Νέα

Αν γυρίζαμε στη δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Moscowita
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 974
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Γιατι, θα με ψηφιζες?
Κακα τα ψεματα Αλεξ,αλλα μονο αν αναλαβει η "Καραμανλικη πτερυγα" της ΝΔ θα δουμε ασπρη μερα....
Ο μπουφος ο Κουλης τα εσπασε με Ιβαν,και οι Ρωσοι πανε πακετο,αν τα σπασεις με εναν τα σπας με ολους...
Δυστυχως ή ευτυχως υπαρχουν πολλοι "μεγαλοι" που συμπαθουν τον χοντρο,αν και αυτος δεν θελει την εξουσια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τύπε, πού ακριβως αποδειχθηκε η μεγαλη επιστημοσύνη του Βαρουφακη? Ειχε την τυχη να αναλαβει υπουργειο οικονομικων και ειχε την ευκαιρια να αποδειξει την αξια του. Και αντ' αυτου γελοιοποιηθηκε.
οι μόνοι που γελοιοποιηστε είστε όσοι ακομη πιστεύετε σε ένα χρεωκοπημενο κόμμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
και είναι ο Βαρουφάκης τεράστιος επιστήμονας και οικονομολόγος.οτι είχε πει και φώναζε βγήκε μέχρι κεραίας.η μεγάλη του μαλακια ήταν ότι ασχολήθηκε με την πολιτική και προσπάθησε να κάνει κάτι καλό για τον μαλακα τον Έλληνα.

Ακομα ρε πουστη μου;;;  :jerking:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Μου εχει λειψει αυτο το αβαταρ με το πολυαμορους τύπε. Κακως το αλλαξα.
ησουν αριβιστας κνιτης γιαυτο εχασες και το αβαταρ και την ιωαννα

%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%91+%CE%93%CE%9A.JPG

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οι μόνοι που γελοιοποιηστε είστε όσοι ακομη πιστεύετε σε ένα χρεωκοπημενο κόμμα

H προταση του Σοιμπλε ηταν η σωστοτερη. Τον δε Τσιπρα, οπως σωστα εννοει και το αρθρο δε τον υπονομευσε κανενας ελληνικος λαος αλλα ο ιδιος ο Τσιπρας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
H προταση του Σοιμπλε ηταν η σωστοτερη. Τον δε Τσιπρα, οπως σωστα εννοει και το αρθρο δε τον υπονομευσε κανενας ελληνικος λαος αλλα ο ιδιος ο Τσιπρας.

Η σωστοτερη για αυτους. Οχι για την Ελλαδα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κανεις λαθος. Το προβλημα της Ελλαδας δεν ειναι το νομισμα. Ουτε το χρεος ειναι το προβλημα της Ελλαδας.

το ξερω πολυ καλα ποιο ειναι το προβλημα της Ελλαδας.
Ωστοσο απο τις οποιες επιλογες που ειχαμε, μπροστα μας δηλαδη μνημονια και παραμονη στη Ευρω, ατακτη χρεοκοπια κλπ, αυτη της συναινετικης εξοδου ηταν η καλυτερη.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
αλεξ οταν γινεις πρωθυπουργος να παρεις ΥπΟικ τον ιπποτη  :headbaning1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ωστοσο απο τις οποιες επιλογες που ειχαμε, μπροστα μας δηλαδη μνημονια και παραμονη στη Ευρω, ατακτη χρεοκοπια κλπ, αυτη της συναινετικης εξοδου ηταν η καλυτερη.
Ελα, αηδίες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506

Η παραμονη στο Ευρω και την Ευρωζωνη καθως και ΠΙΣΤΗ εφαρμογη των μνημονιων ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Και για καποιους που με κραζουν για την εμμονη μου οτι πρεπει ΜΑΖΙΚΑ να ψηφισουμε ΝΔ για αυτοδυναμη κυβερνηση να επαναλαβω οτι ειμαι φανατικα πολεμιος και εχω ριξει απειρο μπινελικι σε ΓΑΠ -Σαμαρα και οποιον αλλο χρησιμοποιησε τα ρημαδια τα ισοδυναμα που λειτουργησαν εις βαρος μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom