FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 827
- Πόντοι
- 81
Είναι όλοι μα όλοι πουλημενοι και ξεφτίλες. Αποχή στο 99 της εκατό
Η αποχή ευνοεί πάντοτε τα μεγάλα κόμματα! Διάλεξε ένα από τα 2 κόμματα των άκρων που είναι στη Βουλή και ψήφησε (Κ.Κ.Ε ή Χ.Α). Οι κυβερνώντες πάντοτε φοβούνται τα άκρα! (Για την Ιστορία, ο Χίτλερ δεν ήταν ακραίος αφού το 1936 τον ψήφησε και τον ακολούθησε το 88% των Γερμανών!).Είναι όλοι μα όλοι πουλημενοι και ξεφτίλες. Αποχή στο 99 της εκατό
Ενα ποσταρισμα ακυρο απο την αρχη ως το τελος.Η αποχή ευνοεί πάντοτε τα μεγάλα κόμματα! Διάλεξε ένα από τα 2 κόμματα των άκρων που είναι στη Βουλή και ψήφησε (Κ.Κ.Ε ή Χ.Α). Οι κυβερνώντες πάντοτε φοβούνται τα άκρα! (Για την Ιστορία, ο Χίτλερ δεν ήταν ακραίος αφού το 1936 τον ψήφησε και τον ακολούθησε το 88% των Γερμανών!).
Η αποχή ευνοεί πάντοτε τα μεγάλα κόμματα! Διάλεξε ένα από τα 2 κόμματα των άκρων που είναι στη Βουλή και ψήφησε (Κ.Κ.Ε ή Χ.Α). Οι κυβερνώντες πάντοτε φοβούνται τα άκρα! (Για την Ιστορία, ο Χίτλερ δεν ήταν ακραίος αφού το 1936 τον ψήφησε και τον ακολούθησε το 88% των Γερμανών!).
Εγω θελω να μου πει, πού ειδε εκλογες στη Γερμανια το 1936, αφου οι τελευταιες εγιναν το 1933 όπου πηρε ο Χιτλερ το 44%...σιγά μην τον ψήφισε και το 98%...
αλεξ σου εχω ωκεανο πιρφορισματος με χιλιαδες εξοργισμενες ελλεηνιδες που τους ειπε καποιος τυπος οτι ειναι χαλια στη θαλασσαχοντρε
Εγω θελω να μου πει, πού ειδε εκλογες στη Γερμανια το 1936, αφου οι τελευταιες εγιναν το 1933 όπου πηρε ο Χιτλερ το 44%...
Εγω θελω να μου πει, πού ειδε εκλογες στη Γερμανια το 1936, αφου οι τελευταιες εγιναν το 1933 όπου πηρε ο Χιτλερ το 44%...
Τι λες βρε ανθρωπε? Τι να καταλαβω τωρα απο αυτο?αλεξ σου εχω ωκεανο πιρφορισματος με χιλιαδες εξοργισμενες ελλεηνιδες που τους ειπε καποιος τυπος οτι ειναι χαλια στη θαλασσα
Έγιναν 2 δημοψηφίσματα χωρίς βία και νοθεία. Μετά το 1936 μόνο το 12% των Γερμανών ήταν αντίθετο στον Χίτλερ και τους Ναζί!Εγω θελω να μου πει, πού ειδε εκλογες στη Γερμανια το 1936, αφου οι τελευταιες εγιναν το 1933 όπου πηρε ο Χιτλερ το 44%...
δες νημα τι τρεχει με ελλεηνιδεςΤι λες βρε ανθρωπε? Τι να καταλαβω τωρα απο αυτο?
Ναι το ειδα, βλεπω ειναι και συναδελφος δικηγορος ο τύπος. Χοντρες μαλακιες ειπε.δες νημα τι τρεχει με ελλεηνιδες
Σοβαρεψου. Εστω λιγο.Έγιναν 2 δημοψηφίσματα χωρίς βία και νοθεία. Μετά το 1936 μόνο το 12% των Γερμανών ήταν αντίθετο στον Χίτλερ και τους Ναζί!
δε χωθηκες ακομα? εχει χιλες εξοργισμενες ορκες που περιμενουν εναν πιρφορο να τους πει πως τα 700 κιλα δε μετρανε μπροστα στο χαρακτηραΝαι το ειδα, βλεπω ειναι και συναδελφος δικηγορος ο τύπος. Χοντρες μαλακιες ειπε.
δεν το πηρε χαμπαρι μαλλον....δε χωθηκες ακομα? εχει χιλες εξοργισμενες ορκες που περιμενουν εναν πιρφορο να τους πει πως τα 700 κιλα δε μετρανε μπροστα στο χαρακτηρα
ωραια τα ειπε,παροτι δικηγορος...Ναι το ειδα, βλεπω ειναι και συναδελφος δικηγορος ο τύπος. Χοντρες μαλακιες ειπε.
Τι ακριβως περιμενες να του πουν? Μπραβο καλα τα ειπες?Αυτος προφανως αυτο ηθελε, να προκαλεσει αντιδραση. Τα καταφερε.δε χωθηκες ακομα? εχει χιλες εξοργισμενες ορκες που περιμενουν εναν πιρφορο να τους πει πως τα 700 κιλα δε μετρανε μπροστα στο χαρακτηρα
πρεπει να τον κανουμε επιτιμο μελος του σαη τον τυποωραια τα ειπε,παροτι δικηγορος...
σε βλεπω πολυ ντεφορμε τυπε ... :SΤι ακριβως περιμενες να του πουν? Μπραβο καλα τα ειπες?Αυτος προφανως αυτο ηθελε, να προκαλεσει αντιδραση. Τα καταφερε.
περιμενει γραμμη απο αδωνη για να τοποθετηθεισε βλεπω πολυ ντεφορμε τυπε ... :S