Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
τυπε κορακι μονο συριζα να ψηφιζειςΤεσπα Γιάννης Γιαννάκης.
Φωτιά όλα.
Αυτό είν το θέμα.
τυπε κορακι μονο συριζα να ψηφιζειςΤεσπα Γιάννης Γιαννάκης.
Φωτιά όλα.
Αυτό είν το θέμα.
πίθηκος όχι μαιμού έχει μεγάλη διαφορα πιγκουίνε...ειπε η μαιμου.
Όλοι μου οι συγγενείς και φίλοι στην Αμερική, ψηφίζουν αυτή τη στιγμή τον Τρόμπα. :Sαν είσαι έλληνας δε και υποστηρίζεις τον φιλότουρκο Trump σίγουρα θα υπάρχει σοβαρή διανοητική καθυστέρηση
Όλοι μου οι συγγενείς και φίλοι στην Αμερική, ψηφίζουν αυτή τη στιγμή τον Τρόμπα. :Sαν είσαι έλληνας δε και υποστηρίζεις τον φιλότουρκο Trump σίγουρα θα υπάρχει σοβαρή διανοητική καθυστέρηση
Trump all the way, 4 more years και τέτοια. :S
Απ' ότι μου έλεγαν όλο αυτό το διάστημα, όλη γενικώς η Ελληνική κοινότητα, ψηφίζει Trump. :S
Η λύση δεν είναι να εξαρτιώμαστε στο αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μας συμπαθεί ή όχι αλλά αν θα έχουμε δυνατή οικονομία, δυνατές ένοπλες δυνάμεις και γερή δημογραφία.Με λίγα λόγια αυτάρκεια και ανεξαρτησία και τότε δεν θα μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρόεδρος στις ΗΠΑ!
Ο πλανητης εχει 237 χωρεςΑφού λοιπόν ο τραβελότσιπρας και ο τουρκοκρητικός κάνανε όλη την Ελλάδα μια απέραντη αμερικανική βάση χωρίς ανταλλάγματα και πέσαν οι υπογραφές, τώρα διάφορα κέντρα των ΗΠΑ όχι μόνο δεν το "εκτίμησαν" αλλά ζητούν τον αφοπλισμό των νησιών ώστε να τα πάρουν οι κωλότουρκοι με περίπατο! Και φυσικά η ΣΥΡΙΖΑΝΔ το συζητάει ! Πολλοί εδώ λένε ότι ο Τραμπ είναι καλύτερος από τους Δημοκρατικούς.Πολύ σωστά , όπως και ότι η βρωμοκλίντον μπορεί να έκανε και πυρηνικό πόλεμο!Πάλι σωστά .Αλλά συναγωνιστές μην ξεχνάτε ότι είστε Ελλαδίτες και όχι πολίτες μιας άλλης χώρας.Ο μαλακότραμπας δηλώνει θαυμαστής του πουστοερντογάν!Πέρα από τα οικονομικά παρεδώσε που έχει με τους κωλότουρκους σε προσωπικό επίπεδο (πύργος Τραμπ στην Κωνσταντινούπολη κ.α.) .Την ΑΟΖ μας την έχει δώσει στους κωλότουρκους ο ραμολής Μπάιντεν από τότε που ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα. Ψάξτε για τους χάρτες Μπάιντεν στο διαδίκτυο. Συμπέρασμα, όποιος και να βγει την έχουμε γαμήσει.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Η λύση δεν είναι να εξαρτιώμαστε στο αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μας συμπαθεί ή όχι αλλά αν θα έχουμε δυνατή οικονομία, δυνατές ένοπλες δυνάμεις και γερή δημογραφία.Με λίγα λόγια αυτάρκεια και ανεξαρτησία και τότε δεν θα μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρόεδρος στις ΗΠΑ!
Ποσο πιθανο ειναι να ξερουν κατι παραπανω?Όλοι μου οι συγγενείς και φίλοι στην Αμερική, ψηφίζουν αυτή τη στιγμή τον Τρόμπα. :Sαν είσαι έλληνας δε και υποστηρίζεις τον φιλότουρκο Trump σίγουρα θα υπάρχει σοβαρή διανοητική καθυστέρηση
Trump all the way, 4 more years και τέτοια. :S
Απ' ότι μου έλεγαν όλο αυτό το διάστημα, όλη γενικώς η Ελληνική κοινότητα, ψηφίζει Trump. :S
Ισχύει για όλους τους Έλληνες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν Αμερική.
Είναι τα ίδια ακριβώς γίδια που αν αφήσουμε να ψηφίσουν Έλληνες μετανάστες, θα πάνε σωρηδών και θα ψηφίσουν ΝΔ!