Νέα

Αμερικανικές εκλογές 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τροβαδούρος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ

• Donuld Trump

Ψήφοι: 35 51,5%
  • Joe Biden

Ψήφοι: 33 48,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς θα τις κερδίσει ο τρόμπας.
Αυτό πιστεύω κι εγώ και άνετα μάλιστα. Δυστυχώς. :S

To 2016 πήρε 3 εκατομμύρια ψήφους λιγότερους, αλλά σάρωσε στους εκλέκτορες.

Το σύστημά τους το μπουρδέλο, να πούμε. :S

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Σύμφωνοι αλλά αυτό το σύστημα ισχύει χρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόνια.
Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα :cussing::headbang::tickedoff::cussing::headbang::tickedoff::cussing::headbang::tickedoff::cussing::headbang::tickedoff::cussing::headbang::tickedoff::cussing::headbang::tickedoff::cussing::headbang::tickedoff:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Θριαμβος για τον Μπαιντεν σιγουρα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Κρίμα, τα λοβοτομημένα κομματόσκυλα δεν κατάλαβαν τι έγραψα .Είναι κάπως σαν τους κνίτες που όταν τους έδειχναν τον ουρανό , αυτά κοιτούσαν το δάκτυλο ! :2funny:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Εντωμεταξύ, τα gun stores ξεπούλησαν την τελευταία βδομάδα. :S

Sold out guns & ammo. :S

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Κρίμα, τα λοβοτομημένα κομματόσκυλα δεν κατάλαβαν τι έγραψα .Είναι κάπως σαν τους κνίτες που όταν τους έδειχναν τον ουρανό , αυτά κοιτούσαν το δάκτυλο ! :2funny:

Για τους χάρτες το έχουν αναφέρει εδώ μέσα και έχει αναλυθεί. Μοιάζει δύσκολο έως ΑΔΎΝΑΤΟ. Με την αρχή και το τέλος του κειμένου σου συμφωνώ. Με τη μέση όχι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
3 τα χαράματα και η Φλόριντα.
Πάντως, χάσει κερδίσει ο Τρόμπας, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι την πλειοψηφία και στα δύο Σώματα θα την έχουν οι Δημοκρατικοί. Πίπα κώλο θα τον πηγαίνουν. Δε θα μπορεί να περάσει νομοσχέδιο.
Και δε θα μπορεί και να μπλοκάρει την εισαγωγή ψηφισμάτων που δεν τον συμφέρουν, όπως οι κυρώσεις στην Τουρκία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
3 τα χαράματα και η Φλόριντα.
Πάντως, χάσει κερδίσει ο Τρόμπας, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι την πλειοψηφία και στα δύο Σώματα θα την έχουν οι Δημοκρατικοί. Πίπα κώλο θα τον πηγαίνουν. Δε θα μπορεί να περάσει νομοσχέδιο.
Μα και τωρα δεν την ειχαν?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
με πηρανε τηλ να μην παω να ψηφισω σημερα

μπηκε παλι παρανομος μηχανισμος και fake news να σαμποταρουν τη διαδικασια

μουνοπανα

εστειλα επιστολικη ψηφο

λογικα θα την ακυρωσουν

pachanga

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2018
Like
81
Πόντοι
1
Έχω παίξει τον ξεμωραμένο στοίχημα με 1.5 :think:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
https://[URL unfurl="true"]www.click2houston.com/resizer/wZsZvAIIQYjxCQMHm-m2yJcxrN8=/1600x1066/smart/filters:format(jpeg):strip_exif(true):strip_icc(true):no_upscale(true):quality(65)/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/gmg/EQWPAOCPDJGSZFAKH6AWGWMIGY.jpg[/img[/URL]]
αν βγει η μαριονετα της BIDEN να ετοιμαστειτε για τα χειροτερα

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Θα κρατηθώ και θα γράψω μετά την καταμέτρηση κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση. Μέχρι τότε σας διαβάζω με δίχτυ μπροστά από τα ματάκια μου για να μη μου φύγουν.

:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα κρατηθώ και θα γράψω μετά την καταμέτρηση κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση. Μέχρι τότε σας διαβάζω με δίχτυ μπροστά από τα ματάκια μου για να μη μου φύγουν.

:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:
Μην κρατηθεις, πες μας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Το ότι υποστηρίζεις με πάθος έναν φρενοβλαβή ηλίθιο, που κατάφερε να μετατρέψει μια άνετη νίκη σε πιθανό ντέρμπυ και ήττα, λόγω της εμμονικής του προσήλωσης σε ψεκασμένες θεωρίες, θα έπρεπε να σε προβληματίσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom