tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ποσο γκαντεμης ειμαι, ποσο?
βαφτιστήρι του Μητσοτάκη είσαι
ποσο γκαντεμης ειμαι, ποσο?
βαφτιστήρι του Μητσοτάκη είσαι
πιάνει 85-87% των περιπτώσεων...
γραφειο.....Αυτές ρε παίδες τι σόι φρουτο είναι...εχουμε εικονα του τεμαχίου/ων;
Εχεις βάλει φωτογραφία στο προφίλ?παιδιά μια καλοπροαίρετη και φιλική συμβουλή. Θέλετε να περάσετε υπέροχα; Βάλτε μόνοι σας μια αγγελία κατα προτίμηση στο slando.gr. Ότι είστε γενναιόδωροι, σοβαροί κ.τ.λ. Γυναίκες της διπλανής πόρτας θα σας πάρουν τηλέφωνο και θα περνάτε υπέροχα.
Όχι μόνο για σεξ για όσους το επιθυμούν αλλά και παρεούλα για καφέ ποτό και τα τιάυτα. Εγώ εχω πάνω από 10 τηλέφωνα και περνάω θαυμάσια. Και επειδή πολλοί θα ρωτήσουν τιμές 100 έως 200 Ευρώ με ολονύχτια πολλές φορές. Τηλέφωνα δεν μπορώ να αφήσω γιατί δεν θέλουν οι κοπέλες.
παιδια θελω το τηλεφωνο της τζενης.
στειλτε το παρακαλω ευχαριστω
γιατι δεν εχεις δικο σου;πρεπει να παρεις της κοπελας;παιδια θελω το τηλεφωνο της τζενης.
στειλτε το παρακαλω ευχαριστω
αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς? milf?
Μεσαίο στέλεχος επιχείρησης που συμπληρώνει εισόδημα με sugar daddy. Στοιχίζει
..... Επισης για μια αλλη "κοπελα" Ηταν μια η οποια ειχε δυο τρεις φωτο (χωρις να φαινετε προσωπο σε καναπε)κι ελεγε για νοτια προαστια , με ξανθο μαλλι κοντο και πλουσιο στηθος, καμπυλες κ.λ.π. ...........σηκωθηκε κι αρχισε να μου την λεει οτι τελειωσα γρηγορα και αλλα!Ρε λεω δεν παμε καλα! .........Ρε ουστ!!!!