master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
χαχαχα ωραιος!!!!!ειδα! απαντησα! γκρατσιας!!
χαχαχα ωραιος!!!!!ειδα! απαντησα! γκρατσιας!!
Καλημερα και χρονια πολλα για προχθες που ηταν του αγιου Μαστερ.χαχαχα ωραιος!!!!!
φαντασου...η κοπελα εχει μονο 5 μυνηματα στο σιτε και γεμισε το πμ της!! Νεο ρεκορ!!
φιλαρακι γινεται να με το δωσεις και μενα..ευχαριστω..ανακριση μου εκανε αν ειμαι παντρεμενος σε ποια περιοχη μενω κτλ.εν πασει περιπτωση επειδη καποιοι μου ζητησανε το τηλεφωνο της θα τους το δωσω αλλα επειδη της ειπα οτι ειμαι ελευθερος αρχισε να μου λεει οτι μονο με παντρεμενους θελει να βρεθει.οποτε να το γνωριζουν αυτοι που θα την καλεσουν.αλλο ενα σημειο που θα ηθελα να εισημανω ειναι οτι δεν την εχω δει (γιατι απλα εφαγα πορτα γιατι της ειπα οτι ειμαι ελευθερος).
με τιποτα....Και εγ'ω προσπάθησα να της στείλω μήνυμα αλλά λέει ότι είναι φουλ το inbox και δεν δέχεται
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια και το ενδιαφερον σας,δυστυχως για προσωπικους λογους επρεπε να απομακρυνθω για καποιο διαστημα,απο σημερα επανερχομαι κοντα σας,το παλιο μου τηλεφωνο δεν ισχυει και δεν εχω πλεον τα δικα σας τηλεφωνα λογω απωλειας του κινητου μου ελπιζω πως μεσω του σιτε θα καταφερουμε να αποκαταστησουμε την επικοινωνια μας.προσωπικα θελω να σας ευχαριστησω ολους μεσα απο την καρδια μου για το σεβασμο που επιδειξατε στο προσωπο μου,με 1 2 εξαιρεσεις ειστε πολυ γλυκα παιδια και υπεροχοι εραστες!
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια και το ενδιαφερον σας,δυστυχως για προσωπικους λογους επρεπε να απομακρυνθω για καποιο διαστημα,απο σημερα επανερχομαι κοντα σας,το παλιο μου τηλεφωνο δεν ισχυει και δεν εχω πλεον τα δικα σας τηλεφωνα λογω απωλειας του κινητου μου ελπιζω πως μεσω του σιτε θα καταφερουμε να αποκαταστησουμε την επικοινωνια μας.προσωπικα θελω να σας ευχαριστησω ολους μεσα απο την καρδια μου για το σεβασμο που επιδειξατε στο προσωπο μου,[size=14pt]με 1 2 εξαιρεσεις ειστε [/size] πολυ γλυκα παιδια και [size=14pt]υπεροχοι εραστες[/size]!
για να γεμισει το inbox θελει 1000 μνμ.Της εστειλαν χιλια πμ δηλαδη?χρυσες δουλειες εκανε
Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο. Είναι κούκλα.απο εμφανιση τι λεει...??? καλη ή μαπα? τιμες?