ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!
????????????
????????????
λυπάμαιΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
????????????
Οχι. Να μην λυπασει. Να πας να κανεις τον κασκαντερ και να μας πεις. Ακου λυπαμαι ! καλησπερα φιλε μουλυπάμαι
τα σέβη μουΟχι. Να μην λυπασει. Να πας να κανεις τον κασκαντερ και να μας πεις. Ακου λυπαμαι ! καλησπερα φιλε μου
μόλις γύρισα από την ΤΕΛΕΙΑ !!!
από τις καλύτερες στιγμές που έχω "ζήσει"...
Luna, thank you soooooo much for the wonderful time you gave me
Παιδες η παρέμβαση μου δεν ταιριαζει στο νήμα αυτό αλλά δεν ήξερα που να το γράψω
εχει κάποιος δοκιμάσει το πιο κάτω για να με ανημερώσει?
Προμοτορας εισαι ή τελειωμενος αγαπουλης?, δε μας ειπεςμόλις γύρισα από την ΤΕΛΕΙΑ !!!
από τις καλύτερες στιγμές που έχω "ζήσει"...
Luna, thank you soooooo much for the wonderful time you gave me
Ρε καπου την ξερω αυτην καπου την ξερω. Μηπως βρωμαγαν τα μαλλια της ?
Μάγκες προσέχτε αυτήν εδώ 80E για σεξ και για Anal ζητάει extra(το οποίο στο λεει πάνω που πας να της το βάλεις στο κωλο).Με το ζόρι κάθεται μισή ώρα κ φεύγει!!!!!Ειναι ΞΕΠΕΤΑ!!!!
Τζάμπα τα λεφτά υπάρχουν σούπερ άλλες επιλογές για τα λεφτά αυτά!!!!
Ρε καπου την ξερω αυτην καπου την ξερω. Μηπως βρωμαγαν τα μαλλια της ?
μαν,θα σε παρακαλεσω οχι σε πολλα νηματα.αρκει ενα ποστ.Λέει για καλή και βαθιά πίπα. Εχει κάποιος συναγωνιστής άποψη αν όντως είναι έτσι;
η γνωστη απ τα παρατραγουδα ειναι,δεν αξιζειΛέει για καλή και βαθιά πίπα. Εχει κάποιος συναγωνιστής άποψη αν όντως είναι έτσι;
Η Λίλυ από τα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ...το παίζει κ μουνάρα τρομάρα της!η γνωστη απ τα παρατραγουδα ειναι,δεν αξιζει
αυτο το κανει γιατι εχει πακιστανους που σαλιαριζει...Η Λίλυ από τα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ...το παίζει κ μουνάρα τρομάρα της!
Κάνει ραντεβού στον Αγ.Παντελεήμονα σπίτι της.
Στο τηλ μου είπε πως η πίπα δεν είναι με χύσιμο στο στήθος αλλά στην καπότα, τα 25ευρω, αν πήγαινα θα τα έκανε 20, ψύλλοι στ`άχυρα για τέτοιου βεληνεκούς μπάζο..
για σεξ θέλει 40, την έχω δει να περπατάει Αχαρνών με ύφος κ τουπέ καρδιναλίων
αυτο το κανει γιατι εχει πακιστανους που σαλιαριζει...
ακριβώς παίχτη
μια βουλγαρα κοντη,μελαχρινη λες?...καλησπέρα ,
χρειάζομαι την βοηθεια σας,,,
είχα διαβασει καπου εδώ στο φορουμ ότι υπαρχει μια ερασιτέχνης μιλφ 40αρα που δεχεται στο χωρο της πισω από το σταθμο λαρισης από την μερια του κολωνου σε διαμερισμα του τριτου οροφου μαλιστα έιχε καποιος γραψει και το ονομα που γραφει το κουδουνι .
θυμαμαι τοτε γινονταν διαφορα ευτραπελα...με τον συγχρονισμο με τους πελατες κλπ...και μου ετυχε ένα σχετικο de javu ...αν καποιος θελει να γραψει εδώ η πριβε σε πμ θα ημουν υπόχρεος.
ευχαριστω πολύ εκ των προτερων.