητης ειναι ιδιοκτησια της ΔΕΗ .Οποιαδηποτε  επεμβαση είναι παράνομη και έχει σοβαρες ποινικες κυρωσεις και διοικηικές. Καλα δεν έχετε δει οτι σε ρολογια που έιναι κομμενα μετα απο καποιο διαστημα παιρνουν και το κουτι και ολα;

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
ενημερωτικα εγω βρηκα την υγεια μου με ευκολο κολπακι και χρεωνομαι πλεον τα μισα. ;) ;) ;)
μια χαρα .θα εχω πλεον τα infrared panel ολη μερα ανοικτα στην υγεια της δεη :dancing:

ελπιζω να μην ενοεις τον εξοικονομητη ρευματος που πουλανε

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ο μετρητης ειναι ιδιοκτησια της ΔΕΗ .Οποιαδηποτε  επεμβαση είναι παράνομη και έχει σοβαρες ποινικες κυρωσεις και διοικηικές. Καλα δεν έχετε δει οτι σε ρολογια που έιναι κομμενα μετα απο καποιο διαστημα παιρνουν και το κουτι και ολα;
Το κουτί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδιοκτησία ΔΕΗ, γιατί στο χρεώνουν (το πουλάνε) όταν πας να βάλεις ρεύμα για πρώτη φορά. Το θυμάμαι, γιατί πήγα εγώ στη ΔΕΗ και το πήρα όταν έβελα ρεύμα στο σπίτι μου.
Το ρολόϊ δεν θυμάμαι, πρέπει να ψάξω να δω τα τότε χαρτιά τι λένε, αλλά πιθανότατα είναι ιδιοκτησία ΔΕΗ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ενημερωτικα εγω βρηκα την υγεια μου με ευκολο κολπακι και χρεωνομαι πλεον τα μισα. ;) ;) ;)
μια χαρα .θα εχω πλεον τα infrared panel ολη μερα ανοικτα στην υγεια της δεη :dancing:
παπαρια μαντολες

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Το κουτί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδιοκτησία ΔΕΗ, γιατί στο χρεώνουν (το πουλάνε) όταν πας να βάλεις ρεύμα για πρώτη φορά. Το θυμάμαι, γιατί πήγα εγώ στη ΔΕΗ και το πήρα όταν έβελα ρεύμα στο σπίτι μου.
Το ρολόϊ δεν θυμάμαι, πρέπει να ψάξω να δω τα τότε χαρτιά τι λένε, αλλά πιθανότατα είναι ιδιοκτησία ΔΕΗ.

το ρολοι το εχεις πληρωσει αλλα εαν για καποιο λογο καταργηθει η ηλεκτροδοτηση εντελως,πχ κατεδαφιση του ακινητου   η κανεις παρεμβαση στο ρολοι και στον μετρητη βασει του συμβολαιου το επιστρεφεις  και λεφτα δεν παιρνεις πισω  

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σε μια επίσημη διακοπή που εκανα ο υπάλληλος της ΔΕΗ το μονο που εκανε ηταν να γυρίσει το ρελε του ρόλογιου , τιποτα αλλο, συνεπώς γυρνας ρελε, εχεις ρευμα, οποτε θες.
Αυτη την νεα ΔΕΗ θα ειναι απατεωνια σαν τις αλλες?

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Ψιτ μην λες βλακείες και τρομάζεις το κόσμο!
Άκου σου ξηλώνουν το μετρητή! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ακουμπήσει τον μετρητή.

25 και 35 αμπερ είναι οι λεπτες ασφάλειες μέσα στον μετρητή. Αν στις πάρουν πας σε μαγαζί σκας πενήντα λεπτά αγοράζεις άλλες και τις βάζεις.
Ασε απληρωτο των λογαριασμο και αφου στο κοψουν πηγαινε να το συνδεσης μονος (οπως εκανα εγω) οταν δουν απο της μετρησης οτι καταναλωνεις ρευμα ενω σου το εκοψαν πες μου σε σενα σου ξανα βγαλαν την ασφαλεια η σου πηραν το ρολοι.
Ειμαι παθων δεν στα γραφω ετσι, απλα μετα απο αυτο εμαθα απο φιλο πως μπορω να κλεβω ρευμα χωρις να φαινεται, οπως και κανω αραια που και που.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom