masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
Μπουρδέλο είναι ή αματουρια;
Είναι η "Helen" για την οποία γράφω πιο πάνω. Λογικά είναι μούφα αγγελία για καβλαντίσει: κάνει και καλά face control για να σου μιλήσει, μετά σου τάζει από μόνη της σεξ χωρίς προφυλακτικό και ζητάει 150, 200 ή 300 ευρώ (ανάλογα τα κέφια ή τις κινήσεις ζωδιακών κύκλων).
Τσακάλια για εδώ τι λέτε;
Καλησπέρα κόσμε! Είμαι νέος στον αγώνα και είπα να δοκιμάσω για 1η φορά cg, αλλά δε θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα, οπότε συναγωνιστές μήπως ξέρετε κάποια ανεξάρτητη καλή όμως μέχρι 80 Μαξ ή έστω 100 από πρακτορείο? Γιατι έχουμε και μια κρίση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Περιμένω απάντηση ή pm.
Υπάρχει νέο προχτες το πήρα αν θέλεις στείλε pm να σου δώσω τηλΚαλησπέρα κόσμε! Είμαι νέος στον αγώνα και είπα να δοκιμάσω για 1η φορά cg, αλλά δε θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα, οπότε συναγωνιστές μήπως ξέρετε κάποια ανεξάρτητη καλή όμως μέχρι 80 Μαξ ή έστω 100 από πρακτορείο? Γιατι έχουμε και μια κρίση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Περιμένω απάντηση ή pm.
Φίλε μπορείς να στειλεις πμ με τοτηλεφωνο σε παρακαλώ ευχαριστώΥπάρχει νέο προχτες το πήρα αν θέλεις στείλε pm να σου δώσω τηλ
εκανα ενα γρηγορο περασμα απο αυτη την ιστοσελιδα με αγγελιες και μαλλον ολες ειναι μουφα (οι φωτος).Το πιο πιθανο και αυτη.
Υπάρχει νέο προχτες το πήρα αν θέλεις στείλε pm να σου δώσω τηλ
μηπως μπορεις να μου δωσεις και σε εμενα το τηλεφωνο (ευχαριστω) εαν βρω και εγω κατι..Υπάρχει νέο προχτες το πήρα αν θέλεις στείλε pm να σου δώσω τηλ
εδώ είσαι αλλα μακριάKαλησπέρα, γνωρίζει κανείς κάτι;