Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Θελουμ Bill Clinton στην προεδρια
3 τα χαράματα και η Φλόριντα.
Ποσο πιθανο ειναι να ξερουν κατι παραπανω?Όλοι μου οι συγγενείς και φίλοι στην Αμερική, ψηφίζουν αυτή τη στιγμή τον Τρόμπα. :Sαν είσαι έλληνας δε και υποστηρίζεις τον φιλότουρκο Trump σίγουρα θα υπάρχει σοβαρή διανοητική καθυστέρηση
Trump all the way, 4 more years και τέτοια. :S
Απ' ότι μου έλεγαν όλο αυτό το διάστημα, όλη γενικώς η Ελληνική κοινότητα, ψηφίζει Trump. :S
Ισχύει για όλους τους Έλληνες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν Αμερική.
Είναι τα ίδια ακριβώς γίδια που αν αφήσουμε να ψηφίσουν Έλληνες μετανάστες, θα πάνε σωρηδών και θα ψηφίσουν ΝΔ!
Στο οτι θα ψηφιζαν ΝΔ στην Ελλαδα αναφερομουνΠοσο πιθανο ειναι να ξερουν κατι παραπανω?Όλοι μου οι συγγενείς και φίλοι στην Αμερική, ψηφίζουν αυτή τη στιγμή τον Τρόμπα. :Sαν είσαι έλληνας δε και υποστηρίζεις τον φιλότουρκο Trump σίγουρα θα υπάρχει σοβαρή διανοητική καθυστέρηση
Trump all the way, 4 more years και τέτοια. :S
Απ' ότι μου έλεγαν όλο αυτό το διάστημα, όλη γενικώς η Ελληνική κοινότητα, ψηφίζει Trump. :S
Ισχύει για όλους τους Έλληνες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν Αμερική.
Είναι τα ίδια ακριβώς γίδια που αν αφήσουμε να ψηφίσουν Έλληνες μετανάστες, θα πάνε σωρηδών και θα ψηφίσουν ΝΔ!
Πόσο πιθανό να ξέρουν κάτι παραπάνω τα γίδια-έλληνες-μετανάστες που ψηφίζουν Trump στις ΗΠΑ;
Καθόλου όμως...
Πιο παράξενο εκλογικό σύστημα δεν πρέπει να υπάρχει αλλού στον κόσμο.3 τα χαράματα και η Φλόριντα.
Η διαφορά είναι ότι στις περίπου στις 3μιση η Φλόριντα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των επιστολικών ψήφων γιατί η καταμέτρηση έχει αρχίσει 40 ημέρες πριν.
Αν και αναμένεται ότι στις επιστολικές ψήφους οι Δημοκρατικοί θα έχουν την πλειοψηφία στην Φλόριντα και παντού το μέγεθος της διαφοράς θα μας δώσει μία πρώτη εκτίμηση για το που πάει η Φλόριντα και γενικά όλες οι εκλογές.
Αν φανεί από νωρίς ότι την Φλόριντα την παίρνει ο Μπάϊντεν τότε τελειώνουμε την μπύρα μας, φοράμε πυτζαμούλες και πάμε για νάνι.
Τα άτομα έχουν μείνει στο 1787. :SΠιο παράξενο εκλογικό σύστημα δεν πρέπει να υπάρχει αλλού στον κόσμο.
Το μεγκα εχει μεινει στην προηγουμενη δεκαετιαΠαγκαλος με Κανελλη τωρα στο Mega
Ζει ακόμα αυτή η κόκκινη κοπριά; :SΚανελλη τωρα στο Mega
για τον Παγκαλο σου φαινεται νορμαλ τυπεΖει ακόμα αυτή η κόκκινη κοπριά; :SΚανελλη τωρα στο Mega
Το μεγκα εχει μεινει στην προηγουμενη δεκαετιαΠαγκαλος με Κανελλη τωρα στο Mega
Σε σχέση με το λεσβιο-χριστιανο-κουμμούνι, ο χοντρός είναι ο ορισμός της κανονικότητας. :Sγια τον Παγκαλο σου φαινεται νορμαλ τυπε
Φλωρινιωτης κανονικα τυπεΣε σχέση με το λεσβιο-χριστιανο-κουμμούνι, ο χοντρός είναι ο ορισμός της κανονικότητας. :Sγια τον Παγκαλο σου φαινεται νορμαλ τυπε
Ο Δέσποινας στην ΕΡΤ, πως σου φαίνεται τύπε; :S
Γοητευτικός δεν είναι; :S
τυπε κομμουνι το χαιδεμενο του φρυδια ?Σε σχέση με το λεσβιο-χριστιανο-κουμμούνι, ο χοντρός είναι ο ορισμός της κανονικότητας. :Sγια τον Παγκαλο σου φαινεται νορμαλ τυπε
Ο Δέσποινας στην ΕΡΤ, πως σου φαίνεται τύπε; :S
Γοητευτικός δεν είναι; :S
ακομα ζωντανά είναι αυτα τα 2 μουνοπανα;Παγκαλος με Κανελλη τωρα στο Mega
Τύπε, από τότε έχουν περάσει 50 χρόνια. :Sτυπε κομμουνι το χαιδεμενο του φρυδια ?