stefanos22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είναι Πειραιώτισσα από Αλβανία.αυτη την εχει παρει κανεις να μας πει εμπειρία?
Πάρε ένα τηλ να μάθεις μα μας πεις και μας.
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είναι Πειραιώτισσα από Αλβανία.αυτη την εχει παρει κανεις να μας πει εμπειρία?
Πηρα εγώ. Αν αυτή είναι από το πειραιά, τότε και γω ειμαι αστροναύτης.Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είναι Πειραιώτισσα από Αλβανία.
Πάρε ένα τηλ να μάθεις μα μας πεις και μας.
εχουν αναφερθει πολυ μετρια πραγματα.... δεν την εχω δοκιμασει....
ξεροτμε κατι για αυτην?
ξεροτμε κατι για αυτην?
μονο τα βυζια αξιζουν.οποτε αστο καλυτερα.θα σε ζαλισει,με τα μη και δεν μπορω..μακρια!!!!...αγγαρεια.
ξεροτμε κατι για αυτην?
Κολλημενος με...τις μπαλεςμονο τα βυζια αξιζουν.οποτε αστο καλυτερα.θα σε ζαλισει,με τα μη και δεν μπορω..μακρια!!!!...αγγαρεια.
καλημερα μαν!Κολλημενος με...τις μπαλες
Καλημερες
Μόνο για πιπινάκι δεν την βλέπω. Τα χει τα κιλάκια της
ξεροτμε κατι για αυτην?
Μόνο για πιπινάκι δεν την βλέπω. Τα χει τα κιλάκια της
κολημενεμονο τα βυζια αξιζουν.οποτε αστο καλυτερα.θα σε ζαλισει,με τα μη και δεν μπορω..μακρια!!!!...αγγαρεια.
Τετοια εποχη μονο προβατινες. Τα του γαλακτος τα φυλανε για το ΠασχαΑναμένουμε κάνα αρνάκι γάλακτος μαν να μας μπει καλα η χρονιά γιατι εδώ και 23 μέρες την έχουμε φάει λίγο από πίσω
ωραιο σχολιο....πιπινακι=αδυνατη ε?Μόνο για πιπινάκι δεν την βλέπω. Τα χει τα κιλάκια της
καλη χρονια ρε βορειε....
ξεροτμε κατι για αυτην?
Και που την ξετρυπωνουμε την κορασιδα?Σημερινη 1η συναντηση με Ισαβελλα αματουρι εκ του ζαντρεν προερχομενη. ( την ευλογια σου Αγιε). Ευκολη συνεννοηση, μεταξουργειο σε ανακαινισμενο Bill με 22 και 2 καφεδακια. Η Ισαβελλα ηρθε στην ωρα της και μπαινοντας μεσα με πνιγει με τα βυζια της. Δυσκολη η ζωη κυριοι ! Που να κουμανταρεις ενα θηλυκο με εκτοπισμα και 4αρια στηθη. Πριν ερθουν τα καπουτσινα επεσε το πρωτο Μπαμ. Μπανακι κουβεντουλα τσιγαρακι απο την κυρια (πολυ καπνιζει)και δευτερο στο ντελικατο κουλουρακι με ολιγον λιπαντικο. Ξανα κουβεντουλα ( δεν ειχαμε κι δυο δουλεια) και ψαχνουμε την επαναληψη. πανω απο μια ωρα με 70+22. Βγηκα εξω στη λιακαδα και αναστεναξα. Αχ ωραια η ζωη. Πληροφοριες στον Αγιο . Φιλακια
4αρια βυζια?Σημερινη 1η συναντηση με Ισαβελλα αματουρι εκ του ζαντρεν προερχομενη. ( την ευλογια σου Αγιε). Ευκολη συνεννοηση, μεταξουργειο σε ανακαινισμενο Bill με 22 και 2 καφεδακια. Η Ισαβελλα ηρθε στην ωρα της και μπαινοντας μεσα με πνιγει με τα βυζια της. Δυσκολη η ζωη κυριοι ! Που να κουμανταρεις ενα θηλυκο με εκτοπισμα και 4αρια στηθη. Πριν ερθουν τα καπουτσινα επεσε το πρωτο Μπαμ. Μπανακι κουβεντουλα τσιγαρακι απο την κυρια (πολυ καπνιζει)και δευτερο στο ντελικατο κουλουρακι με ολιγον λιπαντικο. Ξανα κουβεντουλα ( δεν ειχαμε κι δυο δουλεια) και ψαχνουμε την επαναληψη. πανω απο μια ωρα με 70+22. Βγηκα εξω στη λιακαδα και αναστεναξα. Αχ ωραια η ζωη. Πληροφοριες στον Αγιο . Φιλακια