Επισκέπτης
Τη πηρατε παρτουζ@ με τον δικο της δηλ;
150 με κολο. Γενικος απο οτι καταλαβα το κανουν για την καβλα τους πιο πολυ. Γουσταρουνε και οι δυο κινκυ παιχνιδια. 8α τους ρωτησω και θα σας πω συντομα. Η γκομενα ηταν σουπερ πολυ καβλιαρααα για πολλα χυσιματα εχει καποια πιασιματα αλλα ειναι καλα εχει κολαρα παλαβη και καβλιαρικο στηθος. Τους πηγα σε δικο μου ξενοδοχειο καιολα πηγαν καλα. Πολυ ενταξει τα παιδια.
ολοι θα παρετε ... η μαλακια ειναι οτι δεν ξερουν οτι γραφω εδω και δεν θελω να το δουνε ουτε να το μαθουνε. οποτε οσοι θελετε στειλτε μου τα μσν σας και θα λεω οτι ειστε φιλαρακια μου.
Πιστευω ετσι ειναι το καλυτερο
Σωστός , και μπράβο σου για την ενημέρωση
Απο το ιδιο site
εισαι ωραιοςτιποτα μαν ελπιζω να οργανοσουμε κατι καλο !!!
Πάντως αν το τυπάς είναι όντως αυτός, έχει τρομερή φάση, θα τον έβαζα να παίξει σε ελληνικής παραγωγής τσόντα σαν guest
It's a very common thing for a Greek guy to visit Belgium! In fact, we do that every day!Any hot and horny Greeks visiting Belgium actually ? :-*
ρε συναγωνιστές εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι αυτούς που έχουν πάει με την κωνσταντίνα η και την ίδια αν θέλει να απαντήσει.Έχουν ρωτήσει τόσα άτομα εμφανισιακά πως είναι και κανένας δεν έχει απαντήσει και ρωτάω εγώ τώρα,είναι ψηλή,είναι κοντή,είναι αδύνατη,γεματούλα,στήθος μεγάλο η μικρο,ξανθιά,μαυρομάλλα,τι είναι τέλος πάντων, ώστε να ξέρουμε και εμείς αν μας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί της και να μην ζητάμε άδικα τηλέφωνα
ευχαριστώ όποιον απαντήσει στα ερωτήματα μου.
Mελαχρινή, κορμάρα με το ποιο στητό 2,5αρι στήθος που μπορείς να φανταστείς.
Ανάστημα μέσης Ελληνίδας, αλλά φοράει πάντα ψιλοτάκουνα.
Μεγάλα εκφραστικά μάτια.
Μεγάλα εκφραστικά μάτια.
Μεγάλα εκφραστικά μάτια.